Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Když se z toho dělá věda a budeš to stále řešit, k ničemu se nedobreš. Zkus to a neřeš to.
S partnerem bych do trojky nikdy nešla. Líbil se mi příspěvek od Míši s tajemstvím, to bych si dala říct. Ale partnera bych do toho nikdy nezatáhla. Mužská ješitnost a ženská žárlivost není dobrá kombinace. Trojku jsem vyzkoušela dvakrát, když jsem byla ještě svobodná. Poprvé taková zvědavost, ale partneři byli nevyzrálí, tak jsem je pak poslala do háje s tím, že se ještě mají co učit.
Podruhé jsem si vybrala dobře, byli to známí, bylo to na společné akci a vytratili jsme se na osamocený pokoj. Skvělý zážitek, tři hodiny vzrušení a nekonečné rozkoše. Pánové ještě ve 4 ráno, když bylo po všem, byli schopní sehnat kytici a jahody. Ráda na to vzpomínám. Myslím si, že když jsou výborní partneři do trojky, tak je to jedinečný zážitek.
Ale jak jsem napsala, nikdy ne s manželem či partnerem. To se vždy na vztahu trvale podepíše a nestojí za to ničit vztah kvůli chvíli rozkoše.
@Anonymní píše:
Popravde ja měla i 5 kluků najednou a jednou švédskou 3 kde působila jako druha zena moje matka. S partnerem to, ale nebylo nikdy, protože si myslím, ze v tomhle případe musíte narazit na partnera, ktery by to vnitrne sám chtěl, ale vetsinou pak potom sexu se mezi temi lidmi ledacos zmeni
a co by se měnilo? TO se stalo tehdy, dkyž to někoho vůbec napadlo jako možná alternativa.
Trojku jsem zazila zatim jednou a to tenhle vikend
bylo to naprosto neocekavane, neplanovane. Ale uz dlouho me to lakalo tak jsem do toho sla
s dvema dobrymi kamarady - nechodim ani s jednim a predtim jsem s nimi nicmnemela. Vyplynulo to samo ze situace, meli jsme sklenku vina, povidaly a najednou me zacaly hladit, dali mi oba pusu, ze ktere se stalo vasnive libani, pak doteky mazleni a nakonec sex s jednim z nich druheho jsem pouze uspokojila pusou
.. byla to zajimava zkusenost a sla bych do toho znova
.. (oni si vsimali jen me spolu nic nedelali) urcite toho nelituju a jsem za zkusenost rada ![]()
Jako svobodná jsem přijala neočekávané pozvaní na chatu od jednoho dobrého kamaráda. Slavil dvacáté narozeniny a protože se mi docela líbil tak moje představy byly takové, pokud bude mít zájem o sex se mnou, nebudu se tomu bránit. Měli tam přijet ještě další holky a kluci.Ale ti se zdrželi jen na grilování a brzy z večera odjeli.Ptal se jestli by mi nevadilo jet domů až druhý den. Potřebuje něco vyřídit s hajným, který se tady má stavit po osmé hodině. Nebyla jsem proti a v duchu se těšila na noc.Asi dva měsíce jsem brala pilulky a tak představy udělat si to spolu na ostro až do konce byly bez potíží. Hajný opravdu přišel. Byl to svalnatý vousatý´čtyřicátník a když to všechno vyřídili tak otevřeli láhev myslivce.Tu jsme společně vypili a kamarád šel hajného vyprovodit.To přišla moje chvíle. Provokativně jsem se uvelebila na pohovku a uvolnila šaty tak aby odhalili to co bylo nutné. Hlava se mi z toho i z alkoholu točila a když se vrátil tak se to rychle rozběhlo dle plánu. Až na to, že když ho do mě zasunul, otevřely se dveře a objevil se nahý hajný který se také přidal tím že mu kamarád přepustil místo na mě. Alkoholem a tím že mě hajný uspokojoval daleko lépe než on, který masíroval moje prsa, jsem se tomu plně oddávala.
Když se do mě natvrdo udělal, přehodili si úlohy až do udělání se kamaráda. Něco takového bych chtěla jěště zažít. Škoda že je už ženatý a hajný dlouho ženatý.
Zazila jsem to s dvěma muzi a s muzem a zenou, bylo to ještě za svobodna. Jsem bisexuálka, takze mi to není cizi, ale ze bych do toho tahala manžela, to nikdy. To musí byt někdo, ke komu nemam citovy vztah a uz jsem si to zkusila a nesla bych do toho.
Ahojte. Dostala jsem příležitost jít do trojky a na jednu stranu mě to láká a chtěla bych to zkusit, ale upřímně nevím, jestli bych na to měla „koule“ do toho jít, když by na to přišlo. Mám možnost do ní jíst s bývalým přítelem, se kterým máme fajn vztah a momentálně jsme „přátele s výhodami“ a jeho kamarádem, ale jak řikám, furt tak nějak váhám, takže se ptám vás, jestli jste trojku zkoušely a jaké to bylo? Šly byste do toho znova nebo ne? Každé rady a poznatky vítám
a anonym snad chápete…nemusí to vědět všichni
.
@Anonymní píše:
Ahojte. Dostala jsem příležitost jít do trojky a na jednu stranu mě to láká a chtěla bych to zkusit, ale upřímně nevím, jestli bych na to měla „koule“ do toho jít, když by na to přišlo. Mám možnost do ní jíst s bývalým přítelem, se kterým máme fajn vztah a momentálně jsme „přátele s výhodami“ a jeho kamarádem, ale jak řikám, furt tak nějak váhám, takže se ptám vás, jestli jste trojku zkoušely a jaké to bylo? Šly byste do toho znova nebo ne? Každé rady a poznatky vítáma anonym snad chápete…nemusí to vědět všichni
.
Jak už jsem někde psala, ne!! Jeden to bude strkat do tebe, ty druhému budeš kouřit… ble…a nedej bože když si to kluci budou dělat mezi sebou…aaaa
Nemám nic proti „gejům“ ale přede mnou ne-e. ![]()
Taky jsem měla před lety příležitost. Milenec a jeho kamarád. Nešla jsem tehdá do toho a můžu říct, že lituju.
@kve-tinka Tak vím, že minimálně ex by rozhodně s tím druhým nic nedělal jakože oni sobě navzájem
toho bych svědkem taky být nechtěla ![]()
@Anonymní píše:
@kve-tinka Tak vím, že minimálně ex by rozhodně s tím druhým nic nedělal jakože oni sobě navzájemtoho bych svědkem taky být nechtěla
Já jsem si vždycky myslela, že ve trojce si „hraje“ každý s každým. Tak aby ses pak nedivila.
![]()
@Anonymní píše:
Ahojte. Dostala jsem příležitost jít do trojky a na jednu stranu mě to láká a chtěla bych to zkusit, ale upřímně nevím, jestli bych na to měla „koule“ do toho jít, když by na to přišlo. Mám možnost do ní jíst s bývalým přítelem, se kterým máme fajn vztah a momentálně jsme „přátele s výhodami“ a jeho kamarádem, ale jak řikám, furt tak nějak váhám, takže se ptám vás, jestli jste trojku zkoušely a jaké to bylo? Šly byste do toho znova nebo ne? Každé rady a poznatky vítáma anonym snad chápete…nemusí to vědět všichni
.
Zkušenost mám, bylo to super a za svobodna bych do toho znova klidně šla. Teď, když už mám rodinu, tak už ne. Jinak podle mě, aby to stálo za to, musí to tak nějak samo vyplynout ze situace. Kdybych měla někam jít přímo za tímto účelem, tak bych do toho asi nešla ![]()
@kve-tinka píše:
Jak už jsem někde psala, ne!! Jeden to bude strkat do tebe, ty druhému budeš kouřit… ble…a nedej bože když si to kluci budou dělat mezi sebou…aaaa
Ve svém výčtu jsi zapomněla na tzv. „sendvič“ ![]()
@kve-tinka píše:
Já jsem si vždycky myslela, že ve trojce si „hraje“ každý s každým. Tak aby ses pak nedivila.![]()
snad ne
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Popravde ja měla i 5 kluků najednou a jednou švédskou 3 kde působila jako druha zena moje matka. S partnerem to, ale nebylo nikdy, protože si myslím, ze v tomhle případe musíte narazit na partnera, ktery by to vnitrne sám chtěl, ale vetsinou pak potom sexu se mezi temi lidmi ledacos zmeni