Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, vim o myslis - taky se mi to uz stalo. Bylo hezky zase mit ten pocit ze s nekomu libim, uprimne mi to delalo dobre a taky jsem obcas mysli byla nekde jinde
Ale vim ze kvuli poblazneni to nestoji za to - oproti tobe ja jmeno znala.
Manzela bych nikdy neopustila a neublizila mu a to moje „koketovani“ i nasemu vztahu trosku prospelo, vlilo mi to novou krev do zil a i manzel poznal ze se neco deje a snazi se, aby nas vztah byl hezky jako na zacatku ![]()
Řekla bych že je to jen „chvilkové pobláznění“, jak mile dodělají byt, zapomeneš na něj, teď se jen musíš ovládat abys nepodlehla jeho kouzlu…
Příspěvek upraven 19.05.12 v 10:03
klid, chemie
přejde to ve chvíli, kdy toho dělníka zkontaktuješ a budete mít vzrušující techtle mechtle na schodech u sklepa
… pokud manžela miluješ a chceš s ním být, přijdeš domů jak zpráskanej pes a budeš mít hrůzu z toho, co se stalo - že ohrožuješ vztah a najednou ti všechno docvakne, co je důležitý a co je blbost…
když to teď má pouze nekonkrétní obrysy, tak si to můžeš malovat a říkat si, jak nádherně asi líbá - přitom je to blbost, není nad hrůzné zjištění, že objekt, když ty riskuješ všechno a někam s ním zapadneš jakože spáchat nevěru, třeba divně smrdí, má špinavé prádlo, slintá při líbání, neumí to s tebou, nemá erekci - prostě hrůza a trapas
![]()
jinak výčitky neměj a spi klidně, nic se přece nestalo
Jo stalo.Manžela bych nepodvedla,ale občas si na NĚJ vzpomenu při sexu.Je to taková fantazie v mé hlavě,jestli mi rozumíš.Toho dotyčnýho už jsem neviděla a ani nevyhledávala,mám to prostě takhle,takové zpestření ![]()
@Anonymní píše:
Jo stalo.Manžela bych nepodvedla,ale občas si na NĚJ vzpomenu při sexu.Je to taková fantazie v mé hlavě,jestli mi rozumíš.Toho dotyčnýho už jsem neviděla a ani nevyhledávala,mám to prostě takhle,takové zpestření
NIc si z toho nedělej, jsou to jen představy, nic víc… ![]()
Včera jsem jej viděla naposledy a odpoledne sem byla myšlenkama pořád s ním. Manžel se ptal co je semnou, ale stačila mu odpověď, že jsem unavená. Byla jsem ráda.
Vím, nic se nestalo, a ani nestane, ale když si na něj vzpomenu, tak se mi rozbuší srdce. To že o mě někdo projevil zájem už samo o sobě asi udělalo svoje, ale takový kalibr jsem teda nečekala. V myšlenkách se nad ním stále rozplývám a zároveň se fackuju( i v reálu se občas proplesknu)
@Gjoa To si napsala hezky. Nenapadlo mě se na to kouknout takhle ![]()
Děkuju vám za podržení ![]()
@Anonymní píše:
Včera jsem jej viděla naposledy a odpoledne sem byla myšlenkama pořád s ním. Manžel se ptal co je semnou, ale stačila mu odpověď, že jsem unavená. Byla jsem ráda.
Vím, nic se nestalo, a ani nestane, ale když si na něj vzpomenu, tak se mi rozbuší srdce. To že o mě někdo projevil zájem už samo o sobě asi udělalo svoje, ale takový kalibr jsem teda nečekala. V myšlenkách se nad ním stále rozplývám a zároveň se fackuju( i v reálu se občas proplesknu)
@Gjoa To si napsala hezky. Nenapadlo mě se na to kouknout takhle
Děkuju vám za podržení
Já jsme takhle byla mimo z inštruktora autoškoly, a jak mile jsme dodělala jízdy a dostala papíry, jsem naněj zapoměla ![]()
To se prostě stává, a věř, že se ti ještě stane. Nikdo není imunní proti chemii, tak se tím netrap. Hlavně to nech jen odeznít a nikomu se nesvěřuj, za problémy to nestojí. ![]()
@fidla píše:
To se prostě stává, a věř, že se ti ještě stane. Nikdo není imunní proti chemii, tak se tím netrap. Hlavně to nech jen odeznít a nikomu se nesvěřuj, za problémy to nestojí.
no tak to by chtělo se zklidnit, studenou vodu a froté ručníky
Sni o něm, sni o vás, ale jen sni. Když ho neuvidíš, tak se do dvou měsíců zklidníš a už tě to nebude lákat. Za ty problémy to nestojí.
ahoj pisatelko! Přesně tak jak tu psala GJOA. On je sice hezký a zajímavý a projevil o tebe zájem, ale kdo ví, jaký by byl manžel, co kdyby takto oblboval všechny ženy okolo sebe. co když by opravdu neuměl líbat, nebo dělal něco co by se ti hnusilo, mluvl sprostě nebo by se pak k tobě neuměl chovat? Vem si, že doma máš muže, který o tebe projevil ten největší zájem a to ten, že s tebou chce být na celý život a dělá pro vás vše jak se patří. Je to poblouznění to se může stát každýmu, ale je pravda, že kdybys náhodou sešla z cesty a neco s ním měla, najednou by sis opravdu uvědomila, že tě to za chvíli omrzí a co jsi provedla…
Stalo se mi to taky, ale rozumově jsem si zdůvodnila, že chemie a rozbouřené hormonů mi nestojí za trápení, které bych mohla způsobit manželovi a dětem. Neboj, z hlavy ho dostaneš časem - sejde z očí, sejde z mysli. Doma máš muže, kterého znáš a víš,co od něj můžeš čekat.
Ahoj ženy, potřebuju se svěřit, poradit, možná jenom to ze sebe dostat.Pochopíte snad proč anonymně
Ale právě ten jeho úsměv mě položil na kolena. Pokaždé když jsem přišla, s tím svým úsměvem mě hned horlivě vítal, stále jsem na sobě cítila jeho pohledy, věděla jsem, že se na mě kouká, byť nenápadně(šlo to vidět, občas jsem ho přistihla) I můj brácha říkal, že si mě nějak moc prohlížel, ale když si všimla, že se na něj brácha dvá, přestal. Pořád nějaký úsměv, pohled, bože
Ani nevím jak se jmenuje, nebo odkud je, ale nemůžu ho dostat z hlavy. Pořád na něj musím myslet.Do té doby mě nenapadlo, že o mě s dítětem někdo zavadí pohledem a teď tohle…
Připadám si hrozně, že na něj nemohu přestat myslet. připadám si hrozně vůči manželovi. Nesnáším nevěru, ale ted si připadám, jakobych ho podváděla. Zároveň „HO“ ale mám před očima.Nemůžu se toho zbavit. Snažím se dělat všechno možné, abych zabavila mysl, ale nejde to…

S manželem jsme spolu 5let a máme syna (1,5). Poslední to není příliš růžové. Je pořád v práci a častěji se hádáme, hlavně kvůli penězům. Ale miluji ho to beru jako malé věci a součást života, i když už to chvíli trvá.
Moje mamka si nechává rekonstruovat byt, tak za ní jezdím, když jsme doma sama a pomáhám.
Jenže dělá jim tam jeden mladý dělník, tipla bych mého věku. Uhrančivé oči, úžasné tělo a přenádherný úsměv
Zřejmě už ho nikdy neuvidím, ale ten pocit mě nějak drásá… chtěla bych ho ještě aspon vidět, ale zase už tak mám z něj v hlavě bordel. Manžela bych se nikdy nevzdala. Je to až na pár chybiček, úžasný muž, pracovitý, snaží se, abychom se měli co nejlíp, ale už se z něj vytratilo to kouzlo, které v sobě měl na začatku, když jsem jej poznala. A to kouzlo jsem viděla v tom dělníkovi. Uchvátilo mne to…
Stalo se některé z vás něco podobného? Jak dlouho jste ho z hlavy loudily?Nebo jakým způsobem? Jsem z toho na palici