IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
17.9.06 20:34

Bonie , já když jsem před rokem začala chodit do Fertimedu, tak mi taky nabídli Ostravu, ale přímo mi řekli, že tam nemají všechno co v Ol no a taky přesně jak píšeš, že tam není ten luxus jako v OL. Já jsem každopádně na 25. objednaná do Ol. Jinak já mám Ostravu tak půl hodiny cesty a Olomouc hodinu a čtvrt, což je skoro 3× delší co se týká času. No teď jsem se do toho zamotala, ale chci říct, že i když mi Ostrava vyhovuje daleko víc a je o hodně blíž, Olomouc bych neměnila. Ale to záleží na tobě, to je těžké radit, to je jen můj názor. Já jsem jednoznačně pro Olomouc.

Bonie, ještě 13 hodin!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
17.9.06 20:39

Digi , zlatíčko, drž se! Mě vaječníky bolí doteď, toho si nevšímej :wink: ! A že ti je špatně, možná že jsi jenom po tom všem oslabená, ono je to asi vážně moc brzo. Aspoň myslím. Držím palečky!

Marci , jo tak on ti to dělá něžně?! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
17.9.06 20:40

Perli jo jo nezne :lol: :lol:

Holky dobrou a hezky se vyspete!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.9.06 20:59

já to mám taky do Ostravy půl hoďky a do Olmiku hodinu a půl (když je provoz), zatím jezdím jen do Olmiku, ale manža mrčí, že je to daleko…ale mi se tam líbí a navíc, když už to tam znám …v Ostravě to je v Porubě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
17.9.06 21:49

Holky a proč nejezdíte do Ostravy, když to máte blíže? Já jezdím do Gyncentra, nevím, jestli mám chválit, když tvrdí, že problém máme jen v pomalejších spermijkách a přesto nám už 2 x nevyšlo IVF+ICSI, a to jsme si zaplatili všechny nadstandarty.. :? a Dr se vždycky tvářil, jako že to na 100% vyjde, chválil, jak pěkně reaguji na stimulaci..a pak vždycky nic :twisted: :twisted: :twisted:
Ale nemůžu srovnávat, myslím, že to je stejně na přírodě a na naší psychice…a více méně ve všech centrech stejné.
Stejně jsem zvědavá, co mi řeknou, měla jsem jít v září na 3.IVF a místo toho půjdu na IUI, protože na IVF se ještě psychicky necítím… :?
No ti ze mě budou mít radost, ale mě to je vlastně jedno, co si pomyslí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Teď jsem se dívala na film na ČT1, Hadí tanec, to byla teda síla, ještě teď brečím. Úplně hnus…ale musela jsem se dodívat na konec.
Jak trávíte večer vy? Docela nervíky, co????
Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
17.9.06 21:54

Holky, dobrou noc, hezky se vyspěte a zítra čekám na oficiální // :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a už si dávám chladit šampaňské na slavnostní přípitek spuštění těhu-laviny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
17.9.06 23:17

Ahoj holčinky :wink: :wink: :wink:

všechny vás moc a moc zdravím, těď jsem vše dočetla a opravdu se ta tehutzunami rýsuje!!!! :lol: :lol: :lol:

Perli, Bonie,
zítra už budte mít jasno, ale i tak … u mě to bylo úplně stejně, na ultrazvuku nic nebylo vidět, teda kromě zvětšených vaječníků (8 cm), říkali, že je to dobré znamemí, že při těhu se vaječníky dostávají pomaleji do původní podoby. Vzali mi krev a druhý den jsem si volala o výsledky. Je pravda, že jsem si PRO JISTOTU dělala obden test, dokud jsem se neuklidnila, ŽE JE TO TAM :oops: :oops: :oops: Výsledky testu byli POZITIVNÍ, prý se podle hladiny HCG dá odhadnout i počet mimísků, ale u mě to teda hrubě nevyšlo, sestra mi hádala 1 mimíska no a při kontrole (myslím, že 10 dní) se ukázalo, že jsou tam všichni 3 :wink: :wink: :wink: TAKŽE KLÍÍÍÍÍD!!!! JE TO TAM, ŽÁDNÝ STRES!!!!! ODPOČÍVAT, HODNĚ PÍT (to aby vaječníky, ev. voda z bříška, co nejdříve splaskly) Všechno bude v naprostém pořádku, to je jasné!!!! :! :! :!

Tak, už to máme za sebou, svatbu a mamčinu oslavu narozenin :wink: :wink: :wink: Naši tu novinu vzali pozitivně, nejdřív si mysleli, že si děláme srandu … sice si to představovali jinak, ale byli rádi, že jsme se vzali a nic nám nevyčítali :wink: :wink: :wink: I manželův táta to vzal v klidu, ale maminka … ta to teda nerozchodila :cry: :cry: :cry: Mrzelo nás to, ale nelitujeme, my té svatbě nepříkládáme až takovou váhu, je to jen taková formalita, 4 roky už spolu žijeme a nejdůležitější pro nás je, že se máme a že jsou naši chlapečci zdraví, oni jsou teď naše priorita, slavit budeme, až se v pořádku narodí :wink: :wink: :wink: Věřím, že všechno dopadne výborně a pak může být i oslava :P :P :P Doufáme, že i mamča (babča) se umoudří, no holt už jsme dost staří na to, abysme svou svatbu podřizovali ostatním, vč. rodičů, máme je rádi a zní to možná tvrdě, ale ve svým věku už jsme opravdu vyléčení z toho se všem „zavděčit“… Fotky budou za týden, máme jen nějaké momemtky, tak je dám do galerky.

MĚJTE SE MOC A MOC KRÁSNĚ :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
17.9.06 23:21

Perli,

v našem seznámku mi dopiš, že chlapečci už mají cca 18 cm, v 18 tt.

Děkujííííí.

Všem děkuji za přáníčko!!!! Páček!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.9.06 05:27

Ahojky HOlciny,

tak jsem se konecne dostala k internetu. Smouli, gratuluji k svatbe!
A vsem ostatnim drzim pesticky a myslim na vas, i kdyz jsem na druhe strane zemekoule.

Ano, ve stredu jsme pristali v Australii od te doby jsme toho tooooolik zazili, ani tomu vsemu nemuzu verit.
V pondeli nam vysel pozitivni test z krve. V utery jsme odleteli, ve stredu jsme pristali a Australani nas privitali s otevrenou naruci. Uz ve ctvrtek jsme uplnou nahodou objevili nas dream house … dum snu, v patek jsme jeli nasim autickem, ktere v utery koupime, v sobotu jsme sehnali take cire nahodne pouzitou lednicku, pracku, televizi, vysavac, vse jen rok stare… a koupili vse za pusu…
Mimuskam se dari asi dobre, nic mi nechybi, a 25.9. bude take nas velky den. Musim jit nekam na kontrolu a jsme hrozne zvedavi, jestli to s dvojcatkama vyslo.
Moc na vas vsechny moc myslim a doufam, ze se jednoho dne neprobudim… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
18.9.06 06:55

FILO
Ještě jednou gratuluji k těhu a užívej si to :lol: :lol: :lol:
Jaké tam teď máte počasí?

ŠMOULAN
Tak to už máte pěkné „chlapáky“ :lol: :lol: :lol:

Dobré ránko, holky :! :! :!
Dneska držíme palce PERLE, ať máme další oficiální těhulku v seznámku!!!

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.9.06 07:06

Filinko, ahóóóój, tak Vy teda řádíte na tom druhém konci světa. A co ten domeček, koupíte ho nebo pronajmete a ve kterém městě jste? A už víš o nějakém dobrém doktorovi? Přeju Vám, ať se všechno daří jako doteď a aš budeš mít chvilinku, tak nám dej o sobě vědět něco víc.

Perloo, Bonie, doufám, že nás nenecháte dlouho napnuté, chceme slyšet ty dobré zprávy co nejdříve. :wink:

Dari, Ty jsi ale ranní ptáče, jsi v práci nebo doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.9.06 07:51

Ahojky,

Darusko, za dva tydny ma zacinat jaro, takze by tady ted mela byt zima… ale pres den je neco pres 20 stupnu, vecer tak kolem 10. To celkem mrznu…hihihihih
Jsme v Perthu, na zapadni strane. Z vychodu by to bylo do Evropy jeste dale. Domecek chceme koupit, tady totiz ty ceny hrooooozne rostou, takze kdyz to financne nezvladneme, muzeme ho za rok prodat a jeste na tom vydelame… :D Uz se nemuzu dockat, az budeme domecek pomalicku zarizovat, hlavne pokojicek pro ty mimuska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
18.9.06 09:08

Ahojte všechny!!
Než zapomenu - Šmouli gratuluju ke svatbě, k velikánským kloučkům a přeju ať jste zdraví a vydržať!!!
Perlíku ty si budeš myslet, že si dělám srandu, ale volala jsem teď do OL, abych se teda zavčasu přeobjednala zpátky z té kontroly v OV na OL, a při té příležitosti jsem se zeptala, jestli už náhodou nemá výsledky té krve na HCG a víš co mi řekli??? :evil: :evil: :evil: že se jim nějak pokazil stroj a že budou výsledky buď až odpoledne kolem 15 hod. nebo až zítra!!! :evil: :evil: no to si vážně dělaj srandu :evil: celý víkend čekáme a pak ještě nějaký pos… stroj ještě třeba ukáže, že těhu nejsme!!! :evil: :evil: no však si tam zkus cinknout. Ach jo.
Jinak už nevím, kdo se ptal, ten kdo chodí do Fertimedu, a je z ostravy, tak aby nemusel na průběžné základní kontroly (punkce,ET apod. dělají jenom v OL) dr. Holub či jiný doktor z Fertimedu jezdí myslím 3X týdně do fakultky v Porubě, kde tu kontrolu provedou. Ale je to tam opravdu takové fujki, no tak kdo se raději potrápí hodinu a půl v autě jede raději do OL. Ta OV nemá nic společného s Gyncentrem. Jinak můj názor na Gyncentrum jsem tady už říkala, já osobně zkušenost nemám, ale pár mých kamárádek a koček co jsem poznala ve Fertimedu mělo tu „čest“ no a byly zhnusené, že to tak musím napsat a to ať přístupem, tak finanční stránkou. Nevím no, já slyšela a i někdě četla, že nejlepší je UNICA Brno a pak Fertimed OL. No ale co si budem povídat, ta finanční stránka za to harcování OV-OL taky není zanedbatelná že. No je to asi o možnostech, možná je někdo v Gyn. spokojený, já nevím. :(
Jinak hlavu vzhůru, držím všem, ať už chodíme každá kamkoliv, palušky, ať se dílo zdaří a mimísci klííííčíííí.
Filuš tebe moooc obdivuju, je to sranda, jak se tady vyvalujeme ze strachu, aby mimiki neutekly jen při cestě na záchod a ty ce harcoješ přes půl světa :D :D je to krása, držím palečky ať vám všechno vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
18.9.06 09:12

Jinak jsem ještě chtěla poděkovat vám všem co nám s Perličkou držíte palušky, a rádi by jsme vám napsali ať už tu blbou :( tfuj tfuj tfuj a nebo tu HEZKOU zprávičku, ale technika je proti nám :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
18.9.06 09:18

Bonie , to snad ne?! Mě je od rána zle, odpočítávám každou minutu a teď tohle?!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová