Podezření, že někoho má. Co myslíte vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
18.5.12 22:09
@careynka píše: Řekla bych ji něco jako prdolinka,aspoň uvidíš reakci

Presne tak a budes mit jasno hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
18.5.12 22:14
@lovesmile píše:
Jak jsem psala, naprosto s tímhle souhlasím, ale teď jsem si zkoušela představit, že by si můj chlap našel milenku a já bych se to dozvěděla.
No a co teď. Přijít bych o něj nechtěla, ale chtěla bych být nějakou dobu od něj co nejdál, ale co když by se mezitím pořád vídal s tou milenkou? Jak já bych se to dozvěděla? Asi nijak. :nevim: Ale zase kdyby o mě stál, tak by s ní snad nebyl - je to složité, nedokážu úplně popsat, co chci říct… :?
Jako ono je docela těžké si tohle představit a uvědomit si co udělat dál. A i když bych s ním teda zůstala, tak jak znovu důvěřovat a nebýt stíhačka? Jak věřit, že už to nikdy neudělá? :nevim:

Všechno má nějakou příčinu - i nevěra. Buď je ve vztahu nespokojený a tak hledá to co mu chybí jinde ( ať už pochlebování, uznání, to že na něj milenka kouká jak na svatej obrázek nebo sex podle jeho představ), nebo se zamiloval do jiné nebo prostě neudrží františka v kalhotách. Musí si uvědomit příčinu a podle toho zvolit strategii. Pokud je nespokojený je potřeba udělat vše pro to, aby byl ve vztahu zase spokojený, pak už nebude milenku potřebovat. Pokud je zamilovaný tak ho poslat k ní aby spolu žili - poznají se víc a to v 90% končí rozchodem :lol: A pokud je to sukničkář tak jedině vzít nůžky a šmiknout. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
18.5.12 22:17

Ne :mrgreen: S těma nůžkama jsem si dělala srandu. Sukničkáři mají jednu slabinu - strašně se bojí toho, že jim jejich oficiální partnerky budou nevěrné :D U takových stačí jen dělat že je možnost mít milence a hned jsou furt doma, snaží se a milenky jdou stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.5.12 22:18
@Lynette píše:
Všechno má nějakou příčinu - i nevěra. Buď je ve vztahu nespokojený a tak hledá to co mu chybí jinde ( ať už pochlebování, uznání, to že na něj milenka kouká jak na svatej obrázek nebo sex podle jeho představ), nebo se zamiloval do jiné nebo prostě neudrží františka v kalhotách. Musí si uvědomit příčinu a podle toho zvolit strategii. Pokud je nespokojený je potřeba udělat vše pro to, aby byl ve vztahu zase spokojený, pak už nebude milenku potřebovat. Pokud je zamilovaný tak ho poslat k ní aby spolu žili - poznají se víc a to v 90% končí rozchodem :lol: A pokud je to sukničkář tak jedině vzít nůžky a šmiknout. :andel:

Jak prosté… :D
Jo, asi máš pravdu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.5.12 22:20
@Lynette píše:
Ne :mrgreen: S těma nůžkama jsem si dělala srandu. Sukničkáři mají jednu slabinu - strašně se bojí toho, že jim jejich oficiální partnerky budou nevěrné :D U takových stačí jen dělat že je možnost mít milence a hned jsou furt doma, snaží se a milenky jdou stranou.

Taky chytré. Tady ti se asi řídí - Podle sebe soudím tebe, co? :mrgreen:
Ale díky za objasnění v podstatě „jednoduchých“ věcí.
I to, co může vypadat zdánlivě jako velmi závažné, jde vysvětli velmi stručně a vlastně i pravdivě. :potlesk:
Klaním se, moudrá to žena… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
18.5.12 22:24

@lovesmile :lol: Díky. Myslím, že chlapy znám už dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.5.12 22:27

@Lynette Vypadá to tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
18.5.12 22:49

Zakladatelko při tvém popisu chování známé mě píchlo u žaludku, takovej nepříjemnej pocit, takže já bych tvoje tušení viděla jako správné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.5.12 08:42

