Švédska trojka, zkušenosti

Anonymní
18.5.12 11:03

svedska trojka

Ahoj. Uz delsi dobu me vzrusuji predstavy, ze si s pritelem do postele vezmem jeste nejakou dalsi zenu :oops: Jemu jsem o tom vcera rekla a on by do toho sel. Mam ale strach, ze v realu to bude jine nez v predstavach a ze nebudu vedet co mam delat, protoze s zenou jsem jeste nikdy sexualni hratky nezazila, nechci abych pak skoncila jako pate kolo u vozu a nevedela jak se zapojit. Myslite, ze tohle by nenastalo a ze bych prirozene vedela jak si to uzit a necitila bych se trapne? Takze tohle je otazka pro zeny ktere tohle uz zazily, bylo to prijemne? Jine nez v predstavach? Nenarusilo to nejak vas vztah? A taky bych chtela zenu kterou uz by pritel nikdy nepotkal, proto asi nejakou cizi treba z nejake seznamky, nebo jak se k takove slecne dostat? Vylozene nejakou placenou nechci, nechci profesionalku a chci zenu ktera to snama bude delat pro poteseni a ne pro prachy. Dekuji za odpovedi. A kdyby byla nejaka osoba tak otevrena a napsala primo jako pribeh, jak to probihalo atd, tak bych byla rada 8) :cert:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
69235
18.5.12 11:07

Znám dva páry, které si to splnili a oboum se rozpadl vztah. Představy jsou jiné, než skutečnost, říkaly holky, že se pak těžko unese koukat se partnera, že to prostě ten vztah hodně narušilo. Že prý už by do toho nikdy nešly.

• načítám...
lihow
18.5.12 11:08

riziko je i na straně muže..

Tohle je třeba opravdu zvážit. Byly i případy mužů, kteří toto iniciovali a pak nakonec jen bezmocně sledovali, jak si ženy bohatě vystačily samy. Užily si to prostě více spolu, nežli s mužem.

• Upravit
2400
18.5.12 11:10

nejlepší sex ve třech je, když máš svou kamarádku i na sex, a občas přizveš partnera. jinak jsou samozřejmě plné seznamky inzerátů, kde pár shání dívku, která by do toho šla, s tím, že poprvé a naposled. to je beznadějné hledání .-)

• načítám...
lihow
18.5.12 11:11
@terinka4444 píše:
Znám dva páry, které si to splnili a oboum se rozpadl vztah. Představy jsou jiné, než skutečnost, říkaly holky, že se pak těžko unese koukat se partnera, že to prostě ten vztah hodně narušilo. Že prý už by do toho nikdy nešly.

Přesně tak, navíc muži, kteří dotoho sami ženu nutí, pak sami toto nesou hůře. Ženám se to většinou líbí (např sex se dvěma muži, či výměna). Byly případy, kdy žena už nikdy svému milému nevymluvila, že se jí to s tamtím nelíbilo víc nežli s ním. Chlapi jsou prostě na tohle více citliví.

• Upravit
Anonymní
18.5.12 11:11

Radeji anonymne. Nejdriv si musis opravdu za bdeleho stavu uvedomit zda nejsi zarliva a pohled na tveho pritele v akci s jinou slecnou te nerozhodi. Je jedno zda to bude kamaradka nebo pani na zavolani. Realita byva jina nez sny a takove veci se vetsinou zkousi nejdriv s kamarady na noc nez s partnery :mrgreen: Pokud si tedy nejsi jista, ze by ti to nevadilo koukat na pritele s jinou. Me by to vadilo a to dost.

• Upravit
1122
18.5.12 11:13

Tyjo, no já mám zkušenost ale bohužel ne s ženou ale dvěma chlapama. Byla sem s bývalým přítelem a měli sme hodně dobrýho přítele. A ten furt prudil stim že by do toho šel, že by mu u toho druhej kluk nevadil:D Řešilo se to při skleničkách a pivu, no a pak se to semlelo:) Nevím pocity sem z toho měla smíšený, tím že to byli dva chlapi, a bylo to něco jinýho, mě spíše zajímaly zkušenosti toho druhho nežli mého přítele, i když sem se snažila být více u toho svého:D Nevim jak to přesně popsat no:D
ALe zase sem byla radši, že když už se to stalo, že to byl někdo blízkej, před kterým sem se nemusela stydět, měli sme k němu důvěru, a sme si jistí do ted že o tom nikomu opravdu nevyprávěl:D

• načítám...
2400
18.5.12 11:14

holku buďte trochu sebevědomé ne ? to je hrozné poslouchat, jak každá jen..jéé co když se mu bude ta druhá líbit víc ? no tak bude no, tak si nejdu jinýho a je to, já tohle nechápu.

• načítám...
Anonymní
18.5.12 11:15

Me by to vzrusovalo, proto si myslim, ze mi to vadit nebude. Proste bych to nebrala tak, ze si muj chlap uziva predemnou s jinou ale ze si uzivame vsichni tri spolu. A taky se prece daji urcit pravidla, nemusel by to do ni strkat, ale treba jen oral atd

• Upravit
Anonymní
18.5.12 11:15

Ahoj, já vyzkoušela dva kluky. Byl to můj už bývalí přítel a jeho kamarád. Prostě jsem se všichnni chtěli pobavit. Já si to užívala dva chlapi vás obeletujou. Nakonec sex jsem měla jen s tím bývalím ten kamarád mě jen uspokojoval.
Za zkoušku to stálo ale kdybych byla zadaná nešla bych do toho.
Měla jsem i intimnější vztah s kamarádkou a dokázala bych si představit u toho i chlapa, nevím tedy zda zas kdybych byla ve vztahu jsou to sice pěkné zážitky ale nevím zda bych já nebo partner to rozdejchal. Ono si to sice pěkně představuješ ale až uvidíš jak přítel sahá na ciží ženksou nebo kámošku nemusí ti to bejt příjemné, jde ale o povaze.
Pokud se rozhodnete do toho jít tak si myslím že je faj když se dohodnete že půjde hlavně o tebe a přítele a ona tam je jen jako doplněk ke spestření.
Ale pozor dost chlapů nepřekousne to že by jsi to rozdala se ženskou a ženská nerozdejchá že so to chlap rozdá s jinou před očima. Je fajn mít vše na rovynu vyjasněné. A cizí ženskou nevím to bych raději volila kamarádku kterou znám a přítel se sní moc nevýdá.

• Upravit
2400
18.5.12 11:16
@liliannoel píše:
Tyjo, no já mám zkušenost ale bohužel ne s ženou ale dvěma chlapama. Byla sem s bývalým přítelem a měli sme hodně dobrýho přítele. A ten furt prudil stim že by do toho šel, že by mu u toho druhej kluk nevadil:D Řešilo se to při skleničkách a pivu, no a pak se to semlelo:) Nevím pocity sem z toho měla smíšený, tím že to byli dva chlapi, a bylo to něco jinýho, mě spíše zajímaly zkušenosti toho druhho nežli mého přítele, i když sem se snažila být více u toho svého:D Nevim jak to přesně popsat no:D
ALe zase sem byla radši, že když už se to stalo, že to byl někdo blízkej, před kterým sem se nemusela stydět, měli sme k němu důvěru, a sme si jistí do ted že o tom nikomu opravdu nevyprávěl:D

tak tohle se mi nikdy nepoštěstilo..jdu napsat tomu svýmu, ať shání kamaráda :-) a nějakýho pěknýho.

• načítám...
Anonymní
18.5.12 11:19

Zazila jsem pri jedne neplanovane akci.Ja,muj nehdejsi chlap,a moje ,,nejlepsi" kamaradka.Mely jsme vsichni neco v krvi,semlelo se to rychle,zacatek byl fajn az do te doby,nez se ji zacal venovat vic nez me a ona mu to se zajmem vracela.Nakonec jsem lezela na posteli a divala se jak si to uzivaji,sebrala jsem se a jela domu,bylo mi z toho zle,uz nikdy bych do neceho podobneho nesla.Po delsi dobe jsem se dozvedela,ze ti dva se schazeli,ikdyz ja byla posleze pred porodem.Doted je mi z toho zle.Ne ja bych do toho znovu nesla.Ted je pro me sex intimnost,kterou jen tak nekomu nesverim.Za me ne.

• Upravit
Anonymní
18.5.12 11:25

Mám kamarádku, která šla do trojky se svojím klukem a ještě s kamarádem. Všichni byli opilí a řekli si, že to zkusí. Bylo to hlavně přání toho jejího kluka. Jak rychle začali, tak rychle skončili. Jejich vztah to dost narušilo. Už nikdy o tom sice s ním nemluvila, ale už to pak nebylo ono. A kamarád z toho prý taky byl dost na nic. Takže je třeba myslet na možné důsledky, než něco takového začnete provádět. Pokud ale potom hodně toužíš a tvůj kluk s tím souhlasí, můžete to přesto zkusit. Hlavně se ale chraňte, zvlášť když byste si měli tu holku hledat na netu nebo něco. Mě ta představa dvou holek a kluka přijde ještě hnusnější, než dva kluci a holka, ale proti gustu…

• Upravit
1122
18.5.12 11:25
@dada12 píše:
tak tohle se mi nikdy nepoštěstilo..jdu napsat tomu svýmu, ať shání kamaráda :-) a nějakýho pěknýho.
:D:D:D:D
  • načítám...
Anonymní
18.5.12 11:31

Ja to takhle tahla s dvouma klukama a bylo to supeeeeer. U nas byla vyhoda to, ze jsme spolu nijak nechodili, nemeli jsme mezi sebou vztah. Oni me obletovali proste jsme si to suprove uzivali.
Jinak jsem ve vztahu a nesla bych do toho.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová