IVF + ICSI

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
20.9.06 20:38

Ahoj Evi, to byla fakt praštěná stará panna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
20.9.06 20:57

Holky, zdravím vás, musím se přiznat, že jsem si tady všechno dočetla a to je teda počteníčko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ZUZI
Na tebe si dobře pamatuji, nějak jsme se potkávaly v různých diskuzích od snažilek přes Clostilbegyt myslím, no a teď tady…to je fajn, že se vám dobře daří, jen tak dále. Dvojčátka jsou náááádherná :D :D :D

PERLO + BONIE čerstvé těhulky, to je úleva, co? Musí to být pěkné, mít fotečku, já ji nikdy neměla, i když jsem fazolku měla už taky a ten pocit nikdy nezapomenu, byl to jeden z nejšťastnějších dní v mém životě. Normálně jsem tehdy brečela štěstím. Takže si to už jen užívejte, žádné stresíky, hodně spát, odpočívat, a jíst :lol: :lol: :lol: ať mají miminka sílu růst :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
20.9.06 20:59

Tak jsem ráda, že internet opět funguje, nějak mi nešlo se sem dostat, až dneska.
Já jsem teď v klídku a příští středu už se těším na UTZ, nějak to moc zatím neprožívám a to si myslím že je jenom dobře! Jinak jsem měla před IVF (možná i těch nervů) problémy s MS, dokonce mi ani nedozrávaly vajíčka, ale teď snad jo, když chodí MS ukázkově po 28dnech.

Užijte si dnešní krásný večer, to počasí je tak nádherné, snad to dlouho vydrží :lol: :lol: :lol:

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
21.9.06 07:23

Večer poslední, ráno první :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak holky pište, ať je co číst :D
MS už skončila, byla krátká a silná, což je super, snad se mé tělo už dalo do pořádku po všech těch hormonech (ale že jich od ledna bylo!), mimochodem jsem půl roku v kuse užívala Prednison a ty nežádoucí účinky, co psali v příbalovém letáku mě dost děsily :twisted:
Teď si dělám bylinkovou kúru, piju čajík na pročištění, nějaká kopřiva a ještě směs dalších bylinek.

Přeji příjemné vstávání!
Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
21.9.06 07:43

Ahoj Dari, já už taky zařezávám v práci :roll:
To je fajn, že už máš MS za sebou a teď budeš čekat až folíky pěkně dozrajou, že? Tu očistnou kůru Ti chválím, já sice taky piju čajík, ale obyčejný ovocný, protože jsem trochu nachlazená :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.9.06 10:13

Zdravíčko všem a velikánská gratulace těhuli Bonie :lol: :lol: :lol:
Jak jsi psala,že na tohle jsi čekala 7 let,to mě teda vzalo a už byly slzičky na krajíčku :cry: Moc Vám to,holčičky, přeju,že jste se dočkaly.Je to nespravedlivý,že někdo musí tak dlouho čekat!!!!!
Zdravím Evču,která je chudinka nachlazená,tak nebylo by líp doma v pelíšku?Čajíček a pod peřinku!!!!
Mrcha dorazila,dokonce mě ráno vzbudila!!!!
Takže od zítřka píchám.Čekají mě na začátek 4 injekce a dál po třech.
Tak už je to tady. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.9.06 11:07

Haló,je tu dneska nějaká těhule?? :lol:
Asi všechny těhule oslavují :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
21.9.06 11:20

Těhule tady není, ale jsem tady já :lol:

Tak jsi se dočkala, to je dobře, přeju Ti ať Ti ta stimulační doba co nejrychleji ubíhá a ať Tě pichulky moc nebolí :wink:

V pelíšku by bylo určitě líp, ale já se né a né odtrhnout od té mojí zatracené práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.9.06 11:21

ahoj holky, vsechny zdravim, venku je krasne, tak se jdu vylepit na terasu…
Digi, taky jsem chodila k Losovi, a povedlo se! tak drzim pesti!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
21.9.06 11:35

Míšo, to je povzbudivá zpráva, říkal mi Los že mají ted těhu vlnu, tak doufám, že do ní budu ještě patřit, už mám taky nárok po dvou letech. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.9.06 11:51

to je jasne, po takove dobe se to proste musi povest…
a kolik mas vlastne zavedenych? doufam ze jsem to nespletla…
proc nemas metrik?
a ty jsi ze zlina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
21.9.06 12:02

Metřík nemám, protože ho tam neumím dát. Mám dva mimísky zavedené v bříšku a tři v mrazáčku. Nejsem ze Zlína jsem kousek od Hradiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.9.06 12:09

Ty jsi taky skorotěhule :D
Já taky miluji svou práci,tak ti rozumím!!!!Ještě,že je zítra pátek :wink:
Zkusila jsem nový metřík,ale mám tam jen nějaký křížek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
21.9.06 12:17

Já se už zítřka nemůžu dočkat a co teprve soboty :wink: Už jsem řekla manžílkovi, že já počůrám papírek a uteču a on bude hlídat výsledek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.9.06 12:35

Jééé,to jsem říkala taky!!!!Šílená strachy uteču a počkám,s čím za 3 minuty přijde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová