Manžel je na hlavu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.5.12 13:24

Manžel je na hlavu

Ahoj holky, s manželem a 2 dětmi bydlíme v bytě 2+kk, který je pro nás malý, protože jsme na sebe namačkaní a s manželem jsme se domluvili, že byt prodáme a koupíme větší. Jenže…Manžel tenhle byt koupil před svatbou, tak mi řekl, že se nejdříve rozvedeme, abych neměla nárok v případě rozvodu požadovat půlku bytu a poté se tenhle byt prodá a nový koupí. Co byste mu na to řekly? My se hrozně pohádali a on si hned stěžoval rodině, tak mi od rána volala jeho matinka, bratr, teta, strejda, synovec, sestřenka.....Prý je logické, že se chce pojistit, abych ho neokradla.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
17.5.12 13:26

8o 8o 8o Myslím si, že máš doma debila (jak se výstižně jmenuje jedna diskuze).. majetky se snad dají zajistit i jinak ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
17.5.12 13:27

Moc pěkný. Rovnou by tobě i dětem mohl zapakovat igelitku s věcma a postavit jí ke dveřím, co kdyby náhodou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
17.5.12 13:28

Zakladatelko, to si děláš prdel s tím tvým manžou ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
17.5.12 13:28

To je vidět na co myslí. Vůbec tě nemá rád jde mu jen peníze . Dobře že to víš a zařid se podle toho v budoucnu tě asi s ním nic dobrého nečeká .Já jak se znám bych se klidně rozvedla a už se k němu nevrátila tohle by mě moc bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
17.5.12 13:29

Teda nejsem právník, tak doufám, že dostaneš nějakou relevantnější odpověď, ale podle mě to jde řešit nějakou smlouvou, když už, například vynětím ze společného jmění manželů. Tj., že nový byt bude psaný jen na manžela. Rozvod je teda příšerná blbost..... Děti, my se s maminkou rozvádíme jen na oko, aby neměla podíl na novém bytě...... Hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
17.5.12 13:29

Pokud k tomu přistupuje tímhle způsobem - a navíc do toho takhle angažuje celou rodinu 8o - tak bych určitě souhlasila.

Rozvedla bych se s ním.

Ale doslova a do písmene, ne jen tak naoko. Takto se věci neřeší, takováhle nedůvěra do fungujícího vztahu nepatří. Nemohla bych žít s mužem, který se mnou má sice dvě děti, ale zároveň má o mně takové mínění, že se musí „pojišťovat“, protože bych ho mohla okrást.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
17.5.12 13:30

Manžel není na hlavu, manžel je SOBEC, BLBEC a pěkný hajzlík. A jak si to jako přestavuje? Jakože se rozvedtee, on koupí byt a teprve potom se tam s dětmi nastěhuješ? On si jako myslí, že mu uvěříš, že tě tam vezme po rozvodu? Na to bys přeci neměla nárok, a byla bys hloupá, kdybys na tohle „řešení“ přistoupila 8o
Nechce tím náhodou řešit manželské problémy(pokud teda nějaké máte)? :|

Příspěvek upraven 17.05.12 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@pandora píše:
To je vidět na co myslí. Vůbec tě nemá rád jde mu jen peníze . Dobře že to víš a zařid se podle toho v budoucnu tě asi s ním nic dobrého nečeká .Já jak se znám bych se klidně rozvedla a už se k němu nevrátila tohle by mě moc bolelo.

já jsem si právě na zítřek domluvila schůzku s právníkem a o rozvodu přemýšlím, tohle je poslední kapka

• Citovat
  • Upravit
7139

řekla bych mu, že v tom případě už u rozvodu můžem zůstat :D ted jsem to hodně zlehčila, ale mě by se to tedy dotklo, když už jsme manželé a žijeme spolu sdílíme vše rovným dílem né? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.

8o WTF je na hlavu a jeho rodina taky. Co poradit neví. Takového škrta, co by se kvůli penězům rozváděl, bych nechtěla ani za nic. :?

• Citovat
  • Upravit
16939

mentál :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
17.5.12 13:31

Zakladatelko, bylo by mi z toho hodně smutno a volající jeho příbuzné bych poslala do háje. Drž se.

Příspěvek upraven 16.04.15 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
17.5.12 13:31

To snad není možné jakej je to sobec!Jestli to myslí vážně asi by u mě skončil.Chlap má o rodinu pečovat a ne se chovat jak vychcané prase :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
17.5.12 13:32
@Anonymní píše:
já jsem si právě na zítřek domluvila schůzku s právníkem a o rozvodu přemýšlím, tohle je poslední kapka

Aha, takže tím opravdu chce vyřešit šikovně manželský problém a doufá, že mu na to skočíš. Takže bych fakt přisotupila na rozvod, ale klasický - ty se zajistíš sama pro sebe a on ať si koupí třeba vilu :? Je mi to líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí