IVF + ICSI

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1198
7.11.15 16:00

Ahoj holky, jsem 9den po Et a nejak zmizelo pobolivani v podbrisku a tak vsechno..jsem z toho nervozni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.6.18 19:30

Ahoj chtěla bych si tady ž někým povídat o umělém oplodneni co jste cítily jaké to bylo a tak ať vím a můžu srovnat mám po jednom ivf a teď mám zasebou icsi jsem 3 den po vložení 5 deni blastocisti tak si chci o tom pokecat děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
21.7.18 23:49

@Nikol1712 Ahoj, jsi tu? Jen jak ti to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
27.3.19 18:13

Ahoj holky tak jak vám to všem dopadlo?Ja jsem úplně na začátku v pondělí teprve jdeme k doktorce domluvit se na IVF akorát mám před sebou 6tydnu brani kortikoidu jelikož mám zvýšenou imunitu..a pak teprve IVF ale ti vše budu vědět až v pondělí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
18.2.20 19:45

Ja uz jdu na treti, a nikdy jsme nodosli dal nez na odebrani vajicek (folikul) nemela jsme vajicka zrala… Ted to mam na sobotu nebo na nedeli… tak uvidim, aspon se posunout… Picham Menopur a Decapeptayl…zacal ajsme mit ted i ovulacni vytok.. ja si vzdycky myslela, ze je to pri prasknuti folikul…Mela jste to nektera take? Doufam, ze to neni nejaky problem… Dik za odpoved :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.2.21 16:06

IVF+ICSI

Ahoj 🙂 Chtěla bych se zeptat, zda nemá některá z vás podobnou zkušenost.
Byli jsme v pondělí na konzultaci ohledně IVF a rovnou nám nabrali oboum krev a udělali spermiogram ktery byl horší, u mě vše v pořádku, jen jestě chce doktorka udelat kontrolní imunologii, protože před rokem jsem měla protilátky na spermie a ty se zaléčily prednisonem na 3 měsíce. Předtím proběhlo 5× IUI. Zbytečně.
Takže jsme se domluvili zrovna na ICSI, prodloužena kultivace, emryoglue a asistovaný hatching. Priplatili jsme si vše co šlo, aby jsme pro to udělali maximum 🙂 Teď si říkám, když ta imunologie vyjde tak, že mám třeba znovu protilátky proti spermiim(doufám, že ne), tak jestli budu muset čekat až se to vyléčí, nebo jestli to IVF udělají i tak? Nechce se mi zase čekat někde měsíce až se to zaléčí :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
20.2.21 22:33

@Mitel ne pamatuji si to presne, ale kolegyne to mela. Brala leky mesic a hned na prvnim IvF otehotnela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.9.24 20:20

Ivf+icsi

Dobrý den 1.10 máme první konzultaci s přítelem a mám strach že v techle spermiogram se to nepovede pokud znáte výsledky tak mi řekněte jeslí je šance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20808
16.9.24 09:40
@Domca2000 píše: Více

Dobrý den,

už jednou jsem tuto fotografii upravovala. Dávejte si pozor na osobní údaje. Na soukromých a intimních dokumentech je jméno Vašeho partnera.

Hezký den a upravujte si fotky, než je někam vlpožíte

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová