Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Ahojte. Dostala jsem příležitost jít do trojky a
Statut-bývalý, ale přesto současný, jen teď tak nějak s „výhodami“.
@Therminal Earth Nevím úplně, co tím chceš říct, ale současný opravdu není. Jsme jen přátelé na sex…on je zadaný a má jinou, takže nic víc než sex to pro nás není
.
Správná švédská / ruská / trojka historicky by měla být on + dvě,, takže tam nějaké gej aktivity nehrozí
a jiné obsazení nebrat ![]()
@Anonymní píše:
@Therminal Earth Nevím úplně, co tím chceš říct, ale současný opravdu není. Jsme jen přátelé na sex…on je zadaný a má jinou, takže nic víc než sex to pro nás není.
Asi ti vyš**stal mozek z hlavy ![]()
@Anonymní píše:
@BlueFairy ještě něco?
Radši ne
já jsem to myslela trochu jinak, než jsi to asi pochopila, blbě jsem to formulovala.
@BlueFairy myslím, že jsem to pochopila moc dobře, proto ta má předchozí reakce
@Anonymní píše:
@BlueFairy holka nepiš
Neříkej mi laskavě co mám dělat, občanku už dávno mám a svéprávná jsem taky!
radši si pořádně kontroluj anonym, ju.
@BlueFairy Aby bylo jasno…ten druhej anonym s tím „holka nepiš“ jsem nepsala já, co jsem obnovila tuhle diskuzi…můj je jen ten nad ním
No byt svobodna bez zavazku, tak bych do toho sla. Akorat jak pises, melo by to vyplynout ze situace a byla bYch asi dost nervozni
Na urazlivy komentare se vykasli. nikdo tu o ne nestoji;)
@tigy66 píše:
@Martina84
a si svobodná bez závazků?
Spíš už je nějaký ten rok bez podvazků.
@Anonymní píše:
@BlueFairy Aby bylo jasno…ten druhej anonym s tím „holka nepiš“ jsem nepsala já, co jsem obnovila tuhle diskuzi…můj je jen ten nad ním
Tak to se omlouvám, nejde to poznat
já jsem to myslela tak, že je asi dost dobrej, když tě to k němu tak táhne ![]()
@BlueFairy V pohodě, právě proto jsem to napsala
. Tak jako táhne netáhne
. Sex s nim je fakt zatím nejlepší, co jsem kdy měla, ale nic víc v tom není ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat