Cítím se nešťastná

Anonymní
18.5.12 19:28

Cítím se nešťastná

Anonymně protože nechci, aby holky z naší skupiny tady věděly, že jsem tak slabá, nešťastná a lituji se :(
Nevím čím začít. Syn má téměř 3 roky, od narození hrozně moc plakal, nikdo mi s ním nepomáhal, manžel pracuje často mimo ČR a i když je doma, tak se malému nevěnuje. Jídlo, koupání, chození ven, nic :( Moc mě to mrzí, hodněkrát jsem mu to říkala a nabízela různé varianty hry, výletu nebo toho, jak se má k malýmu chovat. Neumí to, protože s ním skoro není a neví jak na něj. To je jedna věc, co mě trápí. Pak druhá a to, že manžel nemá rád fyzický kontakt, ne doslova, ale téměř o každou pusu si musím říkat, vše ho lechtá, studí ho moje ruce a pořád něco. Přijde mu divné, když ho hladím po zadku, jako by se styděl atd. Myslela jsem si, že se to spraví a po 5-ti letém vztahu je to pořád stejné. Milujeme se max 1× za týden, ani to ne. O můj orgasmus se nezajímá, i když jsem mu to říkala, že asi nejprve musí uspokojit mě a pak sebe, pokud si myslí, že to prostě dýl nevydrží. Neustále mu podstrojuji, vyvařuju, peču, vše je samozřejmost :( Já už nevím, co dělat proto, aby to bylo lepší. Miluje mě, dokáže mi to říct, ale mě to nestačí, chci pohladit, mluvit a prostě už nevím co víc dělat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Breuovi
18.5.12 19:32

Zkusili jste si promluvit?Říkala jsi co tě trápí?

• Citovat
  • Upravit
3540
18.5.12 19:33

možná přestat dělat všechno jako samozřejmost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
18.5.12 19:36

ahoj to vypada na nejakou poradnu.ale kdyz neni porad doma to je tezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
18.5.12 19:37

Nevařit, nepéct, neprat a nedělat ty samozřejmosti. Dělat si vše po svém, nechtít po něm sex a uvidíme jak dlouho mu to vydrží. Pokud mu to začne vadit je to dobrý, pokud nehne brvou, je to blbý

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.12 19:37

Nechci to zlehčovat, ale možná je dnes nějaká divná atmosféra. Já se dnes taky necítím šťastná ani veselá. A to obvykle jsem..
S manželem si v klidu promluv, nastol atmosféru, třeba vínečko nebo tak.. :)
Snad Tě pochopí a zkusí se trochu změnit. Ale bacha, oni se lidi bohužel zas tak moc měnit nedokážou. :?

• Citovat
  • Upravit
1578
18.5.12 19:44
@Caty píše:
Nevařit, nepéct, neprat a nedělat ty samozřejmosti. Dělat si vše po svém, nechtít po něm sex a uvidíme jak dlouho mu to vydrží. Pokud mu to začne vadit je to dobrý, pokud nehne brvou, je to blbý

no ja osobne bych to zkusila mit nejaky problem v hnizde,nastesti nemam mame urcita pravidla a ta jedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.12 19:47
@Breuovi píše:
Zkusili jste si promluvit?Říkala jsi co tě trápí?

Ano říkala a psala jsem mu to nesčetněkrát,, vždy mu to bylo líto a říkal mi, že se snaží.
Vadí mi, že když má volno, tak ho nechce aktivně trávit s námi, vždy se věnuje něčemu co baví jeho a nebo jen leží u televize, což chápu, protože jinak je pořád v práci, ale nedokáže si ani s malým pohrát.
Snažím se zajímat o jeho práci, o jeho pohodlí, on je slušný, poděkuje atd., ale pro mě, jen pro mě nikdy nic neudělá :( Nehledě na to, že dárky k narozeninám a k vánocům nedostávám :( Letos koupila indukční varnou desku, ale jen pro mě nic. Když mu něco navrhnu, tak mi řekne, ať si vemu peníze a zaplatím si to sama :( Je to normální? Jsem moc náročná? Už nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
18.5.12 19:48

Nejsi náročná.Je to divné :think: Tak promluvení nezabralo,tak jedině co psaly holky.

• Citovat
  • Upravit
31594
18.5.12 19:49

No - je to sobec. Asi nemusím zdůrazňovat, že dělat domácí puťku co navaří, uklidí, vypere, postará se sama o dítě, chlapa nějak nenutí k extra výkonům. Vždyť je vše hotové, tak co by dělal. Nemluvě o tom orgasmu, to si fakt děláš srandu :cert: To takto bylo vždycky? 8o Já třeba chápu, že někoho to baví, domácnost zvládá levou zadní a dítě taky, ale v tom sexu bych teda asi moc dlouho nevydržela a kdyby mi vadilo, že ani po požádání mi orgasmus neudělá, tak bych uprostřed sexu slezla a řekla, že já mám hotovo a šla spát.
Vůbec nechápu, že jste se dopracovali až k dlouhodobému partnerství a dítěti, když je to takovej vůl :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
18.5.12 19:49

podle mě nejsi moc náročná… Chtít cítit lidskou blízkost není zas tak veliký nárok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
18.5.12 19:51

Láska by se měla vyjadřovat i jinak než jen slovy. Promluvte si, zkuste psychologa a nedělej všechno automaticky. Nejsi náročná na mě to občas taky padne a pomůže mi i jen tak si pobrečet. Občas zajdi někam mezi lidi bez dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
18.5.12 19:51

prijde mi to jako za dob kralu,oni taky nemeli chute cas se venovat potomkum.vis nekeri lidi jsou proste takovy.alle i po tolika letech je to stejne divny,ja osobne bych to asi nevydrzela.je mi to lito za tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.5.12 19:54

mne spis prijde, ze te nemiluje…podle toho chovani, ze nesnese tvoje dotyky. Ja to tak aspon mela vzdy pred rozchodem, kdy mi chlap uz lezl na nervy, nechtela jsem, aby se me dotykal a on se citil uplne jak ty :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.12 19:54
@Gladys píše:
No - je to sobec. Asi nemusím zdůrazňovat, že dělat domácí puťku co navaří, uklidí, vypere, postará se sama o dítě, chlapa nějak nenutí k extra výkonům. Vždyť je vše hotové, tak co by dělal. Nemluvě o tom orgasmu, to si fakt děláš srandu :cert: To takto bylo vždycky? 8o Já třeba chápu, že někoho to baví, domácnost zvládá levou zadní a dítě taky, ale v tom sexu bych teda asi moc dlouho nevydržela a kdyby mi vadilo, že ani po požádání mi orgasmus neudělá, tak bych uprostřed sexu slezla a řekla, že já mám hotovo a šla spát.
Vůbec nechápu, že jste se dopracovali až k dlouhodobému partnerství a dítěti, když je to takovej vůl :evil:

On je opravdu hodný a čestný člověk, myslím, že si akorát neví rady sám ze sebou nebo nevím.
On má problém s tím, že to moc dlouho nevydrží, udělá se do 5-ti minut :( Ale problém nijak neřeší. Navrhovala jsem mu, ať se tedy napřed věnuje mě a pak si teda užije těch svých 5min on :nevim: nic se nezmněnilo. samotného to mrzí, že to dýl nevydrží, ale nic s tím nedělá :(
Vařím, peču uklízím taky kvůli sobě a malému, něco jíst musíme a žít v nepořádku se mi taky nechce. On mi tvrdí, že když mu jídlo nachystám já, že mu víc chutná. Jsem asi moc měkká.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky