Švédska trojka, zkušenosti

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6094
18.5.12 11:36

radši 2 chlapy než 2 ženský :mrgreen: zažila jsem obojí - njn alkohol dělá divy a s ženskou mě to tolik nebavilo,chlap nevěděl kam dřív sahnout tak sme si to moc neužili

• načítám...
Anonymní
18.5.12 11:37

ahoj, já zažila jak s chlapama tak s ženskou ale chlapi.Měla jsem takovýho ,,postelovýho,, kamaráda a na večírcích u něj se to občas semlelo.Toho druhýho kluka jsem taky znala, holku vůbec. Bylo to fajn ,a myslím proto že jsme neměli žádný bližší vztah. Ale se svým partnerem bych nešla ani do jednoho, tam je to pro mě hodně intimní záležitost. prostě jen my dva.

• Upravit
Anonymní
18.5.12 11:38

Zažila jsem jako nezadaná se dvěma klukama(jeden byl můjex).Bylo to super:)Ale zadaná bych do toho nešla a už vůbec ne do poměru já partner a jiná žena :mrgreen: Náš vztah by to zabilo jsem žárlivá a ten pohled bych nesnesla a partner taky ne.Pro nás je tohle vyřešené.
BTW:taky mě vzrušují lecjaké představy ale nidky bych je nemohla uskutečnit,realita je jiná :nevim:

• Upravit
13837
18.5.12 11:43

Šla bych do toho jen nezadaná, a dala bych si spíš 2 chlapy :mrgreen: .

• načítám...
Anonymní
18.5.12 11:44

Zkušenost mám. Iniciátorem byl přítel, já nejdřív nechtěla. On vymyslel místo i třetího do party. Málem nás to stálo vztah. Ještě 3 roky po té to při jedné hádce vyplynulo napovrch. Tehdy jsem ho vyhodila. Odpoledne přišel s kyticí a odprosil se. Od té doby uplynulo dalších 5 let a už jsme o tom nikdy nemluvili, ale stejně tak jako mě žere, že jsem k tomu svolila, věřím, že i jeho žere, že mě do toho natlačil.

Takže ne každá taková zkušenost může být dobrá. To ale asi nezjistíš, pokud to nezkusíš. Neumím poradit ani, jestli je lepší úplně cizí osoba nebo někdo blízký. My měli společného kamaráda a nikdy se o tom pak už nemluvilo (ještě aby jo, v té době byl zadaný, dnes jsou svoji a mají děti :lol: )

• Upravit
6726
18.5.12 11:47

také jsme to řešili a na ženu ze seznamky, to bych asi nedala, takže pro nás bylo řešení jít na oficiální Swingers party a doporučuju :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
18.5.12 11:53

Kamarádka takhle vzala do trojky jednu svojí známou a její chlap se bohužel do ní zamiloval…najednou bylo 10 let vztahu v tahu :?

• Upravit
1848
18.5.12 11:57

Zkušenost nemám, ale nešla bych do toho, protože jsem trošku více žárlivá a myslím, že vztah by šel do háje… Ale dovedu si představit sex se dvěma muži v příp., že bych nebyla zadaná. :dance: Ale další babu určitě nééé.

• načítám...
3684
18.5.12 12:02

Ahoj,zkušenost sice nemám. Ale má kamarádka ano,také se takhle domluvili a sehnali si další slečnu. Moje kamrádka nikdy nebyla ani malinko žárlivá,se svým partnerem byla 8 let,ale chtěli oživit sex. No co,druhý den sem sní mluvila a ptala se jaké to bylo.Prostě začala neskutečně žárlit při pohledu na svého partnera s jinou ženou,málem se rozbrečela,jak toho litovala. Ještě rok jim trvalo než se jejich vztah vrátil do normálu.
Upřímně,já bych do toho určitě nešla,jsem moc žárlivá,ale pokud jsi si jistá,že ti to vadit nebude,tak hurá do toho :pankac:

• načítám...
69235
18.5.12 12:05
to můžou říct svobodné, riskovat 12-ti leté pohodové manželství a tvrdíit, že si najdu někoho jiného a je to :think: trojka je velký zásah do soukromí a ne každý to ustojí. To už je lepší swingersparty, než domů do trojky někoho, ale nemám zušenost ani s jedním, sny a představy je někdy lepší nechat v hlavě.
@dada12 píše:
holku buďte trochu sebevědomé ne ? to je hrozné poslouchat, jak každá jen..jéé co když se mu bude ta druhá líbit víc ? no tak bude no, tak si nejdu jinýho a je to, já tohle nechápu.
  • načítám...
Anonymní
18.5.12 12:12

Jednou jsem s bývalým manželem vyzkoušeli čtyřku..bylo to komické..cizí pán se mi moc nelíbil, takže i to šoupání za nic nestálo..
Do trojky bych šla, ale s úplně cizími lidmi, s přítelem ne.

• Upravit
Anonymní
18.5.12 12:31
@zolycka píše:
také jsme to řešili a na ženu ze seznamky, to bych asi nedala, takže pro nás bylo řešení jít na oficiální Swingers party a doporučuju :mrgreen:

A jak to chodí na swingers párty,smíl-li se zeptat?Já osobně bych tamněkdy ráda šla,ale neumím si vůbec představit do čeho bych šla..Možná by to tady zajímalo více holek :D

• Upravit
Anonymní
18.5.12 12:32

Přítel o trojku s holkou hodně stál. Já jsem na to kývla spíš kvůli němu. On s tím byl úplně posedlý. Hledal už i holku - přes inzerát. Našel ji. Jenže já si to rozmyslela, neunesla bych se dívat na něj, jak to dělá s cizí holkou. Odmítla jsem kvůli jednomu erotickému snu obětovat vztah. Já bych to prostě nedala, i když jsem o tom ze začátku taky docela dost uvažovala. Naštěstí to pochopil a dal s tím pokoj. :)

• Upravit
Breuovi
18.5.12 12:37

Můj na to nesmí ani pomyslet! :D To si mohl užít když jsme se ještě neznali.Ještě se dívat na druhou jak s ním tamto,no to víš.A já kdybych byla svobodná volná tak bych do trojky nešla.Jeden chlap stačí. :)

• Upravit
Anonymní
18.5.12 12:49

Já za svobodna šla párkrát do trojky s dvěma chlapama, jako jo bylo to super. Ale nakonec se ukázaly jako totální hovada a vykacaly to kde mohly a to jsme se znaly několik let a v životě bych to do nich neřekla, vůbec když ze mě udělaly pěknou šlápotu :cert: :cert:

Takže ztohodle už jsem pěkně vyléčená :roll:

A s dalším partnerem bych do toho už asi nešla, páč jsem začala být krapet žárlivá a nesnesla bych pohled na partnera s jinou.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová