Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a ještě mě napadlo, že pokud to s tou nemocí řekneš JEN jí a pak třeba za dva dny (nevím, jak často míváte sex), by jsi teda na něj vlítla, že máš děsnou chuť, tak jak by se zachoval. Pak by to bylo asi úplně jasné. Protože on by mohl vědět, že máš např. kapavku jen od ní a to by znamenalo jediné…
Já jsem hrozný škodolibec
tak že hrát hru z očí do očí.. Napsat na fb, ty brďo, musit ti něco říct o svým chlapovi. Sejít se a říct ji.. o tom, že máš kapavku atd.. tak že musí mít nějakou přítelkyni atd..
![]()
A to už za ten „pohled“ stojí - buď bude udivený, nebo se tam rovnou složí ![]()
myslím, že tvá podezřívavost je asi bohužel na místě......trochu mě ale překvapuje její reakce......jakoby ti to schválně i podsouvala a chtěla nasadit brouka do hlavy
přece není tak blbá, pokud by to chtěla tutlat, tak nebude takhle reagovat ![]()
já bych se asi narovinu zeptala svýho chlapa jak to je ![]()
@pandicka Narovinu? A to jako že on by jí odpověděl, jo, promiň, chtěl jsem ti to říct už dávno a ahoj? No nevím, pokud by byl férový, tak by zakladatelku nepodváděl a to pravděpodobně už delší dobu. Takže předpokládám, že tím by akorát vyšlo najevo, že něco tuší a musí si dát větší pozor.
Nejlepší bude napsat jí že máš kondylomata a že jsi z toho zničená, že to znamená že je ti partner nevěrný a to ještě navíc s nějakou špínou a že ta léčba bude komplikovaná a zdlouhavá a že vůbec nevíš co máš dělat. Co si ona pomyslí? Uvědomí si že je ti nevěrný ještě s jinou a nebude mu důvěřovat a ukončí to s ním.
@lovesmile naprosto souhlasím.. Když už zakladatelka ví, jeji reakci, jen na infekci, či zánět.Tak bych si počkala jak by reagovala ona..
@lovesmile nevím co by zakladatelce odpověděl, nevím jaký je typ, těžkou soudit ![]()
zakladatelka píše, že to mezi nima není delší dobu ok ![]()
jako usuzuju podle sebe, jak bych se v její situaci zachovala já.....je jasný, že každá žena volí jiný postup
já bych prostě udeřila na chlapa a podle jeho reakce by se taky dalo soudit co a jak ![]()
@pandicka Oni jsou chlapi někdy i dost neprůhlední. Samozřejmě, jak který. A taky jak která žena volí pro ni vhodnější variantu. Já to beru.
Ale pokud se člověk chce dozvědět pravdu, tak si myslím, že je lepší jít na to obloukem, než takhle napřímo. ![]()
Taky mě ještě napadlo, ať to pak ta slečna o zakladatelce někde neroztrubuje, že má pohlavní nemoc. Pokud ale bude onou (tušenou) milenkou ta „kamarádka“, tak vykládat nic nebude, protože tu nemoc „bude mít“ jakože taky. ![]()
Ja bych spis postrasila nejakou pohlavni chorobou, kterou nemusi nutne chytit od milenky. Klidne i jen mykozu. A pekne bych si „kamaradce“ postezovala, ze to chytnu vzdycky, kdyz je ten muj jako kralik. Ze ti prijde divny, ze chce posledni dobou manzel doma jen soulozi, ze uz se to ani neda vydrzet
. To by ji taky mohlo odradit dostatecne.
Nicmene nechci to zlehcovat, urcite se citis spatne
.
@lovesmile mně tam totiž neštimuje ta „milenčina“ průhledná reakce na to, když ji zakladatelka řekla o infekci ![]()
jinak se mi ta vaše „bouda“ líbí
protože pokud by „milenka“ byla fakt tak blbá a zakladatelka na ni vyvalí jobovku s pohlavní chorobou, tak pohled na ní musí být vskutku královský ![]()
jenže co dál? stejně potom musí situaci řešit s chlapem ![]()
@Anonymní píše:
Ja bych spis postrasila nejakou pohlavni chorobou, kterou nemusi nutne chytit od milenky. Klidne i jen mykozu. A pekne bych si „kamaradce“ postezovala, ze to chytnu vzdycky, kdyz je ten muj jako kralik. Ze ti prijde divny, ze chce posledni dobou manzel doma jen soulozi, ze uz se to ani neda vydrzet. To by ji taky mohlo odradit dostatecne.
Nicmene nechci to zlehcovat, urcite se citis spatne.
No mě by tohle vůbec neodradilo. Ovšem kondylomata by mě odradila na 100% ![]()
@pandicka píše:
@lovesmile mně tam totiž neštimuje ta „milenčina“ průhledná reakce na to, když ji zakladatelka řekla o infekci
jinak se mi ta vaše „bouda“ líbíprotože pokud by „milenka“ byla fakt tak blbá a zakladatelka na ni vyvalí jobovku s pohlavní chorobou, tak pohled na ní musí být vskutku královský
jenže co dál? stejně potom musí situaci řešit s chlapem
Přesně tak..To nejhorší zakladatelku teprve čeká…Dostat z něho přiznání.. ![]()
A ještě může být celkem možné,že se spolu vyspali už někdy dřív a on může mít milenku úplně jinou..
To by vysvětlovalo,že se se zakladatelkou přestala z ničeho nic stýkat… ![]()
Každopádně přeji zakladatelce hodně sil.. ![]()
@pandicka Tak zakladatelka popsala jen svůj první dojem z její reakce. Určitě to nebylo tak úplně průhledné, jen se slečna trošku víc vyptávala (jakože kamarádsky), jestli už byla u Dr., co ji teda zjistil, jestli ji udělal všemožná vyšetření a ták. ![]()
No, dál je to asi jasné, podle reakce - nejlepší z očí do očí, už si zakladatelka udělá úsudek sama. Kamarádku asi zná dobře a přítele taky. Takže když na něj potom vybalí, že „TO“ ví, tak uvidí, jak se k tomu ten chlap postaví. A tam už ji těžko poradíme, jen zakl. ví, jestli mu může věřit, pokud bude slibovat, že už nic takového neudělá nebo se zkrátka rozejdou. ![]()
Mě napadlo ještě něco lepšího
Vyměnit mu SIM kartu. Pokud zná zakladatelka PIN a chce důkaz, tak ať zkopíruje veškeré kontakty z jeho SIM karty do té nové. Jeho SImku ať dá do svého mobilu a tak od jeho milenky dostane všechny SMSky a aby si on všimnul toho, že má jinou SIMku tak by ho na to musel někdo upozornit.