Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a představ si situaci, že se to třeba stalo i manželovi? vžij se trošku do situace opačnýho rázu. Třeba se i muže zeptej, jestli se mu někdy stalo,že se mu líbila nějaká ženská, vím, že se asi bude ptát proč se ptáš, ale tak řekni,že abys měla důvod žárlit nebo tak něco. uvidíš že si ho začneš vážit zase jako když jsi o něj bojovala
To se stalo asi každému.. Důležité je vědět, že do toho opravdu nechceš jít, že ti to za to nestojí. A nechat si ho jenom do snů, tam si můžeš dělat, co chceš. ![]()
Však ono to časem přejde, neboj..
Ahojky zakladatelko, z toho bych si teda vůbec nic nedělala, přijde mi to spíš hezké
Když si myslíš, že o tebe už nikdo nezavadí pohledem tak najednou přijde tohle a ty si uvědomíš, že jsi ještě pěkná šťabajzna a to potěší a zvedne sebevědomí
tak to má v životě ženy být! měly bychom být ujišťovány o tom, že jsme krásné a jestli je to od manžela nebo od neznámého muže - na tom přece nezáleží
užívej si ten pocit
ty víš, že manžela miluješ, tak se tím netrap ![]()
Představ si ho na záchodě jak tlačí a jeho fusekle válející se na zemi a máš klid.Nejdřív si ale užij ten pocit pobláznění,je to hezké
.Stává se to a dokud je to jen v hlavě,nikomu to neublíží.
No jo zedníci… Krásně opálená vypracovaná těla z celodenní dřiny na barácích, fasádách, domech… Pracující jen v krátkých kraťasech… To jsou kanci a hřebci… Není těžké jim proto podlehnout!! Kurňa, já věděl, že jsem se sekl ve volbě povolání!! Ve fabrice se tak neopálím a co je horší, musíme tam nosit předepsané antierotické oblečení!!
![]()
Zakladatelko, si představ kolik už takových ženských jako ty před tebou měl a kolik jich bude mít ještě po tobě… Osobně tipuji, že nejsi první, na kterou to zkusil, však vona se už nějaká hloupá najde a chytí, která mu dá…
![]()
@etatinek píše:
No jo zedníci… Krásně opálená vypracovaná těla z celodenní dřiny na barácích, fasádách, domech… Pracující jen v krátkých kraťasech… To jsou kanci a hřebci… Není těžké jim proto podlehnout!! Kurňa, já věděl, že jsem se sekl ve volbě povolání!! Ve fabrice se tak neopálím a co je horší, musíme tam nosit předepsané antierotické oblečení!!![]()
Zakladatelko, si představ kolik už takových ženských jako ty před tebou měl a kolik jich bude mít ještě po tobě… Osobně tipuji, že nejsi první, na kterou to zkusil, však vona se už nějaká hloupá najde a chytí, která mu dá…
![]()
ahojky, něco podobného jsem řešila nedávno v jedné diskuzi, sice šlo o ženátého a ja rozvedená, a te´d zpětně ti mužu říct, že se ti to děje jenom proto, že jsi ve vztahu v něčem nespokojená ( prostě ten pocit, mrazení na zádech, motýli v břiše jako v prvním zamilování je nádhera), prostě je to čistá chemie, tělo si to tak pěkně s mozkem namíchá a už v tom plaveš, ale je to jen iluze, je to otom, jak si to představuješ, realita může být někde úplně jiná.
jela jsem na služebku a uvažovala jestli do toho půjdu a najednou mi došlo, že je to totální kravina, utla jsem to a ten dotýčný mi pořád píše maily, jak na mě nemůže zapomenout a jak myslí na to, jaké by to bylo (něco proběhlo, ale sex to nebyl
, přitom já v pondělí měla narozeniny a on si ani nevzpomněl
, takže prostě z jeho strany čistě sexuální potřeba, z mé strany bohužel víc, a to je pak špatně, jenom bych se v tom plácala…vystřízlivěla jsem velice rychle a díky holkám tady na emiminu jsem došla k názoru, že jsem byla natolik frustrovaná z celé situace (před 2 měsíci rozvod, sic z mé strany,ale i tak), že bych v podstatě dala asi každému
- opět chemie v mozku= zažít to, že budu opět šťastná)
takže rozhodně své sexuální touhy ventiluj směrem na manžela a pokud vám to obohatí sexuální život, to, že tě zedník nabudí k lepším výkonům, tak bych to brala jako super bonus ![]()
Ahoj, stalo se mi to docela nedávno! S přítelem jsem byla sice jen rok a něco, ale měli jsme neshody kvůli práci a já s ním chtěla trávit co nejvíce času. V čase těchto neshod se objevil mladík, se kterým se dalo mluvit, bylo s ním najednou všechno fajn. U mě to došlo dál, rozešla jsem se s partnerem a dala se s tímto dohromady a otěhotněla. Po pár týdnech jsem zjistila, že stále miluji svého bývalého partnera a ráda bych se k němu vrátila, jenže on tvrdí, že mě má už pouze jen rád a náš společný vztah je teď založený na sexu. Doufám v to, že se náš vztah opět vrátí a bude brát mě i miminko jako svojí lásku. Všeho teď strašně moc lituji a brala bych stroj času a vymazala bych dobu kdy jsem si nasadila růžové brýle. Neudělej prosím Tě stejnou chybu a buď raději s manželem a snažte se váš společný vztah oživit. Držím palce
A co když někoho takového mám stále na očích, tudíž nesejde z mysli? Je to tatínek synova kamaráda ze školky, navíc bydlí ve vedlejším domě…manžela nikdy podvést nechci, miluju ho, ale jsme spolu už od 16ti, letos 17 let, a poslední dobou to malinko drhne, manžel se pustil na dálkové studium, takže buď je v práci, nebo doma a učí se, komunikace mezi námi skoro žádná. Takže si tak jen v duchu představuji nepředstavitelné ![]()
By mi to až tak nevadilo, kdybych ho neviděla pomalu každý den. Kolikrát dokonce vyhlížím z okna, jestli ho někde neuvidím
no přijdu si jak pubertální patnáctka
jenže mě to dost trápí, hlavně mi to je hrozně blbý vůči manželovi, který je jinak ten nej, ale tenhle je prostě wau, hokejista, ten by si určitě dal říct…
chápete, co tím myslím a proč si ho chci něčím např. znechutit? Prostě jak to řešit???
Jé
Taky máme ve vedlejším baráku seladona - svaly, černé oči, černé vlnité vlasy, opálená pleť.. (maďarské kořeny).. V létě to chodí po zahradě polonahý.. Já jenom slintám.. A tak si vždycky představím, jaký by to s tím seladonem bylo po deseti letech v jednom bytě.. A chutě přejdou
A když nepřejdou ani tak, tak je dobré zapřádat s jeho ženou hovory na téma - „co ten můj bl.ec zase provedl“ - když ji necháte dostatečně vypovídat, tak zjistíte, že jsou všichni fakt úplně stejní, a že nakonec ten náš je nejlepší
![]()
@Sluka to s tou manželkou je celkem fajn rada, ona je hrozně upovídaná, ale zas žádná slepice, jen jestli se s ní budu moct normálně bavit, když mám choutky na jejího muže ![]()
@Anonymní píše:
@Sluka to s tou manželkou je celkem fajn rada, ona je hrozně upovídaná, ale zas žádná slepice, jen jestli se s ní budu moct normálně bavit, když mám choutky na jejího muže
Tak hlavně jí o těch choutkách neříkej
Ale jinak chápu tě, doma mám skvělýho chlapa a pak přijdu do práce a zase v tom lítám
Jeden můj kolega je fakt hmm k pomuchlání a když si stoupne vedle mě, jdu do kolen..nic nenaděláme, to je příroda
Nezbývá než doufat, že rozum bude vždy při nás, aby nedošlo k neštěstí..
![]()
@Anonymní píše:
@Sluka to s tou manželkou je celkem fajn rada, ona je hrozně upovídaná, ale zas žádná slepice, jen jestli se s ní budu moct normálně bavit, když mám choutky na jejího muže
Faktem je, že já to onehdá sousedce řekla, ale jednak je to moje dlouholetá kamarádka, jednak to bylo řečeno v legraci: „Nováková, dávej tomu svýmu něco na sebe, nebo budu mít poslintané celé okno..“
Něco v tomhle smyslu - ona se pýchou vzedmula a pak jsme volně přešli na „drbací téma“.. A můžu ti říct, že slyšet jak můj idol prdí u snídaně, nechává všude po bytě špinavé oblečení a tak podobně.. - to jednoho přejdou chutě myslet to vážně ![]()
Všichni jsou stejní ![]()
Anonymní 20.21 - to si děláš legraci - původní partner Tě začne znovu milovat i s cizím dítětem. Jo je mazec. Předpokládám, že tak hloupý není.