IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
887
12.9.06 15:36

OOKABOOKA pomáhá. Budu si to muset asi někam napsat.

Jo nervíky tak to je opravdu síla. Mám je pěkně na pochodu. A to příští úterý se mi zdá hrozně daleko.

Trošku panikařím, ale ono to přejde.

OOKABOOKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
12.9.06 15:44

Já stejně v koutku dušičky věřím tomu, že se to jednou musí povést. Když ne teď, tak jindy. Ikdyž bychom si přály, aby to bylo hned. Možná se musíme naučit čekat, naučit se trpělivosti, protože až budeme mít mimísky, z kterých vyrostou hbitá batolátka, tak tu trpělivost budeme potřebovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.9.06 16:42

ahoj holky, tak jsem byla dneska ve Fertimedu…čekám až příjde červená a začínám…dlohý protokol…takže sprey a pak za devět dní injekce! Mudr. Vodička říkal, že tak 4. října budu mít broučky u sebe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
12.9.06 16:53

Evino,
tak to je skvělé - už se pomaličku dočkáš. To už máš za chvilku. Tak jenom aby mrška přišla co nejdřív. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.9.06 17:37

příjde prý do dvou dnů…tak to bude snad ok…holky všechny se držte a dělejte tu těhopodzimovou cestičku pěkně prošlapanou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.9.06 18:18

Lucíku, Vladi, koukám, že máte depku, ale to NENÍ DOBŘE!!! Kulíškům se to určitě nelíbí, tak koukejte se vzpamatovat, udělejte si nějakou malou radost, ať nemyslíte na pitomosti :wink: Například já jsem přišla z práce, nacpala si břicho smetankovou majdou a šla spinkat a je mi fajn. Večer kouknu na Rodinná pouta a půjdu zase spinkat. :lol:

Evinko, to je dobře, že už se začne něco dít, že?! Pro mě byl nejhorčí červenec, od první návštěvy v Unice 30.6. do 8.8., kdy jsem začala stimulaci. No a od pádku mám kulišáky u sebe. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.9.06 18:22

Evi to máš pravdu, nejprve to rozhodnutí, že zase do toho půjdeme, pak jsme zkusili IUI, ale nedozrálo vajíčko, pak laparku…a teď po dohodě s doktory, že zkusíme druhou IVF (po 5 letech), jsem už na to nažhavená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.9.06 18:30

To je moc dobře, já se taky strašně moc těšila a kupodivu mi to rychle uběhlo, to asi těmi prázdninami, červenec byl krásný. Holky já mám břicho jako balón, manža se mi řehní že už jsem těhule :lol: Vůbec nevím co si mám na sebe brát, v práci sedím s rozepnutým poklopcem, jestli si toho někdo všimne, tak vznikne panika, že už jsem těhotná nejmíň 5 měsíců. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.9.06 18:39

Jé ta moje beruška se zbláznila teď večer se mi posunula o jeden den, ale to měla udělat už ráno 8O Co to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
12.9.06 19:46

Ahojky berunky!!!

Moc zdravím Stellinku a Sutku , děkuji za gratulace, doufám, že mi to v CARu brzy potvrdí a budu taky oficiálně těhu!!!

Bonie , ty jsi fakt trdlík. Přestaň testovat s těma noname testíkama, jenom se zbytečně stresuješ! Vyhoď je do koše a když tak si kup nový testík s citlivostí 20. Bonie, jestli máš méně citlivé testy, klidně se ti tam ta slabule může zobrazovat a podle mě to znamená že bys mohla být těhu, proč si myslíš, že ne? Já jsem to dneska zkoušela s méně citlivým testem a ta čárka tam byla slabší než včera, a to by mělo HCG každý den stoupat!!! A včera byla tlustice jen proto, že včera jsem měla ten nejcitlivější test. A už se nenervuj, nebo ti přijdu naplácat :wink: :D !

Luciku a Vladko , holčinky, vydržte to, už jenom pár dnů! Já se úplně dokážu vcítit, jak se cítíte, chápu to, ale prosím vás, snažte se tomu věřit!!! Mimískům nedělá dobře, že jste smutňoučké. Holky, já jsem ještě koncem minulého týdne brečela, že určitě těhu nejsem a dneska si to vyčítám, protože jsem tím trápila i své broučky! Víte co mi pomohlo? Za prvé, že jsem se tu mohla ze všech pocitů vypsat a za druhé to, že jsem si pohladila bříško a omluvila jsem se svým broučkům, že jsem jim nevěřila. A že jim už od teď budu důvěřovat. Možná se vám to bude zdát směšné, ale mě to fakt tehdy pomohlo.

Holky, čekatelky na //, moc vám držím palečky, mějte pevné nervy a zkuste těm svým kulíškům důvěřovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
12.9.06 19:51

Stellinko , koukala jsem do galerky na fotečky Jonáška. Je úžasný! To co říkala ta tvá doktorka z CARu je strašně krásné a taky je to obrovská pravda. Vždyť kdo si může vážit a těšit se ze svého děťátka víc než ten, co si toho tolik vytrpěl, než se ho dočkal!!! Posílám Jonáškovi pusinku, moc prosím o předání :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
12.9.06 20:00

Zdravím všechny!
Evčo , když sis dělala metřík, tak tam byl i čas, kdy se „to“ má posunout, nejspíš tam byl nastavený na někdy večer a ty sis toho nevšimla, tak se sune večer.
Pa pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.9.06 21:16

Barbanku, děkuji, zítra se pokusím o nápravu. ten Tvůj Tedík je rozkošný, doufám, že taky jednou budu mít takového krásného koblížka. Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.9.06 23:27

opět zkouším metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
13.9.06 06:51

Dobré ráno holky,
dneska ráno mě tak strašně zabolelo v podbřišku, až mě to vyděsilo 8O
Hladila jsem našeho pejska a dřepla jsem si a když jsem se postavila , tak mě to zabolelo, jako když jsem byla po odběru vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová