Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dovolená s milenkou a ještě k tomu v zahraničí?To je na mě dost silná káva.Když si představím, jak se blaženě rochní v moři s nějakou lacinou kravkou a vůbec mu není líto, že se necáká v náručí s vlastním dítětem.Chlapečkem nebo holčičkou, co výskají radostí.To jsou přece ty nejhezčí okamžiky, na které normální táta vzpomíná celý život.Už kvůli tomu bych ho poslala do p..le a navždy.
Jel na dovolenou s milenkou a svojí vlastní rodinu za celý roky nikam nevzal? Vím že se mě to teď lehce říká ale vykašli se na něj. Takový člověk pro mě není chlap ale sobec.
Prošla jsem si něčím podobným a byla jsem hloupá že jsem odpustila. Jenže hádej co, po pár letech se podobná situace zoopakovala. Ono tady opravdu platí, že jakmile člověk něco takového jednou udělá udělá to v budoucnu znovu.
@Burj Chalifa @Rendyska tak nějak to podvědomě cítím,vím to,že by to nebylo správné,že udělal dost zásadní věci,nad kterými nelze jen tak mávnout rukou a hodit za hlavu.Že jsem odešla i s dcerkou a on se ani nesnažil o nás bojovat ani trochu a první co udělal,že si vyjel k moři s tou káčou.Já nevím jestli ji měl když jsme spolu ještě byli,ale myslím,že ano,jinak by se tak nechoval a po dvouměsíční známosti by přece s někým nejel na dovolenou.Mám obavy z toho,že by to udělal znovu a musela bych si to s dcerou celé zase protrpět.Asi to nechám tak jak to je i když ho stále miluji.
@Ališák -pokud ti řekl že tě nemiluje a že netvrdí že to tak zůstane tak promiň ale to znamená až si to tady užiju tak se vrátím.....
@pajosek i já to tak vnímám,že si jen nechává zadní vrátka co kdyby…už ho nechci řešit,kdy mne tohle přejde?
Bolí to a moc.
Jen stále nechápu,co na ní vidí,není to hezká ženská,je o hodně starší,ale o tom to asi nebývá?
nech ho jít já právě procházím něčím podobným, přítel si našel novou slečnu, rozešli jsme se on po měsíci bydlení u ní zjistil že to není nic moc a chtěl zpátky, ale bál se že bych mu to vyčetla. Celou dobu 3 měsíce to je chvíli ano pak zas ne, no respektive říká že mě miluje, ale jeho činy tomu neodpovídají. Já ho stále miluji, ale jsem už unavená v podstatě z jeho vypočítavosti a nechci si tou bolestí procházet znova.Paradox je ale v tom že si teď rozumíme mnohem víc než předtím.nechávám to volně plynout, žiji si svůj vlastní život a koukám pozitivně do budoucna a snažím se netrápit jedním chlapem který za to ani nestojí. Ale je to fakt těžké si toto tak zdůvodnit. Držím palce
@Ališák nejde tak ani o to jestli je hezká nebo škaredá stará nebo mladá..pro něj je to změna po letech o tom to je…mrzí mě to ale zkus si někam zajít neříkám že si máš někoho hned najít ale jen ať přijdeš na jiné myšlenky a do společnosti jiných lidí
@pajosek píše:
@Ališák nejde tak ani o to jestli je hezká nebo škaredá stará nebo mladá..pro něj je to změna po letech o tom to je…mrzí mě to ale zkus si někam zajít neříkám že si máš někoho hned najít ale jen ať přijdeš na jiné myšlenky a do společnosti jiných lidí
Víš ono je těžké někam zajít a odreagovat se když ho mám plnou hlavu,navíc nemám pořádně ani s kým.Všechny známé mají své rodiny manželé a přítele a většinu času tráví s nimi.Neříkám,že občas někam nevyrazíme,ale je to opravdu jen zřídka.Včera jsme byli všichni tři plavat,byl to fajn den, malá si to v bazénu moc užila a bylo to jako dřív.Poslal sms,že se mu s námi moc líbilo a že mi děkuje za hezký den.Ach jo,proč to nemůže být takhle pořád ![]()
@pajosek Ale máš pravdu,musím se sebou začít něco dělat už kvůli dcerce a ne tu pořád fňukat ![]()
@Ališák tak a nenapadlo tě se ho zeptat na rovinu bez nervů a křiku co na ní vidí?a jestli to ještě nezkusíte?třeba už ho nebudeš chtít a pustíš ho k vodě ty
@pajosek naznačil,že by se vrátit chtěl,ale jen kvůli dcerce,řekl,že nemůže za to,že mne přestal milovat a že si nemůžu myslet,že se city vrátí hned,že mu mám dát čas.Na milenku se již neptám,nechci aby věděl,že mi to vadí a že žárlím,ale dřív jsem se samozřejmě vyptávala.Říkal a tvrdil donedávna ,že zamilovaný není,že ji asi ani nemá rád,ale myslím,že to není pravda.Jsem jak na houpačce,jeden den jsem OK a říkám si,tak jo ať jde a druhý den je zase všechno jinak,stýská se mi a chci aby se vrátil.Musím na něj přestat myslet a začít žít svůj život s dcerkou,ale nějak to neumím přenést do reality.
Jsem na tomu úplně stejně, rozum říká nech ho jít srdce bolí. Jsme s přítelem od seb 3 měsíce, taky je v tom jiná žena, no u už teda není, oba víme že se máme moc rádi, ale je to tak zašmodrchané že ani jeden z nás nemá odvahu říct zkusme to. Nechávám to plynou a doufám že čas to vše rozuzlí.
vím jak to bolí dovedu se vcítit do tvých pocitů. Držím palce
@pajosek píše:
@Ališák -ahoj co nového?
Ahoj, no nového je toho docela dost.Ex se s milenkou rozešel,chce být se mnou a dcerkou.Prosil abych mu odpustila,že udělal velkou chybu a že toho moc lituje a já teď najednou nevím jestli ho vzít zpět nebo to nechat tak jak je.Důvěra je už tatam,mám strach,že by se to mohlo opakovat.On samozřejmě tvrdí,že ne,že se poučil a trápí ho,že mu nevěřím,neví jak to napravit.Dnes přišel s tím,že by rád s námi odletěl k moři a abychom si to užili jako rodina.Já fakt nevím,asi tomu nechám čas a počkám jak mu to snažení dlouho vydrží a pak se uvidí.
@Ališák
Nech ho dusit. Ne jako trest, ale sama říkáš, že nevíš, takže už to z tvé strany taky není tak horký a to je dobře. Aspoň mu nepadneš hned kolem krku. Než se rozhodeš s ním někam jet, pořád si opakuj, jak moc to upřímně myslí on, už kvůli dceři. Dovedeš si představit, čím by si zase prošla, kdybyste se k sobě vrátili a on to za půl roku udělal zas? Já vím, jeden nikdy neví, co se stane, ale ty musíš být přesvědčená, že to vážně chceš a že mu máš zase důvod věřit.