Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, zdravím vás, musím se přiznat, že jsem si tady všechno dočetla a to je teda počteníčko
![]()
ZUZI
Na tebe si dobře pamatuji, nějak jsme se potkávaly v různých diskuzích od snažilek přes Clostilbegyt myslím, no a teď tady…to je fajn, že se vám dobře daří, jen tak dále. Dvojčátka jsou náááádherná
![]()
PERLO + BONIE čerstvé těhulky, to je úleva, co? Musí to být pěkné, mít fotečku, já ji nikdy neměla, i když jsem fazolku měla už taky a ten pocit nikdy nezapomenu, byl to jeden z nejšťastnějších dní v mém životě. Normálně jsem tehdy brečela štěstím. Takže si to už jen užívejte, žádné stresíky, hodně spát, odpočívat, a jíst
ať mají miminka sílu růst
![]()
Tak jsem ráda, že internet opět funguje, nějak mi nešlo se sem dostat, až dneska.
Já jsem teď v klídku a příští středu už se těším na UTZ, nějak to moc zatím neprožívám a to si myslím že je jenom dobře! Jinak jsem měla před IVF (možná i těch nervů) problémy s MS, dokonce mi ani nedozrávaly vajíčka, ale teď snad jo, když chodí MS ukázkově po 28dnech.
Užijte si dnešní krásný večer, to počasí je tak nádherné, snad to dlouho vydrží
![]()
Daria
Večer poslední, ráno první
![]()
Tak holky pište, ať je co číst ![]()
MS už skončila, byla krátká a silná, což je super, snad se mé tělo už dalo do pořádku po všech těch hormonech (ale že jich od ledna bylo!), mimochodem jsem půl roku v kuse užívala Prednison a ty nežádoucí účinky, co psali v příbalovém letáku mě dost děsily ![]()
Teď si dělám bylinkovou kúru, piju čajík na pročištění, nějaká kopřiva a ještě směs dalších bylinek.
Přeji příjemné vstávání!
Daria
Ahoj Dari, já už taky zařezávám v práci ![]()
To je fajn, že už máš MS za sebou a teď budeš čekat až folíky pěkně dozrajou, že? Tu očistnou kůru Ti chválím, já sice taky piju čajík, ale obyčejný ovocný, protože jsem trochu nachlazená ![]()
Zdravíčko všem a velikánská gratulace těhuli Bonie
![]()
Jak jsi psala,že na tohle jsi čekala 7 let,to mě teda vzalo a už byly slzičky na krajíčku
Moc Vám to,holčičky, přeju,že jste se dočkaly.Je to nespravedlivý,že někdo musí tak dlouho čekat!!!!!
Zdravím Evču,která je chudinka nachlazená,tak nebylo by líp doma v pelíšku?Čajíček a pod peřinku!!!!
Mrcha dorazila,dokonce mě ráno vzbudila!!!!
Takže od zítřka píchám.Čekají mě na začátek 4 injekce a dál po třech.
Tak už je to tady. ![]()
Haló,je tu dneska nějaká těhule?? ![]()
Asi všechny těhule oslavují ![]()
Těhule tady není, ale jsem tady já ![]()
Tak jsi se dočkala, to je dobře, přeju Ti ať Ti ta stimulační doba co nejrychleji ubíhá a ať Tě pichulky moc nebolí ![]()
V pelíšku by bylo určitě líp, ale já se né a né odtrhnout od té mojí zatracené práce ![]()
ahoj holky, vsechny zdravim, venku je krasne, tak se jdu vylepit na terasu…
Digi, taky jsem chodila k Losovi, a povedlo se! tak drzim pesti!!!!!
Míšo, to je povzbudivá zpráva, říkal mi Los že mají ted těhu vlnu, tak doufám, že do ní budu ještě patřit, už mám taky nárok po dvou letech. ![]()
to je jasne, po takove dobe se to proste musi povest…
a kolik mas vlastne zavedenych? doufam ze jsem to nespletla…
proc nemas metrik?
a ty jsi ze zlina?
Metřík nemám, protože ho tam neumím dát. Mám dva mimísky zavedené v bříšku a tři v mrazáčku. Nejsem ze Zlína jsem kousek od Hradiště.
Ty jsi taky skorotěhule ![]()
Já taky miluji svou práci,tak ti rozumím!!!!Ještě,že je zítra pátek ![]()
Zkusila jsem nový metřík,ale mám tam jen nějaký křížek.
Já se už zítřka nemůžu dočkat a co teprve soboty
Už jsem řekla manžílkovi, že já počůrám papírek a uteču a on bude hlídat výsledek ![]()
Jééé,to jsem říkala taky!!!!Šílená strachy uteču a počkám,s čím za 3 minuty přijde. ![]()