Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Evčo , už jenom jeden den a máš víkend
. Já jsem fakt jak přejetá parním válcem. A navíc nemůžu do sebe nic nacpat, pořád bojuju s tou mojí nechutí k jídlu. Tý bláho, já tohle nikdy nezažila, vždycky jsem byla tak pažravá. Včera jsem zjistila, že vážím o 2kg míň než před IVF
!
Jaru , my bojujem o mimi 3 roky a nikdy nezjistili proč nám to nejde. Když jsme šli na IVF, taky nám doporučili ICSI, prý je tam 90% úspěšnosti oplodnění vajíček, bez ICSI daleko míň, tak jsme souhlasili, vůbec jsme neváhali.
Barbánku a Tadíku , ahojky
!!! Moc děkuju! Taky se mi líbí přesouvat v seznámku dolů, ale když mám někoho přesouvat zpátky nahoru, trhá mi to srdíčko
!
Dnedska jsem četla na rodičích, že únava a vyčerpání je prvním příznakem těhu a nevolnost a nechutenství druhým - tak si to Perličko užívej, to o sobě dávají kulíšci vědět. ![]()
Jaru , já myslím, že tohle si ten můj vůbec neuvědomuje. Ale na druhou stranu je to krásné slyšet, že by se nebránil trojčátkům nebo dvojčátkům
. Dokonce se hodně zajímá o Šmoulan , která trojčátka čeká, pořád se mě ptá, co je u ní nového
! (Šmouli, doufám že ti to nevadí
)
Evčo , já si nestěžuju
, ta únava mi zas tak nevadí, když mám možnost spinkat třeba celý den, spíš mi dělá starost, že mi nejde papání
. Takhle mi broučínci neporostou… ![]()
ahoj spolubojovnice ![]()
Jsem u vas dneska prvne, jsem z Profi snazilek
, ceka na me ICSI. mam dlouhy protokol
vubec se v tom nevyzam. Mam takovy dotazek ![]()
Zacinam asi zitra s HA, no a ten doktor rikal, ze se ta stimulace da potom naplanovat, abychom meli cas oba, to znamena, ze od zitrka beru nepretrzite HA, treba 4 nebo 8 tydnu v kuse??? Zadne pauzy na radobymrchu??? Snad chapete co se chci zeptat
![]()
Drzim vam vsem palce at vase IVF dopadnou jak maji s miminkama v brisku
![]()
ahoj holky,
nikdo, já mám taky dlouhý protolol, nejprve mi dali hormony, pak jak jsem to dostala jsem sizačala stříkat synarel a teď, podle krve mi na:,–(í injekce…ale má to každá jinak, podle hormonální hladiny a podle toho jak co na tebe působí a taky trošku podle toho, do kterého CARu chodíš… ![]()
Ahoj Evi !!!
Jé, ještě 3 dny a budu tě posouvat v seznámku níž mezi včeličky!!! Tak se mi to líbí, jenom níž a níž… ![]()
ahoj Perli, už se těším, že se to zase pohne! nejraději bych teď tak tři týdny posunula a držela v ruce testík s //! Snad mě sveze ta vaše krásná těhuvlna…mám ti vysedět v neděli místečko v čekárně ve Fertimedu?…
Evi svezeš, uvidíš, hlavně tomu věř!!!
Ty tam jedeš v neděli? To je škoda, že ne v pondělí ráno, mohly bychom se tam sejít spolu s Bonie
! Jo jo, hezky mi tam zahřej místečko
! A řekni jim, že se na ně v pondělí móóóc těším!
Ahojky všichni,
zdravím nováčky Jaru a Nikdo - vítejte, určitě Vám tady rádi poradíme.
Nikdo - HA jsem taky brala cca tak 3-4 týdny - mrška potom přijde. To si ona nenechá jen tak ujít
a stimulace bude probíhat v pohodě hned po dobrání HA.
Perloo - ty těhulko naše. Zkus do sebe dostat alepoň polívečku. ![]()
Evčo - už to máš za pár ![]()
Dario, je fajne že to bereš takto v pohodě. Takhle přesnou mršku bych taky potřebovala - no uvidíme, třeba ji překecám. ![]()
jo v neděli, správně bych měla jet 9 den, ale to vychází na sobotu a oni by neměli jak na neděli udělat krevní testy, takže až v neděli a v pondělí budu vědět......zda začít píchat…
Vladi , ahojky, jak je? Co ten metřík
? A polívku? Bleee
. Teď jsem se snažila do sebe dostat aspoň 2 jablka, to bylo přesvědčování, aby se mi ta pusinka aspoň otevřela ![]()
Evi, tak to držím palečky, ať ti ta krev dopadne dobře a můžeš začít píchat!!! Teda injekce samozřejmě
!