Já si tedy bohužel myslím, že je to jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
19.5.12 16:19

Nečetla jsem příspěvky nade mnou, jen k tématu, svůj názor.
osobně si myslím, že „kamarádka“ tě dostala tam, kde tě chtěla mít. Jestli s ní něco měl nebo neměl, to je otázkou, nicméně ona na něj očividně pomýšlí a opravdu by se jí hodilo kdybyste se vy dva rozešli.
Její reakce na výtok mi příjde nelogická. Pokud by nechtěla aby něco prasklo, tak to z tebe loví nenápadně, nebo by se zeptala jeho. Ale tady mi příjde zřejmé, že se snažila minimálně nasadit brouka do hlavy.
Jestli je to znak nevěry, to říct nedokážu, ale podle úvodního příspěvku mi příjde, že „kamarádka“ si na tvého přítele prostě myslí a váš rozchod by jí náramně přišel vhod.
Já osobně bych začala trošku pátrat proč tomu tak je. Může to být tak, že spolu něco mají, ale on od tebe nechce a ona to ví, proto se snaží tomu trošku pomoci, ale taky to může být i tak, že po něm jede, on se jejím sítím brání a tak se vás snaží rozeštvat. Opravdu těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
15.6.12 21:30

Já bohužel zvlastní zkušenosti můžu říct, že se stalo to samé sms a začal být divnej. Po 7 letech ho prostě poznám tak jsem mu vlezla do mobilu a bylo vše jasné :,( ještě ted je mi z toho zle je to stále čerstvé. Když jsem si začala balit věci tak si uvědomil co by ztratil a rozhodl se pro mě. Důvěra je víte kde :zed:.Ale nemusí to být jako u mě třeba je to jenom představivost a tvůj přítel by jí třeba vůbec nechtěl a možná jenom ona jeho :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
15.6.12 21:32

Zajímalo by mě jak to všechno dopadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.12 13:01

Ahoj holky. Chtěla bych od vás radu, už nevím jak dál…Když jsme spolu s manželem jenom chodili a bydleli byl to nádherný vztah, pořád mi psal od rána do večera nebo mi volal, byl milý, nelhal mi. V únoru jsem otěhotněla, tak už mi tolik nevolal ani nepsal jen jednou nebo 2× denně mi zavolal, teď v červnu jsme se vzali a jako kdyby úplně otočil. Vůbec se za celý den neozve, vymlouvá se mi že má moc práce. A když se ho zeptám jestli někoho mám tak se strašně rozčílí, že není žádný kurevník a že neví proč si to furt myslím. A když mu řeknu že je úplně jiný tak to neni pravda. A tvrdí že já a to malý jsme pro něj všechno a že mě moc miluje. A taky ještě musím napsat že než jsem byla těhotná jezdil jen s chlapama na záchrance a teď už jezdí jen se ženskýma. A než jsem byla těhotná vracel se domu kolem 7 nejpozději, teď se vrací až kolem 9 někdy dýl. Já už nevím co mám dělat jsem zoufalá…Před tím na mě žárlil teď už je mu vše jedno. Co si o tom myslíte vy??? Děkuji za odpovědi…

• Citovat
  • Upravit
8996
4.7.12 13:10

Nemyslím si nic. Jestli ho furt podezíráš a máš nějaký připomínky jak se změnil tak se nedivím že se domů vrací o dvě hodiny později. Jestli spolu žijete tak je úplně normální že za den nezavolá. Uvědom si že už spolu nerandíte ale jste manželé. Neznáte se dva roky a tak počáteční zamilovanost prostě opadla. Nehledej problémy tam kde nejsou a bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.12 13:14

Nemám žádné připomínky. A podezírat jsem ho začala až teď a pozdě domů chodí od března…jenže my jsme spolu žili i před tím a volal mi jen co jsme se vzali a čekáme dítě je všechno jinak. Ale my spolu ještě ani dva roky nejsme. Teď jsme spolu byli rok, tak pochybuju že by zamilovanost hned po svatbě opadla..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky