Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Perli, určitě to bude dobré, asi jsi snědla něco špatného…nic jiného to být nemůže!
já se citím trošku podrážděně (zítra poslední den hormony) a trošku nadrženě (v úterý kontrola v CAR, kde se konečně dovím, kdy začnu se stimulací!)
Evi, od žaludku to není, bolí mě celý podbříšek a jakoby vaječníky. Ale snažím se tím nestresovat.
Kolik máš ještě dnů do MS? Jé, v úterý jedeš do CARu, tak držím palečky!!!
Já si jdu zítra koupit test a v úterý to možná zkusím. Manžel mě pořád přemlouvá, ať to ještě vydržím, tak uvidím. Doma mít test ale můžu
.
zítra naposledy hormony a pak to mám do tří dnů dostat…takže počítám že ve středu či ve čtvrtek
vaječníky? snad ne…třeba si to fakt vsugerováváš, nebo jsi se jen trošku nachladila, nebo to je z těch hormonů pozůstatek…žádné černé myšlenky!!!
Ahoj Perloo,
já jsem v pohodě, cítím se fajn, jen trošku mě bolí v podbříšku, ale to asi bude ještě z punkce.
A Ty už laškuješ s testem? ![]()
Myslím, že já asi vydržím až do konce, budu testovat až v ten den, kdy mám určeno, ale to říkám teď, kdysž jsem na úplném začátku, tak uvidíme.
Ale určitě Ti moc držím pěstičky, ať jsou tam pěkně tlustý jitrnice ![]()
A vůbec všem čekatelkám na //
Jé, takže je možné že ve středu nebo ve čtvrtek začneš stimulovat!!!
Já si taky říkám, že je to ještě třeba pozůstatek všech těch hormonů, punkce atd. Já vím, žádné černé myšlenky, já se fakt snažím!!!
Koukáš na Novu na Ztracení? mě tenhle seriál fakt chytl.
Jo a to Tvoje bříško…, snad to nic nebude, třeba si jen červíček zavrtává hlouběji. ![]()
Evčo , v úterý to bude 14 dní od transferu a na test do CARu jedu až v pátek. Já myslím, že v úterý to už bude jasné, jestli / nebo //. Moc ti děkuji za držení pěstiček!!!
Ahoj berušky,
jdu vás pozdravit a podívat se, co je nového.
Teda vy máte ale výdrž, tolik dní po ET a ještě netestujete? To já bych testovala už od 10.dne ![]()
MOC DRŽÍM PALCE, Ať máte všechny // a rozjedete tu těhu tsunami vlnu…a snad vydrží a já po ní za pár měsíců dojedu ![]()
Čeká mě za týden genetika + průchodnost vejcovodů + 1.IUI, 5.10.imunologie a když bude vše ok, jdeme v listopadu do 3.IVF. A když né, tak přeléčení, zatím budeme zkoušet IUI a hned jak to půjde, IVFko. S těmi pokusy - teď to byla jako 1/2 tže mám ještě 2 celé hrazené (pojišťovny hradí 3,5 pokusů).
Mějte se krásně, pa pa berunky, myslím na vás!!!!
Ahoj holčinky
![]()
Tak se hlásím opět z domova, dovolená super, počasí, moře, jídlo, aerobic…i cesta bez problémů.
Napsala bych delší vzkazík, ale teď nemám čas, ani jsem vás ještě nedočetla, jen jsem se chtěla zahlásit, že už jsem doma a taky zpátky u vás, v naší diskuzi!
Daria
ahojkY,
tak jsem v rychlosti prolétla vaše příspěvky a moc vám všem držím palce!!!
Kodpak to má dneska testovat? Fila - tak se holka, drž!!!!!!!!
A Perla to zkusí zítra? Holky, moc vám fandím a věřím, že to konečně rozjedete! ![]()
Dávejte na sebe pozor
![]()
Jinak všem vám přeju pěkn den plný sluníčka - vypadá to, že bude, tak si ho pořádně užijte!!!
Ahoj holky,všechny zdravím,Vám,co budete dělat testy,holky,moc Vám to přeju,ať je to pozitivní ![]()
Dario,vítej „doma“ z dovolené-ses opálila,co? ![]()
Evčo,ty jsi ale dobrá,že jsi v práci,ale myslím si,že ti to aspoň uteče líp než doma.
Perli,myslím na tebe,tak dej vědět!!!!
Pa