Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky…fertimedkám Perličce a Bonii držím palečky!!! ostatním samo taky…jinak Vladko mi laparoskopii dělali…už dvakrát…jednou přes břicho a teď minulý měsíc hydro … je to vcelku ok, v narkoze, takže nic nevíš…nezjistili mi žádnou závadu, tak myslím, že ok…
Tak,holčičky,ještě jsem za Vámi přišla podívat,než odejdu z práce.
Vladěnce jsem chtěla říct,že ten negativní test ještě neznamená,že by to nevyšlo,ne?Mimísci se můžou zavrtávat i delší dobu a ještě bych to nevzdávala!!!! ![]()
Myslím na Perličku,ta je teď na kontrole a určitě je strašně nervozní,tak se těším,s čím přijde,jestli tam je jeden nebo dva broučci ![]()
Dari,jsem taky ráda,že půjdete na tu IUI,aspoň něco se děje na cestě za miminkem ![]()
A co je s Bonie?Je vše v pořádku?
Zdravím taky Evču a všechny těhulky a pichulky a čekatelky a prostě všechny holky,co jsou tady s námi na jedné lodi.
Mějte hezký víkend,já jdu s dětma do cirkusu ![]()
V pátek,kdy bych nejradši měla od všech lidí klid,jdu do cirkusu,kde dvě hodiny budu poslouchat ten kravál!!!!
![]()
No ale co bychom pro dětičky neudělali,že?!
Tak se mějte a v pondělí se těšííííím.
pac a pusu
Ahoj holky, kde jste všechny? Perličko, Bonie, jsem napnutá jak kšandy? ![]()
Dari, jsem moc ráda, že jsi se rozhodla jít za svým cílem, držím pěstičky. ![]()
Ahoj Macíku, taky Tě moc zdravím. ![]()
Holky, konečně víkend, ani nevíte jak se těším, že se zítra vyspím do růžova. Dneska jsem se maličko zadřela, naši měli zabíjačku, tak jse tam šla rovnou z práce a teď jsem teprve dorazila domů, jsem úplně mrtvá, asi odpadnu už v 20:00 hod. Doufám, že jsem neublížila kulíškům ![]()
Tak se mějte všechny moc krásně a užijte si ten páteční večer.
páááááápáááááááá
Holky, tak nenapínejte s těma testama
![]()
Perličko, tak jak
čekám na ohlášení oficiálního těhu a pak začne tady o víkendu velká OSLAVA
![]()
Hezký víkend!!!
Daria
ahojte všecinky kočenky!!!
já děkuji moooooooooc všem za všechna povzbuzeníčka, to vždycky zahřeje. No já byla ve fertíku ráno v 8, první co bylo se ptal doktor, jestli nějaké špinění či krvácení, říkám, že nic, že jsem dělala testíček a tam // tak on že super, no koukl ultrazvukem ,řekl, že zatím není nic vidět, ale že je stejnak ještě brzy, ať si koupím nějaké vitamínky pro těhotné a odpočívám, a za 10 dní což je 25/9 mám přijet na kontrolu, že už by mělo být něco vidět. No vzali mi krev, a hned mě nas… páč prý si mám zavolat pro výsledek v pondělí v 9,30. Já jsem tak zklamanáááááá, já jsem chtěla ať už mi ukáže mimíska jestli tam teda nějaký je hezky zahnízděnéého a krev taky nevím ,proč třeba nemůžu volat zítra nebo v neděli. Ptala jsem se, prý není laboratoř o víkendu
Já to nechápu, já jsem nervozní víc, jak týden po ET
dostala jsem o manži cestou zpět takový kartáč za ten svůj nervní záchvat, že byl v autě klid až do Ostravy
a to já jsem prosím ten flegmatický, sanqunik - vodnář
No já jsem táááááák straště zvědavá jak dopadla Perlička. Perličko, hned jak se napíchneš tak piiiiiiiš já budu čekat až do půlnoci. Půjčila jsem si dvě DVD tak neboj já neusnu
Psala jsem jedné kočence, co měla transfer s Perličkou, jak je, a psala smutnou sms, že nevyšlo, ona mi psala už minulý týden, že začala špinit a trochu krvácet, tak jsem ji povzbuzovala, a nic, tak mi je smutno za ni
No letěla jsem do lékárny, kopila si centrum pro těhulky a čaj pro těhulky
a jak říkal doktůrek budu papkat.
Smouli včera jsem řekla večer manžovi v postýlce, že čekáš tři chlapečky, páč začal motat, že je zvědavý kolik se jich z těch našich 4 zavedených mimiků chytlo, tak mu to tobě říkám, kdybys viděla ten výraz zděšení
já jsem se smála ještě půl hodiny. Mimochodem mooc ti blahopřeju, musí to být nádherné. Manža prý, jéžiš, kdyby aspoň jedna prinzezna!!!
3 kloučky!!! no byl v šoku
možná si vůbec neuvědomil, že se to může stát i nám
to je sranda s těma chlapama.
Jinak Vladi, nezmatkuj, ještě není vše odpočítáno ne? držíííím palušenky.
Jejda to je dlouhý příspěvek, teď už si zase nevzpomínám kdo co vše psal, tak zatím papapapa jdu si počíííst. ![]()
Holky pořád mi to vrtá v hlavě, slyšely jste, že by někomu řekli hned ten první ultrazvuk po ET, že už je vidět,že je zahnízděné? to je divné, zase jsem na nervy, mám strašný strach aby to zase nebylo mimoděložní. pomoooc já už to nechci zažít podruhé. tfuj tfuj tfuj. No jsem zvědavá na perličku, ona byla na 16, to pojede domů tak 2 hodiny, ty cesty jsou příšerné, vše rozkopané, děs. Perliiiiii kde jsiiii??????
Ahoj berunky moje!
Jestli chcete vědět, jak jsem dopadla, přečtěte si příspěvek od Bonie, je to jako přes kopírák
. Prostě nevím nic a jsem děsně vyděšená!!!
Bonie,
neboj, ono je opravdu ještě moc brzo aby bylo něco vidět. Mimísci mají v tuto chvíli sotva milimetr. Za 14 dní už tam bude něco vidět. I tak očekávej, že to bude malinké, ale bude.
![]()
Dost se teda divím, že výsledky z krve ti řeknou až v pondělí. Oni ty dobré zprávy
nechávají na poslední chvíli. Napínají.
Perloo, kde jsi - jsem hrozně zvědavá ![]()
Ještě vám musím popsat, jaký úžasný nález jsem měla! Vaječníky mám prý hóóódně zvětšené, ještě po té stimulaci. A aby toho nebylo málo, mám prý jednu hodně velkou cystu. Prý se musím hodně šetřit, žádné prudké pohyby atd, abych si ten vaječník neutrhla
! No aspoň vím, proč mě furt bolí
.
Ahojky Perloo, Bonie
to vaše Car není vůbec sdílné. Jenom si z toho nedělejte hlavu - pěkně si užívejte mimísků v bříšku.
Určitě tam totiž jsou, akorád se zatím stydí a nechcou se Vám ukázat
. Pěkně si s něma zatím pokecejte a za 14 dní je už budete mít na fotečce.
Jo a pondělí je už za dva dny !!!
![]()
Nesmutněte a užívejte si.
Já tu mám zítra 2neteře a 1synovce - takže dětiček až za hlavu.
![]()
Perloo,
to se občas může stát, že jsou vaječníky trošku zvětšený a někdy se objeví i cysta. Tak pěkně lež a odpočívej. Cystu to možná přestane bavit a zmizí sama.
![]()
Trošku zvětšené bych brala, ale on mi řekl, že hodně moc zvětšené, proto se tak plaším.
Já jsem teď rychle přeletěla co jste dneska napsaly. Vladi, a co jsi měla za test? Určitě zkus znova, jeden testík nic neznamená!!! Třeba jsi jenom špatně čůrala, určitě to zkus znovu. Musím se juknout do seznámku, kolikátý jsi vlastně den po KET, nepamatuju si to
.
Jo, a Bonie , mě ten doktor taky teda docela vyděsil, že na ultrazvuku nic neviděl a tvářil se u toho jako by to mělo jít vidět. Ale sestřička, co mi brala krev, mě uklidňovala, že to je normální, prý to jde tak brzo vidět tak 1%. No, možná to přehnala, ale bylo to od ní milé a malilinko mě tím uklidnila.
ahoj Perli a Bonii, kdo vám to ve Fertíku říkal? Vodička? a nechal vám nemocenskou? co říkal? něco v tom smyslu , že když je pozitivní test tak je to pozitivní?…já mám z té stimulace takový strach…nevím, co mám říct v práci…něco jako budu 14 dní až 9 měsíců na nemocenské? už začínám šílet dopředu ![]()
Perli neplaš zase, řekl máš být v klidu, tak to nebude tak vážné co? aspoň doufám, že nejsou trotli co? to je vážně na nervy. Já jsem se na něj radši u toho ultrazvuku nečučela
tak nevím jak se tvářil. Mě řekl, že je jeden vaječník takový zvětšený, tak já oči vyvalené a to je jako blbě?
a on, v klídečku, né, to je v pořádku. To je pako, tak taky nevím, proč mi to teda vůbec říká že?
Říkal, že když vyšel papírkový test, tak to je jako by už vyšel i v krvi. Tak to je jediná naděje, co jsem si odvezla, kromě toho, že jsem toto opravdu už zažila a pak čekala kdy se objeví kuliferda v děloze a nic a mimoděložní
no to je asi přirozené, že každá budeme mít strach z toho, co už jsme jednou zažily, že Perličko. Ale nechcu jitřit staré smutky, takže hlavinku vzhůru to bude fajn.!!! Já jsem zase sama, manža přijde až v noci, tak si budu tak trochu oslavovat a zároveň stýskat sama se sebou, a objednala jsem si velikánskou pizu,tak za chvilku ji dovezou, rychle sprchnu a padnu k DVD, mám krásný historický film, to bude lebeta. Všude mi to svítí svíčky, tak si tu romantizuju
![]()
Evi, no víš já jsem řekla, že mám problémy se spodkem, že půjdu asi na laparku a víc jsem to nerozebírala, no a jim to je přirozené blbé se v telefonu vyptávat, takže já jsem při stimulaci byla v práci, píchala jsem si ráno fostimon doma sama a večer taky a ve středu mě něchal na lístku a v neděli byla punkce a jsem na lístku doteď tzn. od 23/8. No jestli to vyjde jsi automaticky rizikovka, takže já taky nechápu co doma budu dělat ale přeci to nenecháš ve stresu někde na chodníku nebo v autě co? já bych si to vyčítala, kvůli blbé práce, tolik bolesti a pak třeba nic.
No jdu do té sprchy. Jo a byl tam Evi Vodička. Můj manžel mu říká Klezla.
![]()