Opakovaný squirt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
3.6.21 21:08

@beckie samo asi ne jde hodně o vzkusenosti. Četl jsem hodně článku jak to docílit a až se vzkusenou ženou jsem na to přišel. Jde to každé ženě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
4.6.21 01:52
@Anonymní píše:
Před nějakým časem jsme se s manželem dočetly o mokrém orgazmu a tak jsme se o něj začaly snažit. A hurááá, zadařilo se :jazyk: . Ovšem zatím se zadařil vždy jen jeden orgasmum, který bych přirovnala běžnému orgasmu. Prý ty další jsou silnější, jen nevím jak na ně. A tak mám dotaz na Vás zkušenější… Jak na ty další? Děláte mezi nimi přestávku, jak dlouhou? Já mám totiž pocit, že dál už to nepujde. A za jak dlouho dosáhnete toho prvního a pak těch dalších? Četla jsem už dost diskuzních příspěvků a některé „zkušené“ popisují i stav jakéhosi bezvědomí. Mám teď nějaký tři,čtyři týdny před porodem, tak se bojím aby sem něco nepos… co si myslíte o squirtu v těhotenství?

Bravo, to nikdo jiny neumi! Objevila jsi svaty gral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
4.6.21 09:39
@Dračice 2 píše:
No to… to se mě ani nechce věřit… :think:

Byla jsem z toho poprvé dost překvapená. Asi to je tím, že to masér opravdu dobře umí. Zná anatomii zvlášť anatomii ženského pohlaví. Je to opravdu hodně velký zážitek. Už bych bez toho ani být nemohla. Je to jako droga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.21 10:45
@Dračice 2 píše:
Mě se svěřila jedna kolegyně z práce, že mám mokrý orgasmus při každém sexu a i několikrát po sobě třeba během pul hodiny i 5×. A bez přestávky. Prostě souloží, přijde to na ní, ona stříká, on ho vytáhne a hned zasune a jedou dál. Je to vůbec možné??? 8o Nekecá? Má s tím někdo tady takovouto zkušenost? A také říkala, že to je doslova mohutný výstřik. Co to je vlastně za tekutinu, když to není moč? A kde se to bere, když je toho tolik? Copak máme my ženy někde v těle na to nějaký „rezervoár,“ něco jako močový měchýř?
Já mívám mokrý orgasmus někdy při erotické masáži, na kterou už delší dobu chdím. Je to super nádherný pocit. Ale že by ze mě stříkaly nějaké proudy, to zase ne. A 5× po sobě? To moc nechápu. Vždy je podemnou docela mokro, ale jen mezi nohama, ne že by to ze mne nějak moc stříkalo. :think:

Jo, existuje to i tim zpusobem, ze to jde 5× za pul hodiny. Mam milenku, ktera to o sobe jeste pred lety nevedela, nechtela kourit apod. Je treba se ji doostat do hlavy tak, aby nemela zabrany se uvolnit. Ted uz ji mam zmaknutou - dokazu ji udelat k vystriku do minuty, nekdy staci navodit atmosferu a staci prvni zasun. Opakovane to jde taky, v zasade v tomto nema limity a odvdecuje se i mne vstricnym koncem :)

• Citovat
  • Upravit
4
23.6.21 03:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.21 16:44
@Dračice 2 píše:
Mě se svěřila jedna kolegyně z práce, že mám mokrý orgasmus při každém sexu a i několikrát po sobě třeba během pul hodiny i 5×. A bez přestávky. Prostě souloží, přijde to na ní, ona stříká, on ho vytáhne a hned zasune a jedou dál. Je to vůbec možné??? 8o Nekecá? Má s tím někdo tady takovouto zkušenost? A také říkala, že to je doslova mohutný výstřik. Co to je vlastně za tekutinu, když to není moč? A kde se to bere, když je toho tolik? Copak máme my ženy někde v těle na to nějaký „rezervoár,“ něco jako močový měchýř?
Já mívám mokrý orgasmus někdy při erotické masáži, na kterou už delší dobu chdím. Je to super nádherný pocit. Ale že by ze mě stříkaly nějaké proudy, to zase ne. A 5× po sobě? To moc nechápu. Vždy je podemnou docela mokro, ale jen mezi nohama, ne že by to ze mne nějak moc stříkalo. :think:

Já jsem poprvé měla mokrý org když mi bylo 15 udělala jsem si to sama, přišla jsem si divná a vůbec jsem nevěděla co to je… se dvěmi sex. partnery jsem stříkala jen při prstění/ + lízaní - byli jsme spolu ve vztahu a milovala jsem je… s klukem se kterým jsem měla jen sex tak nic ani náznak.
S mým nýnějším přítelem je to nejlepší sex co jsem kdy měla. Asi je to tím že u hodně důvěřuju, miluju ho nejvíc co jsem kdy koho milovala, ´´nemám strach se mu odevzdat´´. Přála bych každému naše společné org. Čím víc jsem nadržená tím víc stříkám. Občas přítel říka že nemusí do sprchy :lol:… Od té doby co jsem s ním měla první mokrý orgasmus cca 2 roky jsme měli ´´suchý´´ sex jen 4× cca :D máme sex tak 2× - 4× týdně :D. Předehra a když si se mnou hraje před sexem se mnou dělají divy, pak stačí aby párkrát zasunul a je to :nevim: někdy to chci rychle a hluboko, jindy mě zase vzrušuje jen žalud ven a dovnitř uplně když tam cítím ten přehup :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.21 11:25
@Dračice 2 píše:
No to… to se mě ani nechce věřit… :think:

Tak tomu věř. Mokré orgasmy mám spoustu let. Není problém mít doslova pocákanou zeď, když to ze mě vyletí a jak píše slečna, i půl litru je někdy málo. Nikdy jsem nic netrénovala, moje tělo zkrátka takto reaguje na vzrušení, je pravda, že jsem velmi velmi uvolněná, až vypnutá a skutečně v tu chvíli myslím jen vagínou:-)

• Citovat
  • Upravit
265
20.10.21 12:04
@Anonymní píše:
Tak tomu věř. Mokré orgasmy mám spoustu let. Není problém mít doslova pocákanou zeď, když to ze mě vyletí a jak píše slečna, i půl litru je někdy málo. Nikdy jsem nic netrénovala, moje tělo zkrátka takto reaguje na vzrušení, je pravda, že jsem velmi velmi uvolněná, až vypnutá a skutečně v tu chvíli myslím jen vagínou:-)

No jak už jsem psala, mívám to při erotické masáži skoro pokaždé(je to fakt super masáž :oops: ) Ale opravdu to u mne nejsou to žádné „proudy.“ A pocákaná zeď fakt? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.21 15:21
@xnoami píše:
No jak už jsem psala, mívám to při erotické masáži skoro pokaždé(je to fakt super masáž :oops: ) Ale opravdu to u mne nejsou to žádné „proudy.“ A pocákaná zeď fakt? :think:

Ano. Upřímně jsme se tomu s manželem smáli, že se dějí i takové věci:-).

• Citovat
  • Upravit
265
20.10.21 16:24
@Anonymní píše:
Ano. Upřímně jsme se tomu s manželem smáli, že se dějí i takové věci:-).

Smáli a to jako proč? Když se podíváš na internetu na nabídku erotických masáží, tak je tam mnoho odkazů. Teda asi víc pro chlapy, ale i pro ženy. Co je na tom k smíchu? Četla jsi v mých příspěvcích čím jsem si v manželství prošla? Jak se ke mě chová v sexu můj manžel? Tam bys našla zdůvodnění, proč už několik let chodím na takové masáže. A věřím, že takových žen je mnoho, které mají doma podobný problém jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.21 11:12

Zaručený orgasmus ženy - https://buyfemmax.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.1.22 12:37

Holky, stalo se vám že jste měli po mokrém orgasmu zánět močových cest? My to s partnerem úplně milujeme, nikdy jsem nic takového s nikým nezažila. Opravdu jsou toho kolikrát kvanta, taky nevím kde se to bere. Přítel je vždy osprchovaný :lol: :lol:, zeď za postelí taky, už jsem koupila i chránič matrace :oops:.
Jen mě štve že hned druhý den, nebo za dva dny musím pít urologické čaje, zobat brusinky, kolikrát pomůže horká vana. Stává se to někomu? Je to normální?
Děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazliceksamdoma
29.1.22 13:29

Mokro

Tak doporučuji 3 prsty do pochvy a dráždit G bod a palcem poštěvačka. Jde to krásné a když je mokra dírka tak pak je mokrý orgasmus úžasný. Žena to dokáže i 3× během hodiny a j to úžasný. J

• Citovat
  • Upravit
1
14.5.22 12:21
@hjkgf píše:
Ahoj, poraďte mi prosím jak se uvolnit, často cítím že se mokrý orgasmus blíží, jen to nedokážu pustit, možná je studem. Co s tím?

Ahoj, veškerý stud musí jít stranou a bez úplného uvolnění to nepůjde. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazliceksamdoma
14.5.22 14:26

Jde to

Ahojky jde to, žena se musí pořádně vzrůst a pak hlavně uvolnit se a oddat se proszitemu orgasmu. Moje žena to dokáže i ve svých letech vždy a milenka dokonce i několikrát za sebou a strikne i skoro pil metru. Je to i o cviku a důvěře mezi partnery při milování.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky