Úplně na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
9.6.12 17:04

Dovolená s milenkou a ještě k tomu v zahraničí?To je na mě dost silná káva.Když si představím, jak se blaženě rochní v moři s nějakou lacinou kravkou a vůbec mu není líto, že se necáká v náručí s vlastním dítětem.Chlapečkem nebo holčičkou, co výskají radostí.To jsou přece ty nejhezčí okamžiky, na které normální táta vzpomíná celý život.Už kvůli tomu bych ho poslala do p..le a navždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
9.6.12 17:18

Jel na dovolenou s milenkou a svojí vlastní rodinu za celý roky nikam nevzal? Vím že se mě to teď lehce říká ale vykašli se na něj. Takový člověk pro mě není chlap ale sobec. :| Prošla jsem si něčím podobným a byla jsem hloupá že jsem odpustila. Jenže hádej co, po pár letech se podobná situace zoopakovala. Ono tady opravdu platí, že jakmile člověk něco takového jednou udělá udělá to v budoucnu znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.6.12 20:41

@Burj Chalifa @Rendyska tak nějak to podvědomě cítím,vím to,že by to nebylo správné,že udělal dost zásadní věci,nad kterými nelze jen tak mávnout rukou a hodit za hlavu.Že jsem odešla i s dcerkou a on se ani nesnažil o nás bojovat ani trochu a první co udělal,že si vyjel k moři s tou káčou.Já nevím jestli ji měl když jsme spolu ještě byli,ale myslím,že ano,jinak by se tak nechoval a po dvouměsíční známosti by přece s někým nejel na dovolenou.Mám obavy z toho,že by to udělal znovu a musela bych si to s dcerou celé zase protrpět.Asi to nechám tak jak to je i když ho stále miluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
9.6.12 23:37

@Ališák -pokud ti řekl že tě nemiluje a že netvrdí že to tak zůstane tak promiň ale to znamená až si to tady užiju tak se vrátím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.6.12 10:03

@pajosek i já to tak vnímám,že si jen nechává zadní vrátka co kdyby…už ho nechci řešit,kdy mne tohle přejde? :,( Bolí to a moc. :( Jen stále nechápu,co na ní vidí,není to hezká ženská,je o hodně starší,ale o tom to asi nebývá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.12 10:41

nech ho jít já právě procházím něčím podobným, přítel si našel novou slečnu, rozešli jsme se on po měsíci bydlení u ní zjistil že to není nic moc a chtěl zpátky, ale bál se že bych mu to vyčetla. Celou dobu 3 měsíce to je chvíli ano pak zas ne, no respektive říká že mě miluje, ale jeho činy tomu neodpovídají. Já ho stále miluji, ale jsem už unavená v podstatě z jeho vypočítavosti a nechci si tou bolestí procházet znova.Paradox je ale v tom že si teď rozumíme mnohem víc než předtím.nechávám to volně plynout, žiji si svůj vlastní život a koukám pozitivně do budoucna a snažím se netrápit jedním chlapem který za to ani nestojí. Ale je to fakt těžké si toto tak zdůvodnit. Držím palce

• Citovat
  • Upravit
535
11.6.12 09:03

@Ališák nejde tak ani o to jestli je hezká nebo škaredá stará nebo mladá..pro něj je to změna po letech o tom to je…mrzí mě to ale zkus si někam zajít neříkám že si máš někoho hned najít ale jen ať přijdeš na jiné myšlenky a do společnosti jiných lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.6.12 10:56
@pajosek píše:
@Ališák nejde tak ani o to jestli je hezká nebo škaredá stará nebo mladá..pro něj je to změna po letech o tom to je…mrzí mě to ale zkus si někam zajít neříkám že si máš někoho hned najít ale jen ať přijdeš na jiné myšlenky a do společnosti jiných lidí

Víš ono je těžké někam zajít a odreagovat se když ho mám plnou hlavu,navíc nemám pořádně ani s kým.Všechny známé mají své rodiny manželé a přítele a většinu času tráví s nimi.Neříkám,že občas někam nevyrazíme,ale je to opravdu jen zřídka.Včera jsme byli všichni tři plavat,byl to fajn den, malá si to v bazénu moc užila a bylo to jako dřív.Poslal sms,že se mu s námi moc líbilo a že mi děkuje za hezký den.Ach jo,proč to nemůže být takhle pořád :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.6.12 11:08

@pajosek Ale máš pravdu,musím se sebou začít něco dělat už kvůli dcerce a ne tu pořád fňukat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
11.6.12 11:22

@Ališák tak a nenapadlo tě se ho zeptat na rovinu bez nervů a křiku co na ní vidí?a jestli to ještě nezkusíte?třeba už ho nebudeš chtít a pustíš ho k vodě ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.6.12 12:26

@pajosek naznačil,že by se vrátit chtěl,ale jen kvůli dcerce,řekl,že nemůže za to,že mne přestal milovat a že si nemůžu myslet,že se city vrátí hned,že mu mám dát čas.Na milenku se již neptám,nechci aby věděl,že mi to vadí a že žárlím,ale dřív jsem se samozřejmě vyptávala.Říkal a tvrdil donedávna ,že zamilovaný není,že ji asi ani nemá rád,ale myslím,že to není pravda.Jsem jak na houpačce,jeden den jsem OK a říkám si,tak jo ať jde a druhý den je zase všechno jinak,stýská se mi a chci aby se vrátil.Musím na něj přestat myslet a začít žít svůj život s dcerkou,ale nějak to neumím přenést do reality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.6.12 14:59

Jsem na tomu úplně stejně, rozum říká nech ho jít srdce bolí. Jsme s přítelem od seb 3 měsíce, taky je v tom jiná žena, no u už teda není, oba víme že se máme moc rádi, ale je to tak zašmodrchané že ani jeden z nás nemá odvahu říct zkusme to. Nechávám to plynou a doufám že čas to vše rozuzlí.
vím jak to bolí dovedu se vcítit do tvých pocitů. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
24.6.12 20:48

@Ališák -ahoj co nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.6.12 15:53
@pajosek píše:
@Ališák -ahoj co nového?

Ahoj, no nového je toho docela dost.Ex se s milenkou rozešel,chce být se mnou a dcerkou.Prosil abych mu odpustila,že udělal velkou chybu a že toho moc lituje a já teď najednou nevím jestli ho vzít zpět nebo to nechat tak jak je.Důvěra je už tatam,mám strach,že by se to mohlo opakovat.On samozřejmě tvrdí,že ne,že se poučil a trápí ho,že mu nevěřím,neví jak to napravit.Dnes přišel s tím,že by rád s námi odletěl k moři a abychom si to užili jako rodina.Já fakt nevím,asi tomu nechám čas a počkám jak mu to snažení dlouho vydrží a pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šárka 01
25.6.12 16:05

@Ališák
Nech ho dusit. Ne jako trest, ale sama říkáš, že nevíš, takže už to z tvé strany taky není tak horký a to je dobře. Aspoň mu nepadneš hned kolem krku. Než se rozhodeš s ním někam jet, pořád si opakuj, jak moc to upřímně myslí on, už kvůli dceři. Dovedeš si představit, čím by si zase prošla, kdybyste se k sobě vrátili a on to za půl roku udělal zas? Já vím, jeden nikdy neví, co se stane, ale ty musíš být přesvědčená, že to vážně chceš a že mu máš zase důvod věřit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky