Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vladi , takze mam proste ty hormony brat v kuse? Oni mi to asi reknou, ale ja jsem netrpeliva, chci si taky to trochu naplanovat a tak. V protokolu mam, ze 6. den cyklu po ms zacinam pichat Puregon. Takze od zitrka HA na dobu neurcitou, muzu treba i pet tydnu? Ne ze bych chtela, ale teoreticky?
Jo holky chvili mi potrva, nez se tu zorientuju ![]()
Jinak vam asi nemusim psat, ze se strasne bojiiiiiiiiiiiiiim. Jsem vetsi zbabelec nez Perli a to je co rict
![]()
perli,ty si to ted vybiras se vsim vsudy, vid?? tak si toho tehotenstvi moc uzij. vas ostatni tez zdravim, vitam novacky a pro Jaru chci rici, ze je mi vice nez ji a tez se zadarilo ( a taky jsme mela " jen" 4 vajicka a nakonec my zbyl jeste jeden zmrzlik… to bude za dva roky pak ta holcicka:-)))
Takze nezoufej, osobne bychs e primlouvala taky za dve embryjka k ransferu a hlavne drzte se vsechny holky!!!!
A zdravim Zuzi, jsme rada, ze se po takdlouhe dobe ozvala, ale chapu , ze s dvojcaty je co delat.
Poznamka na okraj-
tak nejak nevim, co bude dal, kdyz jsem si precetla clanek Missorky- uz davno jsem premyslela, jestli z te prvni vlny tehulek neudelat jiz denicek a dal nechat diskuzu, aby se tam holky postupne mohly stehovat a dale jsme mohlly sledovat miminka atd…
Ale ted zacinam mit pocit,ze emimino s epostupne rozpadne, taks e vas chci zeptat,co si o tom myslite
Perličko, nezlob, něco papat musíš, pěkně se soustřeď a první věc na kterou dostaneš chuť okamžitě zblajzni. Papaáš nějaké vitamínky Babyplan nebo tak něco?
Ahojky Nikdo,
neboj se, opravdu nemáš čeho - všechno proběhne v pohodě. Já jsem vždy dostala rozpis na celou dobu stimulace který den mám co brát a měla jsem vyznačeno kdy brát poslední HA a myslím, že poslední jsem brala když jsem začala první den píchat, ale už si to moc nepamatuju. Pokud si nejsi jistá, tak si radši zavolej do caru
tam ti určitě rádi poradí.
Pichulek se neboj. Puregon je celkem fajn.
A do jakého caru chodíš?
Nikduško , nikdo není větší zbabělec než já, tomu nevěřííím!!! ![]()
Sutko , ahojký, no já jsem taky přemýšlela, co když se jednoho dne prostě na emimino nedostanu. Tý jo, co bych si bez vás počla?
Nemám na nikoho ani mail, tel. nic!!!
Evčo , já se fakt snažím, nejde to!!! Ale já to když tak vždycky do sebe narvu násilím, aspoň trošku
. Jo, a beru Babyplan. Hele a já dokonce nemám chuť ani na sladké?!!! Já, která jsem na posezení sežrala celou studentskou pečeť, lentilky, lékorky a já nevím co všechno!!! ![]()
Ahoj holčinky, moc vás všechny zdravím
![]()
těhuvlna je rozjetá tak naskakujte, kdo máte zájem
Kdo se ještě hlásí
![]()
Kdo to tady skuhral, že mu je UŽ 37
Ale to přece není žádný věk… do 40 je fůra času a i pak ještě není nic ztraceno
Mně je 35 a čekám trojčátka, po 1. IVF a jsem šťastná, teď se musím soustředit na to, abych je co nejdéle donosila, min. do konce roku … mám cíl a bojuju
Tak, Jaru, BOJOVAT
![]()
Perli, mně taky pomáhalo, když jsme s tím mým probírali různé osudy ostatních holek z e-mimina. Člověk potřebuje vědět, že TO funguje a že V TOM není sám
![]()
VŠECHNY MUSÍME BOJOVAT
TAK DO TOHO, HOLČINKY
![]()
Pro BONIE a PERLU.
Gratuluji k povýšení do stavu těhulek. Moc vám to přeju u těm kdo ještě čeká.
Pro JARU:
No konečně někdo kdo taky chodí do Pronatalu. Přišlo mi, že je to tady skoro samá Morava.
Já si myslím, že v Pronatalu nejsou nijak přehnaně drazí.
Já jsem v srpnu taky stimulovala Puregonem. Ale nějak jsem se přestimulovala a měla jsem syndrom OHSS. Nyní čekám někdy na listopad na KET. Jedná se o moje druhé IVF+ICSI. První se povedlo hned napoprvé. Držím ti palečky.
Ahojkýýýýý HOLKÝÝÝÝÝ,
tak máme páteček, KONEČNĚ ![]()
Já už si myslela, že se snad nedočkám
Už mám v sobě 2 rohlíky s šunkou a slaboulinkou kávičku s mlíkem. Teď se budu 7,5 hodiny tvářit, že urputně pracuju a pofičím domů.
Doufám, že se tady dneska sejdeme, ať mi to rychleji ubíhá ![]()
Všem přeji krásné dobré ránko a příjemné vstávání ![]()
Ahoj holky, možná už víte, možná ne… Missorka končí a pomalu možná zkončí celé emimino…
Zaregistrujte se na www.missorka.cz , bude pokračování! Už jsem tam v diskuzi založila téma IVF+ICSI.
Je to škoda, ale když je to nevyhnutelné…
Ahoj,všem kočkám,
máme krásné počasí a víkend před námi a ještě Evička bude testovat,držím palečky
!!!!Bohužel o víkendu nemůžu na internet,tak se všechno dozvím až v pondělí ![]()
Já už jsem zahájila injekce,v úterý mám ultrazvuk,jak to roste.
Macku, díky!!! Přeju Ti ať Tě pichulky vůbec nebolí a je všechno O.K.
Já jsem se už zaregistrovala na Missorce.
ahoj Evčo…dneska je krásně a víkend bude taky pěkný, tak ať se ti ten testík vyvede do dvou proužků!!!
HOLKY, JSME NA www.missorka.cz , MÁME TAM SVOU DISKUSI IVF+ICSI, PŘIDEJTE SE K NÁM!!!