Švédska trojka, zkušenosti

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5239
10.1.15 19:38

Vyzkousela jsem 2×, bylo to skvely.ted uz jsem zadana ale splneny sen mam..ale je to opravdu na uvazenou :)

• načítám...
Anonymní
10.1.15 19:41

@Jitus.Slavickova A měli jste to nějak domluvený nebo to samo vyplynulo ze situace?

• Upravit
5239
10.1.15 19:44
@Anonymní píše:
@Jitus.Slavickova A měli jste to nějak domluvený nebo to samo vyplynulo ze situace?

Ono to bylo s kamaradkou a bejvalim. takze jsme se vsichni dobre znali..no a tak dlouho jsme se o tom bavili az to bylo :)..a dva dny na to zas..

• načítám...
10679
14.1.15 08:24
@DarkDream píše:
Ahoj, chtěli bysme zkusit sex ve třech, tak jestli by tu nějaká holka/žena (na věku nesejde) chtěla něco podniknout, tak stačí napsat na náš email darkdream37@email.cz, foto a další info pošleme :) Jsme z Liberce

8o by mě zajímalo, jestli se někdo ozval :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
14.1.15 10:04

Ahoj, taky bych to chtěla zažít, ale narozdíl od Tebe - s druhým muže :jazyk:, jenže můj muž by mě určitě zabil :mrgreen: Kdysi dávno jsem prožila takový nezávazný sex ve třech ( dva chlapi ), jenže jsem nebyla vdaná a přítel se to nedozvěděl :potlesk: Donnes když si na to vzpomenu, tak cítím mravenčení v těle a :oops: Po těch pár letech jsem už i v sexu zdokonalenější a vyzkoušela jsem spousty jiných praktik, tak ta představa oba ve mě :oops: :oops: :palec:
Ale předstva, že to doma navrhnu- nevím zda by do toho šel - možná jo ale já se stydím mu to navrhnout, a když by mi to navrhnul on, tak nevím zda by se mi ptal opravdu nebo by mě jen zkoušel :zed:

• Upravit
15.1.15 10:47

Jdi do toho

Ahoj, mám opravený účet - pro vysvětlení.
Pokud se jedná o bývalého přítele a jeho kamaráda, tak neváhej a jdi do toho. S nikým jiným, než s kamarády či bývalými milenci bych do trojky nešla. S manželem či současným milencem je to vždy o průšvih.
Takhle nemusíš nic řešit a můžeš se maximálně odvázat a užívat si to. Protože se oba kluci znají - jsou kamarádi, nebudou taky nic řešit a měli by být nad věcí a cílem by mělo být pro všechny pouze to, aby si užili se vším všudy, tedy i s legrací. Psala jsem zde kdysi svou zkušenost s trojkou a opravdu to stálo za to. Neprahnu po opakování, stačí ochutnat nepoznané a uchovat si jen tu nejlepší vzpomínku. Já vzpomínám opravdu jen v tom nejlepším, protože to stálo za to.
Pokud vycházíš dobře s bývalým (občas vypomáhajícím :-)) a jeho kamarád je taky v pohodě, věřím, že to bude stát za to.
Hlavní je se uvolnit - trošku šáňa a nic neřešit. Já takhle vyzkoušela poprvé (a naposledy) sendvič. Naposledy proto, neboť to bylo úžasné a nechci si ten zážitek přebít jiným, méně vydařeným. Pokud jsou oba kluci citliví a vnímaví, budeš v sedmém nebi, pokud se dokonale uvolníš a oddáš se jen touhám a chtíči. A tak by to myslím mělo být.
Za mě - jdi do toho, jen vyčkej na správnou konstelaci. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
Anonymní
15.1.15 18:55

Tak já tedy taky přispěji.
Je to asi 4roky, jeli jsme na víkend s partou z jogy na horskou chalupu, i s manželem. V sobotu jsme šli na výlet, cestou zpět si naše cvičitelka trošku podvrtla nohu, tak jsem s ní šla pomaleji a manžel s náma. Když jsme došli na chalupu, ostatní se vydali do hospůdky, a my že přijdem. Manžel došel pro obvaz, trochu jsme to stáhli, a že bylo vedro, vlezla jsem si do potoka za chalupou, nahá (je to zastrčené místo). Manžel donesl deku, my jsme si lehly a on se šel taky zchladit. Přišel s ručníkem kolem pasu, no a jak jsme tam leželi, začal mne hladit, a já vzdychla. Ona řekla, klidně pokračujte, nebo tak něco. Po chvíli mne napadlo, jít hladit ji. Začali jsme ji oba masírovat, hladit, pak oni mne, nejdřív záda, pak i zepředu, to už nahé, a nakonec jsme si to všichni udělali pusou. Byl to vzrušující zážitek, ale jsem ráda, že víc, než orál nebylo…kdyby šel do ní, tak to nevím…

• Upravit
15.1.15 18:58

Už nikdy nepůjdu na jógu 8o

• načítám...
15.1.15 19:29
@Michaela vášnivá píše:
Ahoj, mám opravený účet - pro vysvětlení. : :srdce: :srdce:

Ono večera lampa v loži ještě svítila a Míša svému choťi ukolébavku vypráví…
Miláčku chceš slyšet novinku o tom co ti už dlouho zdobí hlavinku. Neboj mi dva už spolu nebudeme mluvit lásce..bejby

• načítám...
tigy66
15.1.15 19:54

@kouřící králík
:lol: :lol:, jinak další příklad, jak ty profilovky klamou :D

• Upravit
Anonymní
16.1.15 09:58

Zažil jsem si rozdíly mezi představou a realitou.

S dávnou přítelkyní a kamarádem jsme šli do domluvené 3ky, představoval jsem si, že to bude úžasný, ale realita byla naprostý propadák. Nakonec k ničemu pořádně ani nedošlo a shodli jsme se, že „se to nikdy nestalo“. :roll:

S další přítelkyní jsme pak byli někde na chatě a bylo tam víc párů než místností, tak jsme se bavili jestli by nám vadil sex před někým jiným. V představách by nám nevadil, ale v realitě jsme od toho upustili a zabrali si jednu místnost pro sebe. :nevim:

• Upravit
Anonymní
16.1.15 12:25
@Anonymní píše:
Zažil jsem si rozdíly mezi představou a realitou.

S dávnou přítelkyní a kamarádem jsme šli do domluvené 3ky, představoval jsem si, že to bude úžasný, ale realita byla naprostý propadák. Nakonec k ničemu pořádně ani nedošlo a shodli jsme se, že „se to nikdy nestalo“. :roll:

S další přítelkyní jsme pak byli někde na chatě a bylo tam víc párů než místností, tak jsme se bavili jestli by nám vadil sex před někým jiným. V představách by nám nevadil, ale v realitě jsme od toho upustili a zabrali si jednu místnost pro sebe. :nevim:

mám v podstatě hodně podobnou zkušenost… M

• Upravit
Anonymní
17.2.15 15:55

Taky jsem švédskou trojku zažila a ne jednou :-)
Musím říct, že jsem o tom potřebovala hodně dlouho přemýšlet, než jsem kývla, ale rozhodně toho nelituju!!
Jednoho krásného večera mi kamarádka tuto možnost nabídla spolu se svým manželem.
Nejdříve jsem to brala, jako žert a vysmála jsem se jim :mrgreen:
Po zhruba 3 měsících jsem dospěla k názoru, že to zažít chci a půjdu do toho.
Vše jsme naplánovali. Sešli jsme se u nich doma, popili vínko, poklábosili jsme a tak nějak to vyplynulo samo ze situace. Její manžel byl moc pozorný a milý. Oběma jsem plně důvěřovala a večer byl suprový. Nikdo na nikoho nežárlil, neudělal žádnou scénu. Známe se všichni moc dobře a tak u nás nějaká trapná scéna nehrozila. A i kdyby se někomu udál nějaký ten „trapas“, vzali by jsme to všichni s humorem :-)
Občas, když se poštěstí si to zopakujeme ;)

• Upravit
sissi79
17.2.15 16:11

Mame ti zavidet bo proc obnoveni :mrgreen:

• Upravit
977
17.2.15 16:13

Za svobodna ano, nyni ne asi urcite bych nedokazala se divat na pritele jak saha nebo si to rozdava s jinou..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová