IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
8.9.06 17:25

Vlaďko, já až do dnešního dne nevěděla, že párkrát za rok má ženská anovulační cyklus. Dnes jsem ale kvůli tomu včerejšku brouzdala na Netu a našla si tam o tom článek.
Pan doktor mi hned říkal, že bysme příští měsíc hormonama vyvolali umělý cyklus, ale já to rozhodně odmítnu, protože si myslím, že jinak ovulaci normálně mám a než do sebe rvát tři měsíce nějaké hormony ..... :x :x
Ty jsi teď po transferu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
8.9.06 17:27

Perloo, ty jsi teda šikulka :lol: :lol: že u sebe nemáš žádný test. Já už mám udělané zásoby a čekám kdy budu moct konečně začít. A jak na potvoru budu muset čekat až do termínu. :lol: :lol: Už je mám doma tam měsíc. :lol: Tak si ho v pondělí určitě kup - 14 den už by to mohlo jít vidět. TAkže huráá a určitě tam budou //.

Míšo, celkem tě asi chápu. Když už na to člověk tak dlouho čeká, tak je to jako zázrak a nedá se tomu jen tak uvěřit. :lol: Kámošce to došlo až začali pohyby. Ono se to stejnak nejvíc projeví až se to narodí. :lol: :lol:
Až budeš mít nějakou fotku z UTZ tak ji dej do fotoalba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
8.9.06 17:27

Perlo, ja taky nemela zadne priznaky, nikdy jsem nechapala jak nekoho boli prsa… a jeste den pred kontrolou jsem myslela ze dostanu MS… a test jsem nedelala, za prve mi to manzel zakazal a stejne jsem se bala!
Habi, no ja to mela slozitejsi, me oznamili ze se chytli vsechny tri, tak jsme se rozhodli pro redukci… proste jsme se bali rizika nosit tri mimca…
holky, uz se asi loucim, boli me zada, musim se natahnout… tak papa a drzte se!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
8.9.06 17:28

Habi , Andri tu dlouho nebyla, ona to říkala že tu teď asi nebude chodit. To víš, že je z toho smutná. Ale doktoři určitě přijdou na příčinu a pak už budou vědět jak na to :wink: !!! Ona je mlaďounká, určitě se jí to brzy povede, věřím v to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
8.9.06 17:29

Vladko, presne tak, asi az to ucitim tak to bude zase jine… a az to bude na svete, tak to bude realita :)
fotku sice mam, ale nemam scaner… leda ze bych to zkusila ofotit fotakem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
8.9.06 17:32

Miško , ty ani nevíš, jak moc jsi mě uklidnila!!! Tak že bych taky s tím testování vydržela do CARu? Uvidíme.

Vladi , právě že kdybych doma testy měla, tak jsem si ho už dávno udělala, a pak bych byla ještě víc nervóznější jestli ten výsledek je pravdivý nebo ne. Tak jsem to raději vyřešila tak, že jsem test nekoupila. Se znám :wink: :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
8.9.06 17:32

Habi, já mám bohužel anovulační cyklus mnohem častěji (jen občas opravdová ovu), takže jsem podstoupila KET s podporou. Měsíc jsem brala antikoncepci a hned další jsem začala - damozřejmě beru pořád nějaké ty prášky a injekce. O to to budeš mít jednoduší. Nemusí ti vyvolávat cyklus, takže to budeš mít mnohem přirozenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
8.9.06 17:39

Vladi a proč musíš s testem čekat na termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
8.9.06 17:48

Ahojky Perloo,
protože jsem si dneska píchla poslední injekci pregnylu a podle informací co jsem získala tady od holek by z těla mohl vyprchat za 10 dnů. Takže to vychází přesně na termín. Nechci mít falešné naděje :lol: Radši si počkám a nechám rozhodnout krevní testy. :lol: Radši budu zklamaná hned. To se dá přežít.
Jsem zvědavá jak dopadne Tvůj test - budu držet palce ať tam jsou //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.9.06 18:57

Ahoj Holky, tak vidim, ze ookabooka pomaha. :D
Vladi, ty pichas pregnyl? Ja mam agolutin. A mam si ho pichat az do testu. Vis, proc ma kazdy neco jineho? Na cem to zalezi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.9.06 19:15

Ahoj holky, tak jsem se za vámi přišla na skok podívat a koukám, že jste se rozepsaly :)
Mám na vás dotázek: stalo se vám někdy, že vám z prsou vytékala tekutina? Jsem teprv druhý den po IUI a od rána cítím, jako bych měla mokré tričko, tak mi to nedalo a začala se zkoumat a když si zmáčknu bradavky, tak z nich vytéká taková šedobílá tekutina. Nejdřív se objeví krůpějky, které se pak ale slejou do kapiček.
Popisuju to asi jako trotlík, ale jsem z toho trochu vyjukaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
8.9.06 19:44

Vlaďko, tak to teda taky není žádný med. A jak ty hormony snášíš :?: :?:
Perloo doufám, že to Andri brzy dobře dopadne. Nám všem taky :!
Míšo, koukám, že nic nejde jednoduše co? Když už otěhotníš, tak řešíš zase tohle :! Ani jsem nevěděla, že ti měli zavádět 3 emryjka 8O
Luciku, Filo zdravím. