IVF + ICSI

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
19.9.06 07:29

Tý jo, vstávat každý den v 5 by mě zabilo. Já jsem dělala od 7.00 a práci jsem měla 5 minut autem a i to byl pro mě děs. Já jsem takový noční typ, co vydrží být vzhůru dlouho do noci (do rána) a ráno bych spala a spala…
Ale co naděláš, že, když musíš tak musíš :wink: ! Ale zase jsi brzo doma, já chodila domů často večer, i když jsem měla pracovní dobu do 15.30. To byl taky jeden z důvodů, proč jsem zkončila.

Jo, včera jsme to řekli tchánovcům, bydlíme totiž s nima v jednou RD, oni mají spodní patro, my horní. Oni se totiž 2× dozvěděli že jsem byla těhu až v době, kdy jsme o mimi přišli, tak jsme se rozhodli s mým chlapem, že změníme taktiku :wink: . Nevědí nic o CARu, IVF apod., jen jsme jim žekli, že mi včera potvrdili těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.9.06 07:48

To je super, já se taky moc těším, až to budeme moct říct příbuzným, ale u nás je to jiné, rodiče vědí o CARu a tak na to docela čekají :lol: Jen jsem jim neřekla, kdy to budeme vědět.

Já jsem v práci docela v klidu, tak zatím nemám důvod jít na nemocenskou, ale jestli se to nepovede, tak další pokus už půjdu na marodku a celých 14 dnů budu ležet a ani se nehnu, protože já jsem docela aktivní člověk a hned po ET jsem šla na procházku a normálně jsem fungovala, tak jen doufám, že to bylo dobře, ale já jen dělala to co mi řekl doktor, tak snad to bude O.K., uvidíme v sobotu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.9.06 09:59

PERLO A BONIE,MOC MOC MOC VÁM OBĚMA GRATULUJU!!!!!Mám radost,je to super!!!!!! :D :D :D
U Perličky to vypadá podle té hodnoty na několik miminek :wink:
A za chvíli už mezi nimi budeš i ty,Evčo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.9.06 10:04

Ahoj Macku,
moc děkuji za Tvůj optimismus, ale nezakřikni mi to :lol:

A co Ty, kdy začínáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.9.06 10:09

Macku, ahojky a děkuji!!!
Já nevím, říkali sice, že je ta hodnota vysoká, ale já jsem tak nějak přesvědčená, že je jedno. A pokud ano, diky Bohu za něj!
(ale tím neříkám, že víc bych nebrala, po těch třech letech trápení… :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
19.9.06 10:11

Perličko,moc ti gratuluji.
Hodnota je opravdu hodně vysoká. Kolikátý den po ET ti brali krev a měla jsi prodlouženou kutlivaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.9.06 10:14

Evčo,to bych nerada,něco zakřikla,ale moc ti to přeju :lol: a jsem optimista,protože jsem někde četla,že nakonec otěhotníme jednou všechny :D To mě drží nad vodou :wink:
Jinak čekám,až to dostanu-měla bych každým dnem,jsem 30.den cyklu a od druhého dne mám Fostimon.Jsem ve stádiu,kdy se těším a zároveň bojím,znáte to všechny :cry:
Pořád ještě nevím,jak to udělám v práci,to je asi můj největší problém :?
A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.9.06 10:50

Macku, já se spíš těšila než bála, sice ty pichulky do břicha vypadaly zpočátku hrůzostrašně, ale nakonec to nebyla taková hrůza :lol:
To teď ty Agolutiny bolí víc, ale v neděli končím, tak to už vydržím :wink:
Jinak já jsem v práci po celou dobu, ale nedělám nic náročného, jsem v kanclu a když jsem byla na odběr a ET, měla jsem propustku a mezi tím 2 dny dovči, takže kromě personalistky nikdo nic zatím neví.
A co děláš Ty?
Jinak se cítím pořád stejně, trochu bolí prsa, někdy pocit, že příjde ruďoška a od včerejška mám rýmu jako trám :x , ale jinak v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
19.9.06 10:53

Ahoj, jdu jen nakouknout - všem těhulkám opět veliká gratulace a pořád držím Vladce palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.9.06 11:24

Ahojky holky!!!
Zdravím nové těhulky a mooooc jim gratuluju!!!
Těm, které ještě čekají na výsledky držím palečky!!!
Já včera byla na kontrole, 14 dní si stříkám nosní sprej Synarel, hormonální hladina byla moc vysoká - mám pokračovat v stříkání 3krát denně a ve čtvrtek znovu na krev a ultrazvuk. Jsem z toho hrozně nervozní, mám strach, že hladina hormonů neklesne. Co by dělali potom, myslíte, že by už nepokračovali ve stimulaci?
Pěkný den a myslím na vás!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
19.9.06 11:26

Perli a Bonnie moooc gratuluju a mooc vám to přeju, doufám, že budu mít stejný výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
19.9.06 12:06

Ahojky všichni

tak jsme se právě vrátili z car a bohužel to nedopadlo. Teď budu mít přestávku buď 2 (KET) nebo 3(IVF)měsíce a pustím se do dalšího pokusu. Mezitím však zahálet nebudu. Zkusím laparku a mám ještě clostylbegyt (na ovulaci) a budeme zkoušet dál. A pokud by se trošku zlepšil spermiogram tak bychom zkusili nějaké IUI - takže nic nevzdávám :lol: :lol:

Teď si Vás jdu dočíst. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
19.9.06 12:20

Andri, to je super že jsi se pustila bojovat dál. Taky do toho takhle praštím. Trošku mě v caru zastrašili od laparoskopie, ale stejnak do toho asi půjdu. Alespoň budu vědět na čem jsme. Imuno a genetiku už máme za sebou - tam je naštěstí všechno v pořádku :lol:. Akorát to čekání na výsledky bylo šílený. Trvalo to 5 týdnů.
Perloo, se divím že nemůžeš spát - já bych spala skoro pořád. Teda hlavně ráno - já jsem velký ranní spáč :lol: - večer můžu krásně flámovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
19.9.06 13:06

Perlo a Bonnie moc vam obema gratuluji. jsemzvedava, zda-li bude 1 nebo dve a vam, co se nezdarilo drzim obrovsky palce na priste!!!!

I ostatni moc zdravim- Stellinku, Darju, Vladku…
My prave poobedvali, prcek usina a ja se chystam vytrit ten bordel, co zbyl po jeho obede- nevim, co to ma za zvyk, ze kdyz uz nechce tak posledni sousto proste vyplivne na zem( a jeste se pekne vykloni ze zidlicky, aby to co nejdal doletelo.a pak mne ukazuje, dke to mam jeste uklidit a je nespokejen, kdyz treba nekde zrnko ryze zapomenu). Je to ulicnik! A preju vam, abyste brzo taky mely podobne starosti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
19.9.06 13:08

Vladi to je mi lito…
Jinak ja byla na laparoskopii jeste pred tim, nez jSEm zacala chodit do Caru a neni ceho se bat, jizva temer nulova/ mala v pupiku a kdybys o ni nevedela, tak ji ani nenajdes) domu jsem si vyprosila jit24 hodin po operaci- sice jsme slibila, ze budu mit odvoz, ale jela jsem tramvaji a bylo vse O.k( TIM ALE ROZHODNE NECHCI RICI, ZE MNE MAS NASLEDOVAT…): Tak drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová