Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no to ti věřím, porč si tě sakra bral? ted by měl ale držet pusu a ne tě tím otarvovat, to je jeho problém, že se s tím nevyrovnal…
Bohužel nevím, co ti poradit
Já bych mu na to kývala, že určitě budu… čím víc se budeš bránit, tím to bude horší. Věrnost totiž ničím nedokážeš a on bude prudit víc a víc.
mě manžel dělá podobné věci, známe se taky od dětství a občas vytáhne mnou svěřenou věc…ze začátku mě to mrzelo, ted se bud přestanu bavit nebo se tomu směju podle situace a on přestane, už to neřeším…
A chapu dobre,ze jsi nepodvedla sveho nynejsiho manzela,ale byvaleho pritele.
Pokud ano,prijde mi to takove zvlastni od manzela…Radu asi nemam.Ja bych mu razne domluvila,ze uz toho bylo dost a ze uz me to vazne obtezuje,ty jeho vycitky.
To bych udelala ja…
Pochopila jsem to správně, že jsi byla nevěrná v minulém vztahu někomu jinému s mužem, kterého zná manžel? To se přeci nemá čím užírat. Ani se ho to moc netýká.
Přeci nemůže žít pod heslem udělala jednou, udělá znovu. Tuto větu nesnáším.
Copak on nikdy v ničem nechyboval?
Bojí se, že se mu to stane taky. Pokud jsi mu ty žádný důvod žárlit, nevěřit ti nebo pochybovat o tvých citech k němu nedala, pak je to spíš jeho problém než tvůj.
Když někdo z mých partnerů začal žárlit, spíš než abych ho konejšila, vždycky jsem debatu ukončila dřív než vůbec začala tím, že kdybych s ním být nechtěla, tak s ním nejsem a jsem s tím, na koho on žárlí. Většinou to zabralo.
@sara1000 píše:
A chapu dobre,ze jsi nepodvedla sveho nynejsiho manzela,ale byvaleho pritele.
Pokud ano,prijde mi to takove zvlastni od manzela…Radu asi nemam.Ja bych mu razne domluvila,ze uz toho bylo dost a ze uz me to vazne obtezuje,ty jeho vycitky.
To bych udelala ja…
Samozřejmě,že ne jeho.Domluv a hádek bylo moc.Pokaždé to skončí řečma o rozvodu a takový ty kecy.Někdy fakt mám pocit,že by mi bylo líp samotné,ale co kluci?Vždycky se to nějak přejde…
@Jaji77 píše:
Já bych mu na to kývala, že určitě budu… čím víc se budeš bránit, tím to bude horší. Věrnost totiž ničím nedokážeš a on bude prudit víc a víc.
souhlasím
u chlapa to většinou jinak nejde než mu vše odsouhlasit, aby byl doma klid.
No, ale asi v tom bude i něco jiného, né tvůj starý vztah, raději bych si s ním promluvila. ![]()
@Anonymní píše:@lukresia píše:
@Jůlinka T. manžel nikdy nezahl? [/citace
Nezahl!!!tak to potom nevím, ten můj měl taky divokou minulost tak se mám, když je zapotřebí alespon čím ohnat
@Jaji77 píše:
Já se nebráním,po každé naší chvilce se mě zeptá,jestli jsme si věrní.Má přitom zhnusený výraz stylu,že jsem už použitá.
@Anonymní píše:
Já se nebráním,po každé naší chvilce se mě zeptá,jestli jsme si věrní.Má přitom zhnusený výraz stylu,že jsem už použitá.
takové reči mě vždy pobaví, to on určo žil celou dobu v celibátu a čekal na tebe. ![]()
Manžel se nedokáže se vyrovnat s tím,že když jsem měla před 12-ti lety vztah,tak jsem byla nevěrná.S člověkem kterého zná…,víme o sobě všechno,protože se známe od 15-ti.Manžele jsme teprve rok,tak nějak jsme k sobě dospěli.Máme dvě děti.Při každé příležitosti mi to připomíná,jako že to mám v sobě a jak děti odrostou,budu trajdat a nahánět chlapy atd.Je to otravné,nevím co s tím.Manžu miluju,ale s těmito pocity se žije fakt špatně.