Švédska trojka, zkušenosti

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Hanka1
16.4.16 19:25
@Andělka16 píše:
to ti nikdo nebere, ale souhlasím s tím, že když tě hned ráno zastřízliva vynechali, tak je velká pravděpodobnost, že se s tebou rozejde a bude s kámoškou nebo bude pařit s tebou i s kámoškou.

Presne tak, bud budete do budoucna obcasna trojka, vy dva nebo oni dva a nedej boze, aby ho vic telesne pritahovala nebo byli inteligenci na stejne vlne, ono leckdy staci malo, jen ze si pekne popovidaji a tebe jaksi zacnou vynechavat casteji, preci jen pro nej je kamoska nova a neokoukana, nejen v posteli… ;) zacali jste si pekne zahravat s ohnem a pripada mi, ze ty si to nechces moc priznat Kakousi zakladatelko :roll:

• Upravit
40270
16.4.16 20:16

@Kakous
ok a co tady teda pořád řešíš? Jestli je to vzrušení normální? Normální je cokoli, co vyhovuje všem zúčastněným. Sice je to nezvyklý, ale co, jsou horší věci..

• načítám...
7
16.4.16 23:24

Já vím, asi se to nemělo nikdy stát, i když máme s přítelem krásny vztah, tak je nová…a ještě moje kamoska, já jsem fakt pinda
Nejvíc mě děsí, to jak se mi to líbilo když ji sukal

• načítám...
2183
17.4.16 07:58
@Kakous píše:
Nejvíc mě děsí, to jak se mi to líbilo když ji sukal

To se líbí každý ženský, když ji někdo šuká, to tě děsit nemusí :mrgreen:

• načítám...
470
17.4.16 09:26
@Anonym X píše:
To se líbí každý ženský, když ji někdo šuká, to tě děsit nemusí :mrgreen:

ale jí se líbilo, že za jejími zády šuká její kámošku, @Kakous byla bohužel mimo hru

• načítám...
40430
17.4.16 09:35

Proto příště trojka jen se dvěma chlapy a tyhle problémy odpadnou :think: @Kakous

• načítám...
40270
17.4.16 09:59
@Kakous píše:
Já vím, asi se to nemělo nikdy stát, i když máme s přítelem krásny vztah, tak je nová…a ještě moje kamoska, já jsem fakt pinda

Klasický závěr nepovedené trojky, bohužel už je pozdě. Ber to jako poučení pro chvíle příští. A krásný vztah asi moc nemáte, když on využije situace, kdy si to může jakože férově (vždyť jsi ji sama přizvala) hned rozdat s tvou kámoškou, navíc ty jsi vedle..

A jestli i po tomhle konstatování budeš furt opakovat, jak se ti líbilo se na ně koukat, tak už jsi mimoň, který nemyslí dál, než co se zrovna děje.

• načítám...
14642
17.4.16 10:41
@Kakous píše:

Tam kde je krásný vztah, nepotřebují nikoho do „trojky“. :roll:

• načítám...
2183
17.4.16 10:55
@Andělka16 píše:
ale jí se líbilo, že za jejími zády šuká její kámošku, @Kakous byla bohužel mimo hru

Vzhledem k tomu, že @Kakous napsala, že se jí to líbilo, tak bych nepoužíval slovo „bohužel“ :D

• načítám...
2183
17.4.16 10:59
:lol:
  • načítám...
470
17.4.16 11:48
@Anonym X píše:
Vzhledem k tomu, že @Kakous napsala, že se jí to líbilo, tak bych nepoužíval slovo „bohužel“ :D

no teď měla štěstí, že je načapala, osobně si myslím, že ten si s kámoškou rozjede vlastní vztah a tam už nebude @Kakous ani přihlížet…

• načítám...
Mango_Lassi
17.4.16 12:03

Já bych se trojce (2 chlapi + já) nebránila. Přítel to vidí jinak :jazyk: Takže to respektuju

• Upravit
7
17.4.16 17:16

Tak já to ukoncim, s přítelem jsme si povídali…
Předtím jsem se musela trochu opít, abych se mohla o tom bavit, a co mi řekl?
To víš že se mi líbilo mít jinou holku, ještě když jsem viděl jak tě to vzrušuje, byl to jen sex
A tebe mám rád a miluju
Tak asi moje kamoska nebude kamoska, došlo mi že by ho asi chtěla jen pro sebe
Za všechno se platí

• načítám...
Anonymní
17.4.16 19:17

@Kakous Ted to svedete na kámošku :roll: a on chudák nic, on chtěl jen sex :mrgreen:..On to vlastně dělal kvůli tobě, tebe uspokojil psychycky a jí fyzicky? Jsi naivní :roll:..

• Upravit
8
17.6.17 19:36
:mavam:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria