IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1961
21.9.06 19:46

Vladi , takze mam proste ty hormony brat v kuse? Oni mi to asi reknou, ale ja jsem netrpeliva, chci si taky to trochu naplanovat a tak. V protokolu mam, ze 6. den cyklu po ms zacinam pichat Puregon. Takze od zitrka HA na dobu neurcitou, muzu treba i pet tydnu? Ne ze bych chtela, ale teoreticky?
Jo holky chvili mi potrva, nez se tu zorientuju :)
Jinak vam asi nemusim psat, ze se strasne bojiiiiiiiiiiiiiim. Jsem vetsi zbabelec nez Perli a to je co rict :! :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
21.9.06 19:48

perli,ty si to ted vybiras se vsim vsudy, vid?? tak si toho tehotenstvi moc uzij. vas ostatni tez zdravim, vitam novacky a pro Jaru chci rici, ze je mi vice nez ji a tez se zadarilo ( a taky jsme mela " jen" 4 vajicka a nakonec my zbyl jeste jeden zmrzlik… to bude za dva roky pak ta holcicka:-)))
Takze nezoufej, osobne bychs e primlouvala taky za dve embryjka k ransferu a hlavne drzte se vsechny holky!!!!

A zdravim Zuzi, jsme rada, ze se po takdlouhe dobe ozvala, ale chapu , ze s dvojcaty je co delat.

Poznamka na okraj-
tak nejak nevim, co bude dal, kdyz jsem si precetla clanek Missorky- uz davno jsem premyslela, jestli z te prvni vlny tehulek neudelat jiz denicek a dal nechat diskuzu, aby se tam holky postupne mohly stehovat a dale jsme mohlly sledovat miminka atd…
Ale ted zacinam mit pocit,ze emimino s epostupne rozpadne, taks e vas chci zeptat,co si o tom myslite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
21.9.06 19:48

Perličko, nezlob, něco papat musíš, pěkně se soustřeď a první věc na kterou dostaneš chuť okamžitě zblajzni. Papaáš nějaké vitamínky Babyplan nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
21.9.06 20:01

Ahojky Nikdo,

neboj se, opravdu nemáš čeho - všechno proběhne v pohodě. Já jsem vždy dostala rozpis na celou dobu stimulace který den mám co brát a měla jsem vyznačeno kdy brát poslední HA a myslím, že poslední jsem brala když jsem začala první den píchat, ale už si to moc nepamatuju. Pokud si nejsi jistá, tak si radši zavolej do caru :lol: tam ti určitě rádi poradí. :lol: Pichulek se neboj. Puregon je celkem fajn. :lol: A do jakého caru chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
21.9.06 20:25

Nikduško , nikdo není větší zbabělec než já, tomu nevěřííím!!! :lol:

Sutko , ahojký, no já jsem taky přemýšlela, co když se jednoho dne prostě na emimino nedostanu. Tý jo, co bych si bez vás počla? 8O Nemám na nikoho ani mail, tel. nic!!!

Evčo , já se fakt snažím, nejde to!!! Ale já to když tak vždycky do sebe narvu násilím, aspoň trošku :wink: . Jo, a beru Babyplan. Hele a já dokonce nemám chuť ani na sladké?!!! Já, která jsem na posezení sežrala celou studentskou pečeť, lentilky, lékorky a já nevím co všechno!!! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
21.9.06 21:41

Ahoj holčinky, moc vás všechny zdravím :! :! :!

těhuvlna je rozjetá tak naskakujte, kdo máte zájem :wink: :wink: :wink: Kdo se ještě hlásí :?: :?: :?:

Kdo to tady skuhral, že mu je UŽ 37 :?: :?: :?: Ale to přece není žádný věk… do 40 je fůra času a i pak ještě není nic ztraceno :P :P :P Mně je 35 a čekám trojčátka, po 1. IVF a jsem šťastná, teď se musím soustředit na to, abych je co nejdéle donosila, min. do konce roku … mám cíl a bojuju :twisted: :twisted: :twisted: Tak, Jaru, BOJOVAT :! :! :!

Perli, mně taky pomáhalo, když jsme s tím mým probírali různé osudy ostatních holek z e-mimina. Člověk potřebuje vědět, že TO funguje a že V TOM není sám :wink: :wink: :wink:

VŠECHNY MUSÍME BOJOVAT :twisted: :twisted: :twisted: TAK DO TOHO, HOLČINKY :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.9.06 00:18

Pro BONIE a PERLU.

Gratuluji k povýšení do stavu těhulek. Moc vám to přeju u těm kdo ještě čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.9.06 00:22

Pro JARU:

No konečně někdo kdo taky chodí do Pronatalu. Přišlo mi, že je to tady skoro samá Morava.
Já si myslím, že v Pronatalu nejsou nijak přehnaně drazí.
Já jsem v srpnu taky stimulovala Puregonem. Ale nějak jsem se přestimulovala a měla jsem syndrom OHSS. Nyní čekám někdy na listopad na KET. Jedná se o moje druhé IVF+ICSI. První se povedlo hned napoprvé. Držím ti palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
22.9.06 07:02

Ahojkýýýýý HOLKÝÝÝÝÝ,
tak máme páteček, KONEČNĚ :!

Já už si myslela, že se snad nedočkám :? Už mám v sobě 2 rohlíky s šunkou a slaboulinkou kávičku s mlíkem. Teď se budu 7,5 hodiny tvářit, že urputně pracuju a pofičím domů.

Doufám, že se tady dneska sejdeme, ať mi to rychleji ubíhá :wink:

Všem přeji krásné dobré ránko a příjemné vstávání 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
22.9.06 09:27

Ahoj holky, možná už víte, možná ne… Missorka končí a pomalu možná zkončí celé emimino…
Zaregistrujte se na www.missorka.cz , bude pokračování! Už jsem tam v diskuzi založila téma IVF+ICSI.
Je to škoda, ale když je to nevyhnutelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
22.9.06 10:04

Ahoj,všem kočkám,

máme krásné počasí a víkend před námi a ještě Evička bude testovat,držím palečky :D !!!!Bohužel o víkendu nemůžu na internet,tak se všechno dozvím až v pondělí :cry:
Já už jsem zahájila injekce,v úterý mám ultrazvuk,jak to roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
22.9.06 10:08

Macku, díky!!! Přeju Ti ať Tě pichulky vůbec nebolí a je všechno O.K.

Já jsem se už zaregistrovala na Missorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
22.9.06 11:48

Tady zase dneska nikdo není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.9.06 13:44

ahoj Evčo…dneska je krásně a víkend bude taky pěkný, tak ať se ti ten testík vyvede do dvou proužků!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
22.9.06 13:48

HOLKY, JSME NA www.missorka.cz , MÁME TAM SVOU DISKUSI IVF+ICSI, PŘIDEJTE SE K NÁM!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová