Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
zítra 11.DC jsem měla jet na UTZ ale volala mi sestřička, že můj Dr tady nebude, tak mě přeobědnala až na pátek, snad to stihnu! Minulé dva cykly byly přesně 28dní, tak tuším, že ovu bude asi 14.DC, snad to stihnem
![]()
Jdu si vás dočíst, dlouho jsem tady nebyla, mám fofry..
![]()
Jéžíšššš, to jsou změny, emimino končí, a proč
![]()
Já se taky zaregistruju snad to zvládnu.
Daria
Ahoj Darjo - jak jsi uz asi zjstila, e mimino nekonci, ale nase dikuze se proste presunula… jednalo se spise o osobni spor majitelky serveru Sarky a Missorky.. jinak viz jejich denicky…
Ale to je stejne mimo, spise te zdravim a moooc na Tebe myslim. Pa Sutka
Ahojky holky, moc se omlouvám že se vám pletu do diskuze ale měla bych malou prosbičku. Potřebovala bych sehnat krabičku a ten plastový hajzlík(jak tam je ampule) od Purogenu 900. Jinak budu muset zaplatit v Car 6500kč a to se mi opravdu nechce. Děkuji za pomoc. Rozárka
rozárka87 píše:
Ahojky holky, moc se omlouvám že se vám pletu do diskuze ale měla bych malou prosbičku. Potřebovala bych sehnat krabičku a ten plastový hajzlík(jak tam je ampule) od Purogenu 900. Jinak budu muset zaplatit v Car 6500kč a to se mi opravdu nechce. Děkuji za pomoc. Rozárka
Jejda a na co to potřebuješ? To jako chtějí vrátit prázdný obal?? ![]()
ne to ne ale koupila jsem si Puregon na další pokus IVF a mezitím jsem otěhotněla a oni to chtějí vrátit jinak jim to musil doplatit!!! a to dělá přesně 6500. Jenže nejlepší je na tom, že ti to nikdo neřekne, že to pak budeš muset vracet! a já už to mám v peru ale krabičku a ten plastový hajzlík jsem vyhodila tak, že paráda jo a ještě potřebuji příbalový leták!!!
já mám bohužel jen prázdnou krabičku s návodem..ale u nás v diskusi ted holky mají nový puregon tak se optám…snad někdo bude mít…
To by jste byli moc hodný opravdu by jste mi moc pomohli!!!!!!
rozárka87 píše:
To by jste byli moc hodný opravdu by jste mi moc pomohli!!!!!!
Tak jsem se optala..až budu vědět odpověd..ozvu se.. ![]()
Makysek: děkuji moc opravdu jsi mi zachránila!!! A můžu tě poprosit nevyhazuj tu krabičku s příbalovým letákem možná by mi stačila i ta ale když bude všechno bude to paráda!!!
rozárka87 píše:
Makysek: děkuji moc opravdu jsi mi zachránila!!! A můžu tě poprosit nevyhazuj tu krabičku s příbalovým letákem možná by mi stačila i ta ale když bude všechno bude to paráda!!!
Jasně mám to schované…ale snad některá z holek bude mít všechno. ![]()
Ahoj holky, ráda by jsem se k vám přidala, jen jsem přesně nepřišla na to jak,
Ráda by jsem tady s Vámi prožívala vše kolem IVF, včera jsem po embryotransferu dvou emb. tak čekám a věřte, je to opravdu dlouhé ikdyž pracuji. 1IVF nevyšlo tak snad tohle druhé. Dítě ještě nemám zatím se mne podařilo
Ahoj, čtu tvůj příspěvek - tady to vypadá jako ukončená diskuze. Taky moc nevím, jak se zapojit a ty špatné konce, co tu kolikrát čtu, mě celkem stresují. Můžu se zeptat, jak ti to dopadlo? Já jsem byla na ET 27.4., teď čekám a začínám být trochu nerv. 3× před tím se nepovedlo, tohle je defacto už poslední šance…
Ahoj holky, za 14 dni jdeme na konzultaci kvuli ivf. mohla bych se zeptat za jak dlouho bych cca mohla už mit v břižku miminko? Vubec si nedokazu přectavit jak dlouho to muže celé trvat…
Děkuji moc ![]()