Chci zpět svýho bejvalýho

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Prateta Alžběta
17.5.12 11:01
@ArankaC. píše:
Aha nic proti mě nemáš, jen se potřebuješ do někoho navážet. Miluju tyhle lidi, co příjdou do diskuze jen aby prudili. :roll: Sbohem prateto. Zakladatelce se omlouvám za příspěvky mimo mísu…

Ne, ty jsi mi naprosto volná. :roll:
Ale ty názory co píšeš, mi k dospělé ženské moc nepasují, tak mě zajímalo, jestli k tomu chceš ještě něco napsat, vidím že asi ne.

• Citovat
  • Upravit
15319
17.5.12 11:23
@Prateta Alžběta píše:
Ne, ty jsi mi naprosto volná. :roll:
Ale ty názory co píšeš, mi k dospělé ženské moc nepasují, tak mě zajímalo, jestli k tomu chceš ještě něco napsat, vidím že asi ne.

To snad není pravda 8o , proč tady nepřihlášená rozebíráš jednu přispěvatelku? To je dost ubohý. Napsala zakladatelce svůj názor tak jako všichni ostatní, ty si ji vybereš, hodíš sem info z jiných diskuzí a jdeš ji propírat. :zed:
Ale odvahu napsat pod svým nickem samozřejmě nemáš. Aranko, být tebou, tak si požádám o odtajnění. ;) :mrgreen: Tohle je vážně dost silný kafe. A zbytečná trapárna. Chudák Jitka Molavcová. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.5.12 11:45

Mmch, teto Alžběto, to si takhle prověřuješ v každé diskuzi, kterou čteš, jestli mají přispěvatelky dle tvého uvážení morální kredit radit zakladatelce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
17.5.12 11:45
@Nelisa píše:
To snad není pravda 8o , proč tady nepřihlášená rozebíráš jednu přispěvatelku? To je dost ubohý. Napsala zakladatelce svůj názor tak jako všichni ostatní, ty si ji vybereš, hodíš sem info z jiných diskuzí a jdeš ji propírat. :zed:
Ale odvahu napsat pod svým nickem samozřejmě nemáš. Aranko, být tebou, tak si požádám o odtajnění. ;) :mrgreen: Tohle je vážně dost silný kafe. A zbytečná trapárna. Chudák Jitka Molavcová. :lol: :lol: :lol:

mám na to stejný názor,tyhle anonymní nebo nepřihlášené osoby co rády kritizují něčí chování a názory,to mi přijde nemístné.. :zed:

Příspěvek upraven 17.05.12 v 12:04

• Citovat
  • Upravit
1937
17.5.12 11:57
@Nelisa píše:
Ale odvahu napsat pod svým nickem samozřejmě nemáš. Aranko, být tebou, tak si požádám o odtajnění. ;) :mrgreen: Tohle je vážně dost silný kafe. A zbytečná trapárna. Chudák Jitka Molavcová. :lol: :lol: :lol:

Souhlas, Prateta má na krku asi pátý přechod nebo co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.18 08:15

Přál bych si svou partnerku získat zpět

@Anonymní píše:
Předem se omlouvám,že píšu anonymně,ale jinak to nejde,jistota je jistota.V minulosti jsem chodila s borcem,kterej měl asi všechno,co měl můj ideál mít,hezkej,hodnej,milej,prostě strašně fajn chlap,byla jsem šťastná,ale zároveň taky mladá a časem mě to tak nějak přestalo bavit,až jsem se s ním rozešla kvůli jinýmu,kterej se pak rozešel se mnou,užívala jsem si samoty,až mi časem dockvalo,o koho jsem přišla,chtěla jsem to s ním dát znova dohromady,bylo vidět,že se tomu nebrání,ale tak nějak se to vyvíjelo pomalu,až potkal někoho jinýho,s kým je doteď,mají spolu dítě a mají v plánu svatbu,už mají i datum.Nechtěla jsem si to připustit,ale i když se na to snažím nemyslet,tak si musím přiznat,že mi to rozhodně není jedno,spíš naopak,dost mě to se*e,nadávám si,jak jsem byla blbá,že jsem se vykašlala na tak skvělýho chlapa kvůli takovýmu zmetkovi,není dne,co bych na to nemyslela,a ještě když ho potkávám,to pak je po zbytek dne depka jasná.Šanci už asi nemám,tu jsem prošvihla,když jsem ho nechala.Je se svojí rodinou šťastný,myslím si,že by nezahnul a neodešel od ní,natož od svého syna.Ale já to poslední dobou dost prožívám,mám z toho depky,nejradši bych mu napsala po sms,co k němu cítím a že bych s ním chtěla být,vysvětlit mu,jak se věci mají a že mě moc mrzí,že jsem ho nechala,ale to nemůžu riskovat,bydlím na vesnici a kdyby si to nenechal pro sebe(myslím,že nenechal,nevím),asi bych chodila kanálama.Co myslíte,zapomenout nebo bojovat?A jak? :mrgreen: Podle mě je to ale bez šance.

Dobrý den dámy, cítím se trapně tady psát a žádat tady pro radu,, ale už nevím jak dál..
Ztratil jsem svou chybou partnerku, a chtěl bych jí získat zpět, moc jí miluji. Jsme bez sebe už půl roku a za tu dobu jsem zjistil a uvědomil kde jsem dělal chybi, co jsem zmrvil.. Nedělal jsem věci které jsem měl dělat, nevšímal jsem si toho čeho bych měl a nevážil co pro mě a děti dělala :( :,(
A ke všemu jsem jí podvedl..
Strašlivé mi to je líto, a i teď po půl roce ji moc miluji,, ten to příběh má svůj dlouhý příběh, na začátek tyto důvody myslím stačí, asi tuším že mě tady spousta lidí hned odsoudí, ale píšu těm a prosím ty, kteří mě trošku pochopí budou mít další otázky a budou ochotni mi poradit. Náš vztah byl moc krásný, chození, společné bydlení, má syna z předchozího vztahu který od 3 let semnou vyrůstal, pak přišlo další naše společné dítě. Potom nastaly zdravotní komplikace s druhým dítětem, stresy hádky, pak já do toho nevěra, to mi v celku odpustila ale zůstalo to v ní,chápu ji a respektoval jsem to, do dneška si tu vinu táhnu, pak jak jsem se zmiňoval jsem dělal ty věci, nekomunikoval jsem jak bych měl,, dnes se dá říct že jsem jiný člověk, naslouchám, komunikuji, snažím se dělat věci co jsem nedělal nebo naopak dělal to špatně nedělám, ukazují ji že toho moc lituji a je mi to líto. Milovat ji nepřestanu nikdy jsem na ni citově závislí, přišel jsem na ty špatné věci a přál bych si je odčinit, pro ní a děti a udělat je šťastné po mém boku.. Ale mám už pocit když se snažím čím dál tím víc, tím je to horší, a pak se omlouvám a zase se snažím to nějak napravit, pořád ji píšu volám jak se má co děti, vím říká mi to, že jsem otravný, ale když jsme spolu třeba na výletě tak takový nejsem, jsem sám sebou a ona taky uzná že jsem jiný, když jsem s nimi, než když s nimi nejsem, tak jsem hrozný… ☹️☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
31.7.18 11:58
@Anonymní píše: …dost mě to se*e,nadávám si,jak jsem byla blbá,že jsem se vykašlala na tak skvělýho chlapa kvůli takovýmu zmetkovi,není dne,co bych na to nemyslela…

dobře ti tak. za hloupost se platí

• Citovat
  • Upravit
Pidlák Povidlový
31.7.18 12:01
@Tommys1101 píše:

A ke všemu jsem jí podvedl..

zapracujte na sebeovládání, aby se Vám penis zase nesplašil a náhodou jste nezasunul. ona má štěstí, že už spolu nejste

• Citovat
  • Upravit
28.10.18 02:23

Já ho chci také zpět

Ahoj holky. Tato diskuze mě velice zaujala. Před rokem mě hnusným způsobem opustil manžel. V té době jsem asi nebyla moc příjemná a zanedbávala jsem domácnost. Měla jsem k tomu pádný důvod. Starala jsem se o umírající maminku. Manžel padesátník si našel jinou. V té době jsem se zhroutila ( zhubla jsem 30 kg). Maminka zemřela a já najednou měla hodně volného času. Našla jsem si kamaráda, ale není to ono. Nemohu na manžela zapomenout. Zatím nejsme rozvedeni a on se k rozvodu nemá. Manžel se občas u mě objevuje, vždy má nějaký důvod ( pošta atd…) Asi mu to u té nové už neklape. Byli jsme spolu 15 let a náš vztah byl po celou dobu ( až na poslední půlrok) harmonický. Co mám dělat já ho chci prostě zpět. Mám příliš mnoho krásných vzpomínek. Holky poraďte. Jsem v tomto ohledu nezkušená. Já chlapy nikdy nebalila. On byl můj první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
28.10.18 08:43

@malaholka1234
Nezlob se na mě, ale o chlapa, který si našel jinou z důvodu zanedbávání domácnosti v době, kdy ses starala o umírající maminku už bych si neopřela ani kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
28.10.18 11:24

Souhlas s @Anka1313 .
Zpět nebrat. Kvůli dočasnému zanedbání domácnosti se neodchází k milence. Měl se postarat on a dokonce Ti měl pomoci s péčí o matku. Že to nevyšlo s kamarádem rovněž není důvod vzít zpět.
Jsi mladší než on? Hledej nového, padesátníka si zpět neber, za chvíli bude starý a už se jednou neosvědčil. Podrazil Tě v těžké době a nakonec by ses o něho mohla starat Ty.

Najdi si mladšího chlapa než je ex-manžel a manžela nepouštěj do bytu, ať se nevlézá. Poštu mu přeposílej jinam. To lze zařídit na poště.
U milenky nechal zbytky své potence, nech jí ho. Ať si ho užije. Na lásku tohoto muže opravdu sázet nemůžeš, jediné, co je jisté , je vypočítavost. A to není cit.
Nebuď hloupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.18 12:40

děkuji za odpovědi

Holky máte pravdu, ale my máme za sebou 15 let společného soužití a on mě byl po celou dobu věrný. V tomto případě asi manželovi hráblo, protože se k té " krasavici odstěhoval po 3 měsíční známosti. Ona, co já, vím, tak práci nevynalezla a asi manželovi došlo, že ona potřebovala jen někoho, kdo by ji živil. Je docela možné, že bych po nějaké době zjistila, že už ho vedle sebe nesnesu a vyhodila bych ho. Nyní však myslím jen na sebe. Nemám to pořád uzavřený, tak bych si to alespoň%n nějak v sobě uzavřela a mohla bych jít dál. Kamarád je fajn člověk, problém je ve mě, že nemám manžela v hlavě ještě zpracovaného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí