Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky Dario já tu byla dřív
pročítám jak se vám holky daří.To je jediný čas kdy Jonášek spí a já mám chvilku klidu.Taj holky posílám pozitivní energii at jse tu všechny těhule
Ahojky, já jsem tady už takýýýýýý! ![]()
Představte si, že jsem včera doma objevila 2 těhotenské testy mamatest, citlivist 25, koukala jsem jako blázen, už je tam musím mít tak 1/2 roku
No hned to ve mě začalo hlodat, takže asi nevydržím do 25.9., ale budu testovat asi už víkend předtím, t.j. 23.9.,24.9., no přece je nehodím do koše, že!?
No a na pondělí 25.9. si koupím nějaký supertest!!!
ahoj holky,dlouho jsem tu nebyla,tak ani nevím,jestli si mě pamatujete!
přečetla jsem vaše poslední stránky a musím říct,že tu bude nejspíš pořádná těhu vlna,že?
nepamatuji si jména těch nových,ale ta holčina,jak psala o tom včerejším testu je na tuty těhulka.
oni sice píšou neodečítat po delší době,ale není to pravda. prostě,když ji tam máš,tak tam rozhodně miminka jsou.
myslím,že můžu tiše gratulovat. ![]()
Dobre ranko!!!!
Kdepak jste vsechny????
Holky ja uz skoro 3 noc nespim,dneska v noci mi bylo strasne blbe a rano se to opakovalo.Je mi porad na zvraceni,ale nejak to nejde ven.Vcera odpoledne jsem mela file a pak vecer jsem si dala zase tunaka,ani nevim co me to napadlo ,ale uvedomila jsem si to az v noci jak mi bylo tak blbe.Doufam,ze nebudu mit nejakeho vira v brise
.
A co jinak???Dneska tu je nejak mrtvo!!
Vladi a co Ty??Kdy Te to ceka to testovani???
sslunicko, moc te zdravim. teda holky, jak vy to delate, ze jste hned tehotne, jen co nakouknete na tyto stránky?
Posílám veký pozdrav mamince Stelince a Jonáskovi a na ostatní myslím- já jdu mýt okna a desně se mi nechce. Pa a krásné babí léto s velkým břichem všem přeje Sutka
Dobré ránko,jak jste se vyspinkaly,budoucí mamky? ![]()
Perli,tak zítra už to budeš mít potvrzené,viď.Po tolika letech čekání to je najednou během chvilky „doma“.
Evčo,jak ti je,a co dělá Bonie?
Holky,víte,že jsem se rozhodla,že bych darovala vajíčka?Sice to nesmím probírat do detailu,ale aspoń nějaké holce udělám radost.Můj přítel mi to schvaluje.
Tak já jdu hákovat,zatím pa pa
Holky,taky máte kolem sebe spoustu párů,co začali chodit do Caru?Já to sleduju ,že je nás fakt hodně.Chodí moje švagrová,kolegyně z práce jde na první vyšetření,kamarádka ze školy i její sestra…no jo,co se dá dělat.
Ahoj Macíku, máš pravdu, kolem mě je taky spousta párů, kterým se nedaří otěhotnět přirozenou cestou. No jo, to jsme ty ročníky Černobylu ![]()
Jinak děkuji za optání, mě je dobře, trochu mě začaly bolet prsa, ale mě bolívaly i před MS, tak nevím, jinak nepozoruji žádné změny. Furt bych spala, ale to je u mě taky zcela normální ![]()
Evčo,zítra už je tam budeš mít týden,viď.
Už se zavrtávají a prokousávají do děložky ![]()
Nevím,jestli jim pak do toho budu moct mluvit,ale chtěla bych zkusit zavést jedno embryo,snad se uchytí.
No,už se nemůžu dočkat,až to dostanu!!!
Až ti potvrdí těhu,půjdeš na neschopenku?
Macíku, jojo, zítra je to týden, letí to letí, ale jak jsem říkala, nevím jak se prokousávají, páč nemám žádné příznaky, ale snad jsou už hluboku ![]()
Vůbec se Ti nedivím, já se taky strašně těšila. Mi doporučil doktor zavést dva kousky, tak jsem to nechala na doktorech, uvidíme, kolik se jich vyklube ![]()
Ahojky všichni,
Bonie - tak to musím gratulovat. Jakýkoliv náznak znamená těhu.
no to je skvělé.
Já vám tu těhu vlnu asi trošku pokazím, ale jenom proto aby mohla naběhnout další. No ještě jsem netestovala, ale to můj vnitřní pocit - přesně takový jsem měla i posledně. Nějak nemám sílu testovat dřív, takže vydržím do pondělka. Už to tak vypadá, že ve středu budu muset zase do práce, což se mi vůbec nechce. To jsem ale lenoch.
![]()
Jinak těhule a čekatelky držím pěsti. Ta těhu vlna je tentokrát obrovská - taková tsunami.
Ahojky holky, já jsem spíše realistka (teda alepoň v tuto chvíli) - opravdu věřím svým pocitům. Mým pocitům celkem věřím. Zatím jsem se na ně vždycky mohla spolehnout.
Kdyby mě mý pocity tentokrát zklamali, tak by mě to i potěšilo.
Nemyslete si nesmutním. Začala jsem si pěkně užívat volna - stále odpočívám, nepřepínám se, prostě pohoda.
Ale balíčky optimizmu stále přijímám.
![]()