Chci zpět svýho bejvalýho

Anonymní
15.5.12 23:04

Chci zpět svýho bejvalýho

Předem se omlouvám,že píšu anonymně,ale jinak to nejde,jistota je jistota.V minulosti jsem chodila s borcem,kterej měl asi všechno,co měl můj ideál mít,hezkej,hodnej,milej,prostě strašně fajn chlap,byla jsem šťastná,ale zároveň taky mladá a časem mě to tak nějak přestalo bavit,až jsem se s ním rozešla kvůli jinýmu,kterej se pak rozešel se mnou,užívala jsem si samoty,až mi časem dockvalo,o koho jsem přišla,chtěla jsem to s ním dát znova dohromady,bylo vidět,že se tomu nebrání,ale tak nějak se to vyvíjelo pomalu,až potkal někoho jinýho,s kým je doteď,mají spolu dítě a mají v plánu svatbu,už mají i datum.Nechtěla jsem si to připustit,ale i když se na to snažím nemyslet,tak si musím přiznat,že mi to rozhodně není jedno,spíš naopak,dost mě to se*e,nadávám si,jak jsem byla blbá,že jsem se vykašlala na tak skvělýho chlapa kvůli takovýmu zmetkovi,není dne,co bych na to nemyslela,a ještě když ho potkávám,to pak je po zbytek dne depka jasná.Šanci už asi nemám,tu jsem prošvihla,když jsem ho nechala.Je se svojí rodinou šťastný,myslím si,že by nezahnul a neodešel od ní,natož od svého syna.Ale já to poslední dobou dost prožívám,mám z toho depky,nejradši bych mu napsala po sms,co k němu cítím a že bych s ním chtěla být,vysvětlit mu,jak se věci mají a že mě moc mrzí,že jsem ho nechala,ale to nemůžu riskovat,bydlím na vesnici a kdyby si to nenechal pro sebe(myslím,že nenechal,nevím),asi bych chodila kanálama.Co myslíte,zapomenout nebo bojovat?A jak? :mrgreen: Podle mě je to ale bez šance.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
saracenka
15.5.12 23:10

mají spolu dítě a plány do budoucna ,asi bude lepší zapomenout :( :kytka:

• Citovat
  • Upravit
sterezie
15.5.12 23:12

Ty děti ještě nemáš viď? Chtěla bys, aby někdo Tobě loudil otce Tvých dětí pryč? :nevim: Odstěhuj se a nevstupuj dvakrát do stejné řeky, najdi si někoho s kým začneš „nový život“ a pouč se ze svých chyb ;)

• Citovat
  • Upravit
1490
15.5.12 23:12

ahojky, jak tam vidim dítě, tak bych to vydýchala a řekla si v příštím životě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.12 23:14
@sterezie píše:
Ty děti ještě nemáš viď? Chtěla bys, aby někdo Tobě loudil otce Tvých dětí pryč? :nevim: Odstěhuj se a nevstupuj dvakrát do stejné řeky, najdi si někoho s kým začneš „nový život“ a pouč se ze svých chyb ;)

Mám :-) Já vím,bylo by to nejlepší,ale odstěhovat se nemůžu,takže ho často vídám,no je to těžký.To mám za to,že jsem se na něj vykašlala. :roll:

• Citovat
  • Upravit
13141
15.5.12 23:15

Vrátila jsem se k bývalému po dvou letech. A po půl roce to vzdala, protože už to vůbec neklapalo… Už bych to neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836

Za chyby se bohužel někdy krutě platí.Tohle podle mně nemá budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

ach ta laska

Ahoj ja osobne si myslim,ze zasahovat do fungujciho vztahu kde je i dite neni moc idealni..navic jak rikas,ze on je hodny a cestny,tak myslim ,ze by partnerku jen tak neopustil..pokud tam je teda vse v poradku..no..tim chci jen rict ze sance je nizka..jedine vyckat jak se to bude vyvijet dal..treba seto pokazi nebo se rozejdou tak pak zautocit :lol: ale myslim ,ze po svete beha hodne muzu..svobodnych :) tak bych se spise ubirala timto smerem..hodne stesti preju :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1490
15.5.12 23:16

ale v tom smyslu, že jestli chceš hrát macechu a rozvracečku rodiny a být hned od začátku tou „špatnou“, myslím dáno okolím, a jestli jsi ochotna to ustát a myslíš si, že by tě podpořila v návalu vzteku ti nikdy neřekl, že vlastně od rodiny jsi jej svedla ty…

jinak - velice tě chápu, já nedávno řešila něco podobnýho (dítě v tom sic nebylo, ale hormony zapracovaly - jaksi jsem si uvědomila, že na to nemám)

hledej raději nezadanýho, ty komplikace s někým,kdo má rodinu, za to nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
15.5.12 23:19
@Anonymní píše:
Mám :-) Já vím,bylo by to nejlepší,ale odstěhovat se nemůžu,takže ho často vídám,no je to těžký.To mám za to,že jsem se na něj vykašlala. :roll:

Tak vidíš ;) koukej se na to podívat z jinýho než svýho úhlu pohledu, chápu a moc dobře, že láska je mrcha, ale vážně Ti to stojí za to? 8) za to, že můžeš zničit fungující vztah, dítěti pokaňhat dětství?
Tak ho často nevídej, né vážně moje rada je- co nejdál od něj, protože vážně sejde z očí, sejde z mysli, né úplně a už nikdy ho nevymažeš, ale je to jediný způsob, jak neudělat další chybu 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.12 23:22

No já se asi půjdu opít :roll: :mrgreen: Ale díky,v každém příspěvku je napsaná pravda.Nezbyde mi,než to nechat plavat,ale takovýho chlapa už nenajdu.Já jsem byla tak pitomá! :-/

• Citovat
  • Upravit
5708
15.5.12 23:24

taky jsem se jednou vrátila k bývalému. Byla to jedna z mých největších chyb, jakou jsem udělala. A pokud už má rodinu, hoď to za hlavu a jdi dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
15.5.12 23:27

já si myslím ,že se ještě objeví někdo kdo tě zaujme..alespon jako ON..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.12 23:45

Slova zbytecna. Vse bylo receno.
Dobre ses rozhodla, drzim ti palce.

Dej si nejake vinko, pokud ti to pomuze, ale tim zal nezazenes. Chce to zvladnout zastrizliva. Cas leci, vse se spravi, a prijde i nova laska.

Jinak taky bych nezasahovala do rodiny, myslim si ze laska k detem je silnejsi, a bylo by to minimalne komplikovane, maximalne bych jsem s tim nemohla zit ze jsem nikomu rozbila rodinu…

• Citovat
  • Upravit
263
15.5.12 23:46
@Anonymní píše:
Slova zbytecna. Vse bylo receno.
Dobre ses rozhodla, drzim ti palce.

Dej si nejake vinko, pokud ti to pomuze, ale tim zal nezazenes. Chce to zvladnout zastrizliva. Cas leci, vse se spravi, a prijde i nova laska.

Jinak taky bych nezasahovala do rodiny, myslim si ze laska k detem je silnejsi, a bylo by to minimalne komplikovane, maximalne bych jsem s tim nemohla zit ze jsem nikomu rozbila rodinu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí