IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
12.6.06 09:03

Habi,

nepropadej panice, i když vím, ono se to řekne, že??? Myslím, že zrovna Hannah psala, že měla z krve těhu potvrzené a udělala si test a byl negativní … Ony ty testy mají různou citlivost, spolehlivé jsou, ale taky ne na 100% … Tak běž, co nejdříve na tu krev, abys měla jistotu, ale URČITĚ TO BUDE VŠECHNO V NAPROSTÉM POŘÁDKU!!!!!!! VYDRŽ!!!!!! :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
12.6.06 09:04

Hani nervík mě chytá už pár dní :D :D 8O Ale doufám, že to všechno dobře dopadne :D Chlapa jsem si vybrala správně :lol: :lol:, zařízené máme snad taky vše a počasí se snad udrží. No a kdyby pršelo, tak jsem slyšela pověru, že když prší dopoledne, tak prší štěstí a když odpoledne, tak prší děti. Takže se nezříkám ani lehkého deštíku během dne :D :D Dovču v Holandsku si pěkně užij. Náš kamarád tak pracuje na lodi a je tam moc spokojenej.

Šmoulánku, to víš, že ti budu držet hrozně moc palečky, ani nebudu dneska pracovat, abych je nemusela pustit :lol: . Posílám zatím tichou gratulaci :lol: :lol: :lol:

Mě včera vyděsilo takové slabé špinění 8O Poprvé za život během cyklu, ale také mě pěkně bolelo břicho k OVU, takže to bylo asi k tomu :? Dnes je to už OK. Už jsem se lekla, že budu mít po všech těch hormonech nějakou poruchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
12.6.06 09:33

Ahoj holky, preji hezky den! A vypada to na opravdu teply den 8)

Vsem koho dneska ceka testik, krev, kontrola nebo tak neco moc drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
12.6.06 09:33

Habi, nezoufej a běž brzo na kontrolu, ať víš na čem jsi. Je to tak, že jsem to psala já - test z CAR 14.den pozitivní, pak UZ a pak test negativní, takže to není stoprocentní......

Komu jsem to slibovala tu adresu na toxoplazmozu a těhotenství…
http://kocky-online.cz/…ticles.phtml?…
Ostatně to si může přečíst každý, ať víte, že to není jen z koček.
Tak jdu pracovat......pakud zas nenarazím na netu na něco zajímavějšího :oops: :oops: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
12.6.06 09:36

Smoulanku - posilam velkou tichou gratulaci, ale zda se to byt jasne :D

Habi - hlavne zadnou paniku, ne vsechny testy jsou spolehlive…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.6.06 09:45

Ahojky,
dneska mám hodně práce :? , ale samozřejmě se šetřím, pouze dělám na počítači, max. na kopírce :? 8) 8) 8) 8) :D :D
Hned jak budu mít chvilku, tak si vás dočtu :D :D už se těším :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Všechny moc zdravím :! :roll: :lol: :lol: :lol: .
 Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
12.6.06 09:47

Holky díky za povzbuzení, snažím se být klidná, 4 testy byli pozitivní, tak snad byl opravdu tento špatný. Tedy pokud se něco o víkendu nepo… ,ale to si zase říkám, že by mě třeba bolelo břicho nebo jsem to dostala 8O :roll: 8O Šelmi takže už jen 5 dní, to je síla, úplně je mi špatně za tebe. Uvidíš, že úplně bez nervíků budeš v ten svatební den až se to vše dá do pohybu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
12.6.06 09:52

MOOOC gratuluji Zuzi k mimisku, jsou nadherna. A vas ostatni zdravim, Lovely drzim palce , aby vse u lekare dobre dopadlo. A dalsi mimi se ted ceka u barbanka, vid? To to letí. mejte se krásne holciny, já jdu zítra na kontrolu, tak se¨pak se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
12.6.06 10:17

Ahoj holky, tak já vás jdu dneska jen tak pozdravit :D Už sem zase ok a těším se na další pokus :wink: :! Tak copak je u vás nového? Myslím, že dneska je nějakej den vyšetření ne? Co Lovely, nemáš jít dnes na nějaký vyšetření? A co Lilik a Habi? Jak vy holky pokračujete? Já sem vás jen tak prolítla, tak nevím žádný novinky! Tak něco písněte!
Jinak já jdu už ve st do práce, nechala sem si neschopenku do ne a teď mám volno a pak naskočím na svoje směny!
Míšo, ty jdeš už na ET? tak držím moc palečky, aŤ se pěkně zavrtají!
Dario a ty už máš po Ket ne? Jak se ti daří?
Já sem v kontaktu s Andri, to jsme teda dopadly!Ale už si myslím, že mám nejhorší za sebou a Září tady bude hned.
Tak pokud mi můžete napsat, co je nového, tak budu ráda!!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
12.6.06 10:35

tak už to píšu podruhé!

všechny vás chci po delší době pozdravit!
jak se vede?

čtu tu o testíkách. já měla něco podobného. testík pozitivní od 8.dne,ale 13.den byl negativní. 14.den jsem šla na krev a bylo to tam.
takže jim zas až tak nevěřte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
12.6.06 11:00

Ssluníčko ahoj, tak to nakonec řeším tak, že jsem si zavolala k doktorovi a zítra na 12 jedu tam. :? :? A budu doufat, že to dopadne dobře.
Jak je tobě a miminku :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
12.6.06 11:05

Ahoj Pojo, je super, že už zase nakukuješ!!! :lol: :lol: :lol:

Lovi, tak se nám hned ozvi jak to šlo… Držíme ti všechny pěstičky!! :wink: :wink: :wink:

Habi, to je dobře, že jdeš zítra k doktůrkovi. Vezme ti krev a bude to jasný!!!! Uvidíš !!!! :lol: :lol: :lol:

Holky, musím taky pracovat, ale budu nakukovat … 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
12.6.06 11:17

Habi,tak jsi to vyřešila nejlépe!
Já se mám fajn. Opusstili mě nárazové nevolnosti. Vlastně už mi nic moc není,tak si to užívám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
12.6.06 11:40

Ssluníčko, to mám radost, že tě nic netrápí. Vím, že moje ségra neměla také v těhotenství žádné problémy a opravdu si ho hezky užívala. :lol: :D Šmouli moc to s tou prací nepřeháněj :x :x
Tedy holky ze zimy je najednou hnusnej pařák, proč nemůže být normální příjemné počasí :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
12.6.06 12:12

Ahoj, zdravím tě Pojo. No to je fajn, že ses ukázala. Holky ti své novinky napíšou samy, já bych to jistě popletla.
Tak ty už jdeš do směn - to ti nezávidím, ale neboj, uteče to a budeš brzo doma až tě to nebude bavit…Kde děláš a jaký směny?
Doobědvám a půjdu spát - nějak teď blbě spím v noci, tak to jdu dohnat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová