Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já za sebe pochybuju, jednou jsi ukázala, že jsi kmání za jakýchkoli podmínek a on se už nemá důvod snažit
ale to je jen můj názor
Upřímně si myslím, že z toho nejspíš vážný vztah nikdy nebude. Jestli tuší, že jsi do něj zamilovaná a o vážný vztah zájem nemá, tak tím spíš hodí zpátečku. A pokud mu i tak budeš „po ruce“, tak si tě pravděpodobně ani nezačne vážit, natož uvažovat o vaší společné budoucnosti.
Takže jestli ti vážně nestačí pouze vzájemná „výpomoc“, tak by jsi se na něj měla radši vykašlat hned, než se takhle trápit.
Příspěvek upraven 14.05.12 v 08:57
jen si ještě neodpustím jestli ti to stojí za to? nebylo by lepší zaměřit pozornost na manžela a záchranu manželství?nebo investovat city a snahu do úplně jiného chlapa, ale to jsi asi slyšet nechtěla
dal ti jasně najevo, že tě chce jen na „výpomoc“ do postele.
víš o něm, že je ku..ník.
myslet si, že on se jedno ráno probudí a yjistí jak s tebou moc chce být je naivní představa.
pokud si zamilovaná tak volný vztah je pro Tebe ceste do pekla, nikdy se neodpoutáš.
pokud s ním nebudeš, tak ti bude chvilku chybět moc, pak trochu míň, pak ještrě míň a za chvilku už ti bude volný, a ty si v pohodě najdeš někoho , kdo si tě váží.
držím palce
tak naše manželstvi je předem prohrane ale to je na hodně dlouho manžel ma jinou taky
@Anonymní píše:
našla sem si taky přitele po 14 dnech to utnul z duvodu že by chtěl pouze volny v ztah s přatelskou vypomoci.
problem je v tom že ho miluju a nevim co mam dělat navic jse o něm povida že rad dostane babu do postele a jak ma dojit ke vztahu tak dotyčnou odkopne to se stalo i mezi nami jen sme se domluvili na volnem vztahu a přijala sem to jelikož raději snim budu takhle než snim nebyt vubec?
myslite že by jednou stoho mohl byt vztah?
1. pokud to utnul po 14 dnech, bylo to pravděpodobně po prvním nebo 2,3 sexu, jelikož dostal co chtěl
2. když se to o něm povídá - na každém šprochu pravdy je trochu, a navíc se ti přesně toto stalo
3. vztah by z toho mohl být jedině postelový-fyzický
to sem si myslela jen sem nevim asi naivita a nebo to že je mi snim dobře
@katebern a proč se nerozvedete a nezačnete znova? máte děti?
přiznal že je takovy dokonce mě na to upozornil že neni na vztahy ale jen tak na večerni z přijemneni
dobry den mam problem a potřebuju poradit.jsem asi naivni a blba ale chci slyšet nazory vas.s manželem to neklape mame společnou domacnost ale každy svou cestu každy žijeme jinak.našla sem si taky přitele po 14 dnech to utnul z duvodu že by chtěl pouze volny v ztah s přatelskou vypomoci.problem je v tom že ho miluju a nevim co mam dělat navic jse o něm povida že rad dostane babu do postele a jak ma dojit ke vztahu tak dotyčnou odkopne to se stalo i mezi nami jen sme se domluvili na volnem vztahu a přijala sem to jelikož raději snim budu takhle než snim nebyt vubec?myslite že by jednou stoho mohl byt vztah?