IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
18.9.06 16:51

Stelli 8O 8O 8O a kolikátý den to bylo po punkci?
S tou průkazkou si osobně myslím, že to tak bude i u nás Fertimeďaček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
18.9.06 16:59

4.11 jsem byla na odběru vajíček 7.11 na ET 28.11 na krvi a UTZ.výsledky krve jsem se dozvěděla 29.11 hodnota 5760 jednotek ted jsem koukala do papírů co mám schované ale na UTZ nebylo jěště nic vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
18.9.06 17:01

GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!
PERLO + BONNIE - TĚHULKY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
18.9.06 17:07

Hoky, děkuji za gratulace!!!

Stelli , já jsem na to tvoje číslo valila oči 8O ! To je 24 dnů od punkce a já byla 20 dnů od punkce na krvi, ono se to pak denně hodně zvyšuje.

Darinko , příští měsíc budem gratulovat tobě?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
18.9.06 17:07

Holky, tak nevím, jestli je chyba u mě, ale blbne mi počítač asi a pořád jsem se tady k vám nemohla dostat..tak konečně..a ta gratulace měla být velkým tučným písmem a barevně a vůbec to nevyšlo?!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: no hlavně že to je tam :roll:

Já jsem dnes volala do CAR, příští středu jdu na UTZ, budu 11.DC a chci IUI v přirozeném cyklu, už 2měsíce po sobě mám MS přesně 28dní, tak to zkusíme napřed bez hormonů a necháme přírodu, ať rozhodne. Takže můžete do seznámku dopsat, že čekám na IUI, a bude to už naše 3.IUI (předešlé dva byly v listopadu a v prosinci 2005). Třeba to nějak „uchodíme“…

Takže holky slavte, večer si připiju na vaše zdraví a na zdraví vašich embryjek :lol: :lol: :lol: :lol:

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
18.9.06 17:12

já jsem si tenkrát myslela že se chytli obě miminka když jsem měla tak vysoké HCG dvojčátka bych brala ale bylo tam jen jedno tedy jen? hurá za něj :D vždyt jsem štastná jak blecha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.9.06 19:10

Perličko, Bonie, posílám OBROVSKOU GARTULACI, to je taková nádhera, mám slzy v očích a husí kůži, udělaly jste mi takovou radost holky moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vladi, zítra dej vědět jak jsi dopadla, v kolik máš být v CARu?

Marcino, nic si z toho nedělej, ten výtok určitě nic neznamená. :wink: A co jinak, jak se cítíš, kdy budeš testit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
18.9.06 19:12

Ahoj Evco,ja uz bohuzel testovat nemusim,uz spinim dost takze do zitrka se mi urcite rozjede MS.

Vsem tady drzim palecky a mejte se moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.9.06 19:15

Marcino, to je mi moc líto, určitě to nemůže být jen nějaký výtok? Bolí Tě břicho nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.9.06 19:16

ahoj holky, tak si pročítám dnešní den a všem šťastným gratuluji a těm zklamaným…určitě to vyjde příště…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
18.9.06 19:21

bricho me vubec neboli, ale ve vajecniku sem tam pichne.A to spineni se zesiluje tak zitra to bude mazec.Ja se z toho vybrecim a bude mi fajn,akorat nevim kdy pujdu na KET,vubec se mi tam nechce.
A co ty???V pohode???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.9.06 19:22

JUPÍÍÍÍÍ, těhuvlna je tady!!!!! MOOOOOOOOOOOOOC GRATULUJU !!!! A PŘEJU JEN ZDRAVÍČKO PRO VÁS A MIMINKA !!!!

a já? Dneska jsem absolvovala průchodnost vejcovodů, au au …ale jsou průchodné!
Zároveň nám nabrali krev na genetiku - výsledky budou do měsíce a 5.10. imuno. Zatím si uchodíme IUI, dnes byl folík malý, tže ve čt.jedu znovu na Utz. a snad začátkem týdne mé 1.IUI :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.9.06 19:37

Marcino, to bude dobré, uvidíš, taky Ti tady budeme brzo gratulovat, jen se šetři, já bych šla na KET asi co nejdřív. Já jsem zatím v pohodě, ale už mám docela hrůzu ze soboty, kdy budu testovat, zatím jsem si totiž vůbec nepřipustila, že by to nemuselo vyjít, tak by to bylo asi velké zklamání, ale zatím to nebudu řešit. :roll: Já mám taky 5 mrazáčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.9.06 19:39

Andri ahóóój, Ty jsi teda borec ledoborec, vidím, že jsi to vzala pevně do rukou, tak to má být! Moc držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.9.06 19:50

Evi, díky. Vždyť já vám taky a pořád :) každý den alespoň na minutku nakouknu, jak jste na tom, i když vůbec nestíhám reagovat a vstřebávat, ale těhu mi neuniká :D

Marci, třeba to u špinění zůstane a nebo budeš patřit do těch pár %, které má MS a jsou těhu. Já vím, je to slabá útěcha, ale šance pořád je. Vím moc dobře, jak se cítíš, je mi to líto, ale pokus se ještě bojovat, třeba se jen odloučilo jedno mimi a druhé bude držet jako klíště!!! Moc moc držím palce!!!
A kdyby to bohužel nevyšlo - velká útěcha jsou mrazáčci, s nima to může vyjít hned další pokus ;)
Tak nesmutni, věř jim a snaž se být v klidu, odpočívat a taky se odreagovat. PA pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová