Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Těhulky moje,
já to věděla, že na podzim ta těhu vlna tsunami přijde. Zas už tady řvu, ale je mi to fuk - tentokrát je to od radosti…
Perlo, Filo gratuluju
![]()
Bonie, tobě taky, ale zatím jen potichu, ale to je už taky jistý. Já měla 14dní po transferu // na testu, další den NIC a další den už na UZ bylo vidět miminko… Takže tedy 16.den po transferu už tam bylo vidět, tak to taky na svých kontrolách uvidíte.
HURÁ
Ahoj holčiny.Výsledky pro Natalar jsou v poho,akorát mám zvýšený estrogen?Znamená to něco?Beru Babyplan Calibrum a kyselinu listovou.Pa Vendík
Holky, teď jsem přišla z práce a vidím, že je tady těhuvlna.....musíme se zachytit i my ostatní!!! Blahopřeji vám.....super!!!!
hannah děkuju za povzbuzeníčko. Sedím tu jak hromada neštěstí, tolik bych si taky přála, aby zítra ráno tam byla už tlustice a ne taková nijaká nitka
Jestli jsou ale z nitek takoví krásní Tadeášci, tak ať jsou třeba nitky až do porodu
![]()
Perlo, Filo - holky, to je super, moc vam blahopreji a mam radost!
ja to rikala ze se posunete za mnou do seznamku!!!!!! ![]()
pak pockame na Vladku a dalsi a bude to velka parada!!!!!!!!!!
hlavne se opatrujte!!!!!
Ještě jednou vám děkuju!!!
Manžel už to ví a hned mě naštval. Já jsem z toho byla tak nadšená a on mi to nadšení hned zmrazil, že prý jestli si uvědomuju, že to ještě nemusí nic znamenat. Jasně že si to uvědomuju, mám stejný strach jako on, když jsme 2× o mimi přišli. Ale nechci si to vůbec připouštět. Říkám si že to prostě do třetice vyjde a hotovo. Kašlu na něj, já se prostě chci z těch mých // radovat a taky se radovat budu. A basta ![]()
Perlo, oni ti chlapi se asi vic boji… tak si to stesti uzivej a mu to taky pak dojde!!!! urcite ve skrytu duse ma velkou radost!
Ahojky,
Perloo, Filo MOOOOOOOOC GRATULUJI, já jsem z toho úplně šťastná, přečetla jsem si to už když jsem byla na odchodu z práce, chtělo se mi radostí brečet a měla jsem husí kůži, takže, jestli mě někdo pozoroval, tak si asi řekl, že jsem úplný cvok, určitě jsem měla blažený úsměv ve tváři ![]()
To je taková krása a Ti naši chlapi to musí vždycky zkazit, ale Perličko, uvidíš, že už za chvíli Tě bude nosit na rukou.
Perloo, jakou citlivost testu jsi měla, prosím?
Andri - jsem ráda, že jsi se za námi přišla podívat, čeká Tě toho spousta, ale rychle to uběhne, já se nejdřív nemohla dočkat první návštěvy na klinice a říkala jsem si že 2 měsíce to nemůžu vydržet, ale najednou tu bylo 8.9. a bobinky mám v bříšku.
Dario - tak až budeš mít chvilku, tak nám tady pošli trochu té atmosféry z dovolené, ju?! ![]()
Filo - šťastnou cestu a brzy se nám ozvi, začíná Ti úplně nový život, tak ať se Ti všechno daří a splní se všechno co si přeješ. Kdo Ti na Unice sděloval tu šťastnou zprávu, Dr. Malý?
Eva
Evčo, já měla asi ten nejcitlivější test, 20mlU/ml. Mám doma další test s citlivostí 25mlU/ml, ten vyzkouším ve středu. To víš, přece jenom ve mě trošilinku hlodá červíček, jestli je to vážně pravda.
Berušky moje, přeji vám všem dobrou noc a krásně se vyspinkejte.
Krásný večer přejeme,berunky…
No to je KRÁÁÁÁSA .Taková nádherná těhuvlna..moc a moc a moc gratulujeme!!!!Úplně mě to vneslo zpátky…Perličko přesně stejný testík jsme dělali i my…a manžílek mě vlastně taky zpočátku strašně zklamal…neopětoval mé nadšení..ale když si to zpětně vybavuji, došlo mi,že fakt nebyl moc důvod k radosti.Vůbec jsme netušili jestli nám mimi kvůli mým zraněním lékaři povolí…byl to paradox.Ty si ale zlatíčko užívej,manžílkovi porozumíš. Filo i tobě velikananánská gratulace!!!!A šťastnou cestu ![]()
Moc děkuji za posílení,těhulinky…už se nám to krátí,jsme jako na horské dráze…asi tak dvakrát do týdne nám hrozí porodem..miminko je dostatečně velké(odpovídá 35-6tt),mám docela dost potíží(ale ty vem čert…suma sumárum si tenhle úža stav užívám) ,ale nervíky už hodně pracují…pomáhá jenom les a takové krááásné zprávičky,jaké tady čtu.Tak šupky dupky další
![]()
Pac a pusinku všem. ![]()
Nejde mi vložit metřík z www.rodice.cz/metrik.
Poradíte mi některá jak na to.
Vytvořila jsem ho, ale vložit mi nejde. dík M.
K FILE a PERLEE letí velikánská gratulace a ať to všechno dopadne tak jak má.
Dobré ránko,
tak já už zařezávám v práci, kdopak už je vzhůru? ![]()
Dneska nám odjíždí Filinka s klokánkem v bříšku a co nás ještě čeká!? Bude dneska nějaká další dobrá zpráva (//)?
Kdopak je nařadě?
No, jóóó, nechám vás probrat se
. Chvíli počkám. ![]()
Tak všem přeji krásné ránko!!!
Evčo, ahojky, tak ty už pilně pracuješ?