Švédska trojka, zkušenosti

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
18.5.12 12:54

tak ti napíšu pro změnu něco pozitivního :)

můj muž už dlouho snil o trojce, sdílel se mnou svoje představy a dost mě na to nalákal. sex s holkou jsem měla a né jednou již v bouřlivém mládí, to jsme se kamarádkami tehdy hodně vyblbli.ale k trojce s chlapem nikdy nedošlo, měly jsme s kámoškou jednoho kandidáta -byl k sežrání,tak jsme začaly plánovat.jenže ona se do něj zamilovala a o triu už nebyla ani řeč :D
každopádně se svým mužem jsem chtěla a nechtěla zároven, právě kvůli žárlení a strachu že se něco změní k horšímu.
nic jsme neplánovali, nikoho nehledali(nedokážu si představit nějakou neznámou dívenku u nás v posteli.brrr :poblion: )i přes to, že tím už byl skoro posedlý.no a ono to přišlo samo.přijela za mnou nejlepší kamarádka na víkend (žijeme v cizině) zrovna na narozeniny manžela- vím, je to klišé, ale opravdu to tak bylo :) pořádně jsme se opili a dost dobře se bavili u nás doma, přitom jsme obě dvě věděly,jak to skončí a jasně mu to daly najevo, já se tak těšila jak manžela obštastním na jeho narozeninky :dance: jenže prdlajs najednou zmizel, šel do postele dělat mrtvého brouka :D volaly jsme ho asi půl hodiny :D nakonec tedy vylezl a chvíli nás pozoroval při líbání a dalších věcech :D no a pak to šlo samo,dělali jsme všechno až na to že do ní nešel :zed: i když jsem mu říkala,že mi to nevadí-ale on se prostě nedal,jak mi řekl druhý den,že by mi tím ublížil.mno nikdo mi neublížil ba naopak jsem se měla ze všech nejlíp 8) byl to skvělý zážitek, moc ráda na to vzpomínám. hrozně nám to zpestřilo sex.život
manželse mi přiznal,že ta vzpomínka ho vzrušuje pořád, je fakt, začal po trojkách toužit ještě víc :? a v tom je ten zádrhel

• Upravit
Anonymní
18.5.12 12:55

Četla jsem jen něco, tohle je ale nicméně zajímavá diskuze. Já jsem byla v pozici té třetí do party a pak jsem to zažila se dvěma muži z nichž jeden byl můj partner a druhý velmi dobrý kamaráda, také ale můj. Jestli ex žárlil nebo ne to nevím, vím jen že ten kamarád to nesl zle, protože byl méně vybavený než ex. V obou dvou případech mi to přišlo takové umělé, já nevím…nemám na to moc hezké vzpomínky. Bylo to domluvené, divné, nevím… ALE zažila jsem několikrát velmi hezké lesbické mazlení, ač jsem 100%ně na muže :-) a tam vbych si dovedla představit,že kdyby u toho byl v soukromí můj muž, že by se přidal, ale že by si jen hrál a s ní by nespal…pokud bych ho o to vyloženě nepožádala, takovou debatu už jsme doma měli. :-) a já bych ho o to nepožádala, Není to sice „nevěra“ ale strká ho kam nemá a z toho by asi nebyla nadšená žádná žena. Nicméně si dovedu představit, že by k něčemu takovému dojít mohlo…ale já, manžel a jiný muž, to ne, ani kvůůli sobě, ani jemu, to bych mu chudákovi dala moc…

jestli to OPRAVDU chceš zkusit, tak jdi třeba zatím jen do téhle soft varianty, kdy on se přidá, bude Vás hladit, líbat, dotýkat se, ale pnďa bude jen pro Tebe…a dopředu to partnerovi řekni, že cjhceš vědět, jestli ti to nebude vadit, to, co jsi napsala tady…a když to bude hezký a fajn a nebude to mít vliv na vztah, tak pak uvažuj o něčem víc..

• Upravit
5970
18.5.12 13:06

Ta představa je krásná, ale bála bych se, že něco chytnu. A jsem hned vyléčená. :mrgreen:

• načítám...
5080
18.5.12 13:30

Ahoj, zažila jsem sex ve třech jen jednou a už nikdy víc nechci! Bylo to s mým ex, byla jsem doma s kámoškou, popíjeli jsme a on přišel domů. Tak jsme pili všichni tři no a pak se to zvrtlo, přesně jak už tu bylo zmiňováno, zezačátku bylo vše fajn, ale pak si všímal víc jen jí. To byl konec… Vstala jsem a šla do koupelny a ty dva tam nechala..ani si nevšimli že jsem pryč a vesele souložili dál… Vztah nám to zničilo a ta holka nás pak ještě pomlouvala. Takže za mě - už nikdy!

• načítám...
6726
18.5.12 18:31
@Anonymní píše:
A jak to chodí na swingers párty,smíl-li se zeptat?Já osobně bych tamněkdy ráda šla,ale neumím si vůbec představit do čeho bych šla..Možná by to tady zajímalo více holek :D

Ahoj, není to žádné tajemství. Doporučuju najít nějaký oficiální klub,který funguje už delší dobu a kde máš zajištěnou určitou úroveň prostředí i lidí… my jsme vybrali tehdy tenhle http://www.swingersclub.cz/home.php na webovkách mají popsáno vše důležité. Prostředí bylo příjemné, kdybychom chtěli být jen ve dvou a s nikým se nedružit, nebyl by to absolutně problém..je tam dost místností, kam se ukrýt..navíc „ne“ znamená „ne“..líbilo se nám tam :oops: možná jsem si to dokonce asi já užila víc než partner :mrgreen: a je fakt, že z toho trochu žiju doteď :) Vstupný je poměrně vysoký, ale služby, prostředí, komfort, slušnost ze strany majitelů klubu tomu odpovídá! Používání kondomů je podmínkou, pokud tedy pár plánuje nějakou výměnu :) Nás tam spontánně oslovil jeden sympatický pár..my bysme asi sami nikoho neoslovili, protože jsme byli docela vyjukaní :) stálo to za to, pokud někdo bude mít dotaz, písněte do SZ. Zas až tak veřejně s kůží na trh jít nechci :mrgreen: Nejprve jsme koketovali s myšlenkou pozvat si nějakou holčinu domů, ale to bych nerozdejchala…jsem trochu žárlivá, měla bych strach, že bude lepší… takže swingers party jednoznačně nejlepší volba, všechny páry mají tejný zájem - užít si - ať už společně s někým nebo jen spolu… a když si dost užiješ, tak jdeš dom :) nám tahle zkušenost určitě vztah nenarušila… takže já hlasuju za swingers :palec:

Jo a pořádají i party pro „nováčky“ ;) a na webovkách mají i seznamku.

• načítám...
6726
18.5.12 18:40

a jak to tam chodí? tady je představení klubu:
 http://www.swingersclub.cz/home.php?…

• načítám...
24603
19.5.12 11:35

Kdybych měla jít do trojky , rozhodně né s partnerem.. prostě asi jen známí na sex… :nevim: nesnesla bych pohled na to jak si užívá s jinou :nevim:

• načítám...
AnOnYM258
4.1.13 03:44

nebojte se do toho jít:)

Nebojte se toho, my to nedávno zkusili a nelitujeme. Kamarádku jsem znala pár dnů a přišla k nám na kafé a dali jsme si víno no a pak skončili já, přítel a kamarádka v ložnici. Bylo to fakt super, vždy jsem si to jen představovala a sen se stal zkutečností - nebojte se:) jen si ujasněte, co se může a tak:)

• Upravit
AnOnYM258
4.1.13 03:45

No… a mně se to líbilo :) navíc líbání s holkou - super. této zkušenosti nelituji

• Upravit
7907
4.1.13 06:20

Kdyby mi sáhla nějaká kamarádka po partnerovi, asi by byla bez rukou :mrgreen: Jo sex ve 3 lákavé, ale asi ne nikdy z partnerem. Tudíž bych musela zahnout a nejlépe se dvěma muži, protože holky v posteli mně nelákají. Tak že mám smůlu a nechám si miláčka jen a jen pro sebe. každopádně neodsuzuji :kytka: :pankac:

• načítám...
24603
4.1.13 07:09

Chtěla jsem napsat že bych nedovolila sex ve třech pokud bych byla zadaná, ale už je to psané nade mnou tak se nebudu opakovat je přitakám a navíc jak koukám tak tady už jsem i přispěla :mrgreen: :
AnOnYM258-zvědavá otázka…-nežárlila si na přítele?

• načítám...
371
4.1.13 08:31

Za mě taky zadaná bych do toho nešla, a svobodná bych zvažovala. Sex je pro mě intimní záležitost mezi dvěma blízkými lidmi. Ale záleží na tobě.

• načítám...
Anonymní
4.1.13 10:00

Ahojky, podobné sny mám taky, ale vím, že bych to nedala… už by mi vadilo, že by se manžílek jen líbal s jinou natož něco víc, naštěstí manžela by to taky lákalo, ale ví, že by mu vadilo, kdybych si užívala s jiným či jinou… takže u nás to bude pouze ve snech… ale dokud jsem byla nezadaná, tak jsem na jedné dovolené v Tunisu zažila nedokončenou trojku s kamarádkou a nádherným delegátem… dokud se on věnoval kamarádce, já jemu bylo to v poho, pak ale jsem měla já uspokojovat kamarádku ústně a on do mě a to jsem vzdala… pak jsem měla i příležitost se 2 kluky, byli to jen takoví známý a taky to nebylo nic extra… každý totiž potřebuje jiný rytmus a jinou délku a mě se to ve finále spíš nelíbilo… ona ta představa je totiž velmi lákavá a může navodit pocit, že by Ti nevadilo se podělit o manžela, ale až na to dojde, tak realita může být jiná… až našetřím nějakou korunu, tak chci s manžílkem jít na tantrickou masáž… ať už se rozhodnete jakkoli, tak si to každopádně užijte… docela bych ale ráda slyšela Tvou pravdivou reakci poté…

• Upravit
Michaela s tajemstvím
28.6.13 10:39

Trojku jsem dělala 1×. Mně bylo tenkrát 31, oni byli starší, kolem 40. Kolegové z práce, oba zadaní, ženatí. Já také vdaná. Ale v práci jsme byli výborní kamarádi. A na jednom třídenním školení s večírkem byla extra dobrá konstelace hvězd a atmosféra, tak jsme se domluvili a šli jsme do toho. Chtěli jsme si to jen užít, vyzkoušet a pobavit se. Tak jsem se v životě nejen nezasmála, ale protože jsme hřešili všichni tři zadaní, byli jsme na jedné lodi. Pánové zkušení, ohromně ohleduplní, slušní, veselí a pozorní.
Já se udělala snad 15×. Vyzkoušela jsem sendvič, 2 penisy ve vagíně, neskutečné dlouhé lízání, nádherné mazlení. A v pauzách neskutečný humor, ačkoliv byl každý jinak vybavený, dělali si legraci sami ze sebe. Já jsem poprvé v životě zažila squirt. Vůbec mi nevadil anál, ke kterému jinak mám respekt, zde byl neskutečně vzrušující a fantasticky jsem si jej užila. Sama jsem pocítila chuť polykat jejich sperma a dopřála jsem si to. Prostě nádherný zážitek, uvolnění, pohoda, vynikající sex z jiného soudku.
Nijak to nenarušilo naše kamarádství, naopak, zůstalo nám společné tajemství. Ale již nikdy nikdo nevyslovil nahlas myšlenku ten zážitek opakovat. Asi by to podruhé již nebylo ono a všichni jsme to podvědomě cítili. Dodnes máme všichni spokojené partnerské vztahy, které jsme měli již tehdy, nikdo se nerozvedl.
Ale s manželem bych do toho nikdy nešla! Neuvolnila bych se, jako tenkrát. Scházela by ona bezstarostnost. A nevím, jaké by byly následky. Za to riziko mně to nestojí a ani po tom neprahnu.

• Upravit
anonymkaterpa
17.7.13 06:21

Ahoj nevíte kde hledat partnerku do trojky? já s přítelem by jsme o to měli zájme ale nevíme vůbec kde hledat. prosím poraďrte

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová