Švédska trojka, zkušenosti

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
786
17.2.15 16:15

A všichni to musí vědět :pankac: :pankac:

• načítám...
549
17.2.15 16:17
@Anonymní píše:
Taky jsem švédskou trojku zažila a ne jednou :-)
Musím říct, že jsem o tom potřebovala hodně dlouho přemýšlet, než jsem kývla, ale rozhodně toho nelituju!!
Jednoho krásného večera mi kamarádka tuto možnost nabídla spolu se svým manželem.
Nejdříve jsem to brala, jako žert a vysmála jsem se jim :mrgreen:
Po zhruba 3 měsících jsem dospěla k názoru, že to zažít chci a půjdu do toho.
Vše jsme naplánovali. Sešli jsme se u nich doma, popili vínko, poklábosili jsme a tak nějak to vyplynulo samo ze situace. Její manžel byl moc pozorný a milý. Oběma jsem plně důvěřovala a večer byl suprový. Nikdo na nikoho nežárlil, neudělal žádnou scénu. Známe se všichni moc dobře a tak u nás nějaká trapná scéna nehrozila. A i kdyby se někomu udál nějaký ten „trapas“, vzali by jsme to všichni s humorem :-)
Občas, když se poštěstí si to zopakujeme ;)

No já ´bych se bála toho, že by jsem se do kamarádky manžela zamilovala, nebo manžel do mne… nebo obojí. S trojkou mám zkušenosti. Jak dobré, tak špatné. Závěr je takový, že kamarádku bych si do vztahu netahala.

• načítám...
Anonymní
17.2.15 16:19

Radši anonymně :mavam: Ne trojku, ale čtyřku. Před pár lety s (teď už bývalým)přítelem a společným kamarádem a jeho přítelkyní. Byla jsem hoodně mladá a náš vztah to hrozně poznamenalo, náš sexuální život jakoby ztratil intimitu. Začali jsme se vzájemně podvádět (předtím by nás to ani nenapadlo) a tak jsme se rozešli…

• Upravit
Anonymní
26.2.15 12:02

No takto, napriklad ja jsem bisexualni, na zeny i na muze. Trojka s kamaradkou, ktera se mi libi a s pritelem, ktereho miluju je muj zatim nesplněný sen. Kez by se mi to vyplnilo. Timto chci poukazat, že každý je jiný, někdo po tom touží, někdo se toho bojí. Ale je potřeba to vždycky zvážit.. :)

• Upravit
Hanney
26.2.15 13:20
@Anonymní píše:
No takto, napriklad ja jsem bisexualni, na zeny i na muze. Trojka s kamaradkou, ktera se mi libi a s pritelem, ktereho miluju je muj zatim nesplněný sen. Kez by se mi to vyplnilo. Timto chci poukazat, že každý je jiný, někdo po tom touží, někdo se toho bojí. Ale je potřeba to vždycky zvážit.. :)

prázdiny v plném proudu :mrgreen:

• Upravit
SiriusGG
26.2.15 15:27

@ChDoll @sissi79

Pokud Vás toto téma nezajímá, tak proč si neodpustíte blbé připomínky a nejdete o téma dál? Anonymní našla téma, které Jí zajímá a podělila se o svou zkušenost, o což jde v této diskuzy především. Tak o co Vám jde?

@Hanney píše:
prázdiny v plném proudu :mrgreen:

Proč myslíš?

• Upravit
Anonymní
25.5.15 16:29

Já zkoušela trojku před 10 lety s nejlepší kamarádkou a naším společným milencem. Ačkoli jsem si myslela, že takhle postavená situace bude v pohodě, ukázalo se, že kamarádka se o milence sice dělí, ale nerada a rozhodně není schopná být přímo u toho. Nebylo to plánované a už bych do toho takhle znova nešla. Na začátku současného vztahu (cca před 7 lety) jsme zkusili čtyřku (kluci kamarádi dlouhá léta a my dvě se moc neznaly, ale sedly jsme si). Znovu to bylo neplánované a znovu to nedopadlo. Každý od toho očekával něco jiného. My holky jsme si myslely jak si to spolu užijem a kluci budou mít pěknou podívanou při které nám můžou trochu přidat ruku nebo I něco jiného k dílu ;-) Kluci asi čekali standardní výměnu a tak ve chvíli kdy mě oddělili od slečny a začal na mě dorážet její kluk, zatímco ten můj se na plno věnoval jí a nereagoval ani na mé námitky, sebrala jsem se a odešla. Rozhodla jsem se náš nezávazný vztah ukončit, nakonec to ale dopadlo úplně jinak a zůstali jsme spolu, ale s tím, že už jen my dva. Ačkoli to náš vztah posunulo do úrovně „na vážno“, stejně jsem ještě 4 roky potom žárlila a se vším se vyrovnala až s narozením syna. Myšlenky na trojku mě ale stejně nepustily (kdo to v sobě má, ví ;-) ). V sexu jsme si s přítelem vždycky rozuměli, když jsme se o tom ale naučili bez studu, ostychu a obav bavit, začalo to být naprosto dokonalé. Hodně často jsme o trojce mluvili, jak 2+1 tak 1+2. Nejdřív jsme se oba vypořádali s konkrétníma představama toho druhýho (včetně toho, když mi např. vyprávěl jak si to dělal a u toho si představoval jak mě a mou kamarádku uspokojuje, jednu klasicky, druhou orálkem). Ono když vám to vlastní přítel popisuje do detailu s konkrétní osobou, zjistíte jak na tom jste se žárlivostí. Asi půl roku jsme o tom jen mluvili a když jsme si mysleli, že jsme připravení a máme morálně vyřešený všechny možný situace, které mohou nastat, začali jsme hledat. Domluvili jsme se, že nás musí 3. osoba (přítele slečna, mě případně slečna nebo kluk) sexuálně přitahovat (tím byl vyřešený problém se žárlivostí, protože základem je neobviňovat partnera z něčeho, co bylo předem domluvené). Každý kdo už hledal ví, jak těžké je najít slečnu do páru. Proto se nám podařilo nejdřív domluvit trojku s kamarádem mého přítele. Na trojce „já a dva kluci“ mě nejvíc vzrušovala představa, že příteli absolutně patřím, jsem jen jeho a on mě půjčuje kamarádům (na rozdíl od představy mi v reálu stačil jeden kamarád :-) ). Jsem hooodně submisivní (jen v sexu) a protože vše probíhalo podle domluvených plánů, užila jsem si to jako nikdy. A podle všeho si to užil i partner a kamarád. Submisivní představy brzy nahradila slast z toho jak se o mě kluci starají a já se jich nemohla nabažit. Všichni jsme po očku hlídali aby se nikdo necítil jako pátý kolo u vozu, ale nakonec to ani nebylo třeba. Takže za mě: ano, určitě ano, ale je to hodně o domluvě předem. A ne jen domluva co je dovoleno a co je zakázáno, ale především co od toho kdo očekává a co by se komu líbilo. Je to sice zvláštní mluvit o nejniternějších představách, ale je to nic proti tomu, když se to pak nepovede a pokud chci s někým spát, musím přece být schopná s ním o tom mluvit. Nakonec to trvalo několik hodin a bylo to tak úžasný, že od té doby hledám slečnu, se kterou bych se teď stejně mohla postarat o přítele. Vím, že si to užijeme všichni! Kdyby tu mezi vámi byla slečna, která si chce o svých představách nejdřív psát a když bychom si sedli i něco víc pište na email: handadanda@seznam.cz

• Upravit
PBS
8.6.15 14:59
@Anonymní píše:
Já zkoušela trojku před 10 lety s nejlepší kamarádkou a naším společným

to sem píšou pubescenti?

• Upravit
Lima69
8.6.15 15:16
@PBS píše:
to sem píšou pubescenti?

jistě 8) obšourníci, úchyláci, hysterky i obyčejné maminy ;)

• Upravit
9.6.15 09:49

Zkušenost mám se dvěma muži a bylo to super, ale s partnerem bych do toho nešla.. asi bych se bála narušení vztahu..

• načítám...
Anonymní
29.7.15 15:13

Ahoj :) jsem s pritelem dva roky, spokojeni s tim, ze se zname uz od mala. Jsme k sobe uprimni, rikame si co se nam libi atd. Dost se bavime o svedske trojce. Chtel by jeste s jednou holkou a me se to taky docela libi, teda hlavne v predstavach, mozna bych do toho sla ale bojim se, ze se neco zmeni k horsimu a hlavne ze predstava a realita je uplne neco jineho. Co si myslite vy? Dekuji za nazory a za zkusenosti :)

• Upravit
Anonymní
18.1.16 17:28

Ahojky, mě to lákalo, ale můj expřítel o tom nechtěl ani slyšet. S novým přítelem jsme do toho šli, ač neplánovaně. Já a jedna z mých nejlepších kamarádek jsme toho trošku víc vypily a už to šlo samo. A ačkoliv jsem velmi žárlivá, tak mi to nijak nevadilo, protože přítel se zvládal věnovat nám oběma a vcelku vyrovnaně. Jediné, co jsem měla za podmínku, bylo to, že on ho do ní nezasune. Ruka a pusa ok, ale nic víc :) přítel to chápal a nebyl s tím žádný problém s žádné strany. Na oplátku jsme měli i jeho kamaráda v posteli a dotyčný mě přemlouval k zásunu (přítel mi řekl že to je na mě, ale vím že mě by se nelíbilo kdyby to dělal kamarádce) tak jsem ho s tímto poslala do háje. Naši kamarádku jsme již zopakovali několikrát, načež jednou jsem i já získala dojem, že se jí věnuje a mě zanedbává, v tu chvíli jsem se zvedla a šla vedle, ale ve chvíli kdy jsem to udělala tak oni přestali, a muj muž přišel za mnou s tím, co se mi stalo. Pro daný večer už nic nebylo, ale při dalším takovém posezení si můj drahý všímal i mě i kamarádky nastejno a vše bylo ok. Našemu vztahu tato zkušenost neuškodila, řekla bych že spíš naopak, protože můj muž pak před nejlepšími kamarády říká, jakmá skvělou a úžasnou ženu :lol: Hodně to záleží na názoru těch dvou, ale určitě nemá smysl se překonávat pokud to člověk vážně nechce. Nám to s mužem krásně zpestřuje sexuální život, a určitě je fajn když to je kamarádka, kterou znáte a víte o ní skoro vše. A nejlepší je taková kamarádka, které více záleží na Vás než na Vašem muži :D

• Upravit
40428
28.2.16 19:26

@hani126
já bych byla spíš pro dva chlapy, to by nešlo? ;)

• načítám...
7
14.4.16 15:06

Trojka

Asi jsem divná
Opili jsme se s přítelem a mojí kamarádkou a skončili jsme v posteli. Strašně mě vzrušovalo se na ně koukat a jak pak do ní stříká. Ráno jsem je ještě přistihla jak to dělaj v kuchyni na lince a zase se mi to moc líbilo.
jsem divná? stalo se to někomu?
Pořád na to musím myslet a připadím si divně, příteli jsem to neřekla

• načítám...
9034
14.4.16 15:09

:mrgreen: jestli si divná netuším, neumím posoudit, ale myslím, že by se ti mohlo stát, že tvůj přítel už nebude tvůj přítel a tvoje kamarádka nebude tvoje kamarádka :mrgreen: Nějak tě totiž při tom ranním kole vynechali.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová