Švédska trojka, zkušenosti

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2473
14.4.16 15:13
@alisekR píše: :mrgreen: jestli si divná netuším, neumím posoudit, ale myslím, že by se ti mohlo stát, že tvůj přítel už nebude tvůj přítel a tvoje kamarádka nebude tvoje kamarádka :mrgreen: Nějak tě totiž při tom ranním kole vynechali.
:palec: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
21111
14.4.16 15:25
@Kakous píše:
Asi jsem divná
Opili jsme se s přítelem a mojí kamarádkou a skončili jsme v posteli. Strašně mě vzrušovalo se na ně koukat a jak pak do ní stříká. Ráno jsem je ještě přistihla jak to dělaj v kuchyni na lince a zase se mi to moc líbilo.
jsem divná? stalo se to někomu?
Pořád na to musím myslet a připadím si divně, příteli jsem to neřekla

kdy čtu tvůj nick, mám technický dotaz, dělal jí to „tam“ nebo „tam“? :think:

• načítám...
7965
14.4.16 15:29
:D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
9039
14.4.16 15:35
@pohledzdruhestrany píše:
kdy čtu tvůj nick, mám technický dotaz, dělal jí to „tam“ nebo „tam“? :think:
:potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tam i tam, ale na lince :mrgreen:
  • načítám...
KackaDoup
14.4.16 15:47
@alisekR píše: :mrgreen: jestli si divná netuším, neumím posoudit, ale myslím, že by se ti mohlo stát, že tvůj přítel už nebude tvůj přítel a tvoje kamarádka nebude tvoje kamarádka :mrgreen: Nějak tě totiž při tom ranním kole vynechali.
:mrgreen: :mrgreen: :palec:,podle popisu to vypada, ze ji vynechali i v noci ovsem :mrgreen:
  • Upravit
KackaDoup
14.4.16 15:49

Kdyz dva suka…a jeden kouka, to je taky trojka? :roll:

• Upravit
6119
14.4.16 15:56

@Kakous Já jako nechci bejt hnusná, ale když dva kukaj a třetí jen kouká, tak to není trojka. To je chlap, co má za ušima :mrgreen:

• načítám...
KackaDoup
14.4.16 15:59
@SlečnaDahlia píše:
@Kakous Já jako nechci bejt hnusná, ale když dva kukaj a třetí jen kouká, tak to není trojka. To je chlap, co má za ušima :mrgreen:
:lol: :palec:
tak nejak
  • Upravit
9039
14.4.16 16:09
@SlečnaDahlia píše:
@Kakous Já jako nechci bejt hnusná, ale když dva kukaj a třetí jen kouká, tak to není trojka. To je chlap, co má za ušima :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
9039
14.4.16 16:11
@KackaDoup píše: :mrgreen: :mrgreen: :palec:,podle popisu to vypada, ze ji vynechali i v noci ovsem :mrgreen:

Taky mi to přijde, nechtěla jsem brát zakladatelce iluze :potlesk:

• načítám...
2183
14.4.16 17:35
@KackaDoup píše: :mrgreen: :mrgreen: :palec:,podle popisu to vypada, ze ji vynechali i v noci ovsem :mrgreen:

Zas nesmíš řešit takový drobnosti :D hlavně že se to všem líbilo, ne? :mrgreen:

• načítám...
6119
14.4.16 17:46

@Anonym X Tak nějak si ale myslím, že jeden z těch tří je tak trochu za blbce :mrgreen:

• načítám...
KackaDoup
14.4.16 17:59
@Anonym X píše:
Zas nesmíš řešit takový drobnosti :D hlavně že se to všem líbilo, ne? :mrgreen:

ostatni tady nic nepsali :mrgreen:

• Upravit
2183
14.4.16 18:11
@KackaDoup píše:
ostatni tady nic nepsali :mrgreen:

To je pravda :D ale vzhledem k tomu, že si dali druhý den ráno repete, tak se jim to asi líbilo :D a ocenil bych i ohleduplnost k domácí paní, že si to šli ráno spolu rozdat do kuchyně, aby ji nerušili :mrgreen:

• načítám...
KackaDoup
14.4.16 18:16
@Anonym X píše:
To je pravda :D ale vzhledem k tomu, že si dali druhý den ráno repete, tak se jim to asi líbilo :D a ocenil bych i ohleduplnost k domácí paní, že si to šli ráno spolu rozdat do kuchyně, aby ji nerušili :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová