Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@alisekR píše:jestli si divná netuším, neumím posoudit, ale myslím, že by se ti mohlo stát, že tvůj přítel už nebude tvůj přítel a tvoje kamarádka nebude tvoje kamarádka
Nějak tě totiž při tom ranním kole vynechali.
@Kakous píše:
Asi jsem divná
Opili jsme se s přítelem a mojí kamarádkou a skončili jsme v posteli. Strašně mě vzrušovalo se na ně koukat a jak pak do ní stříká. Ráno jsem je ještě přistihla jak to dělaj v kuchyni na lince a zase se mi to moc líbilo.
jsem divná? stalo se to někomu?
Pořád na to musím myslet a připadím si divně, příteli jsem to neřekla
kdy čtu tvůj nick, mám technický dotaz, dělal jí to „tam“ nebo „tam“? ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
kdy čtu tvůj nick, mám technický dotaz, dělal jí to „tam“ nebo „tam“?
@alisekR píše:jestli si divná netuším, neumím posoudit, ale myslím, že by se ti mohlo stát, že tvůj přítel už nebude tvůj přítel a tvoje kamarádka nebude tvoje kamarádka
Nějak tě totiž při tom ranním kole vynechali.
@Kakous Já jako nechci bejt hnusná, ale když dva kukaj a třetí jen kouká, tak to není trojka. To je chlap, co má za ušima ![]()
@SlečnaDahlia píše:
@Kakous Já jako nechci bejt hnusná, ale když dva kukaj a třetí jen kouká, tak to není trojka. To je chlap, co má za ušima
@SlečnaDahlia píše:
@Kakous Já jako nechci bejt hnusná, ale když dva kukaj a třetí jen kouká, tak to není trojka. To je chlap, co má za ušima
@KackaDoup píše:![]()
![]()
,podle popisu to vypada, ze ji vynechali i v noci ovsem
Taky mi to přijde, nechtěla jsem brát zakladatelce iluze ![]()
@KackaDoup píše:![]()
![]()
,podle popisu to vypada, ze ji vynechali i v noci ovsem
Zas nesmíš řešit takový drobnosti
hlavně že se to všem líbilo, ne? ![]()
@Anonym X Tak nějak si ale myslím, že jeden z těch tří je tak trochu za blbce ![]()
@Anonym X píše:
Zas nesmíš řešit takový drobnostihlavně že se to všem líbilo, ne?
ostatni tady nic nepsali ![]()
@KackaDoup píše:
ostatni tady nic nepsali
To je pravda
ale vzhledem k tomu, že si dali druhý den ráno repete, tak se jim to asi líbilo
a ocenil bych i ohleduplnost k domácí paní, že si to šli ráno spolu rozdat do kuchyně, aby ji nerušili ![]()
@Anonym X píše:
To je pravdaale vzhledem k tomu, že si dali druhý den ráno repete, tak se jim to asi líbilo
a ocenil bych i ohleduplnost k domácí paní, že si to šli ráno spolu rozdat do kuchyně, aby ji nerušili
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat