Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj našla sem zde plno témat na Cube ale všechna stara, zajímají me zkušenosti z roku 2024 do ted. Chystam se tam s přítelem objednat ale az v lednu zajímají me zkušenosti zen co tam byli a nemají vejcovody celkové asi i ceník a přístup lékařů je zde někdo kdo tuto. kliniku ted navštěvuje a byl by ochotny se podělit a zkušenosti děkuji moc krát ![]()
Ahojky můžu se zeptat byla jsi v tom caru CUBE díky kačka @Athen88
@Hamalka17 ahojky ještě nebyla planujeme to na později máme ted nějaké starosti tak je řešíme a chceme to nit v klidu všechno
Ahoj, my chodíme s manželem do IVF Cube od konce dubna tohoto roku. Byli jsme na první vstupní konzultaci a potom jsme na další schůzce podepsali potřebné dokumenty a brzy budu začínat se stimulací. Zatím jsme spokojení, ale šli jsme tam už rovnou s genetickým výsledkem z jiného místa, takže s jasným záměrem a to IVF s DV, jelikož u nás bohužel jiná možnost není. Ceník jsme dostali k nahlédnutí na místě, paní doktorka nám všechno vysvětlila a byla moc milá.
@krevetka93 Dobry den, aky mate prosim problem ked Vam dali moznost len DV?? Nam sa nevyvinuli embrya po Pk, teraz ideme skusit druhykrat
@Julkavig píše: Více
při genetickém vyšetření se u mě zjistilo, že mám nebalancovanou translokaci chromozomů, tím pádem nemohu předat potřebný počet chromozomů a vždy bude mít plod downův syndrom, nebo odejde v prvních týdnech tt..
@krevetka93 píše: Více
Ahaa no nam nic nezistili na genetike a aj tak sa nedari mat embryo po Pk takze radsej by som chcela mat diagnozu ako vlastne nic aby som mala DV ako jedinu moznost..takto stale cakam co ak co ak no ale co ak to nikdy nepride
..
Ja mám genetiku v pořádku mám zdravé děti ale sem bez vejcovodu takže nám nic jiného nezbývá s přítelem se tam budeme hlásit ted po prázdninách tak sem zvědavá
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.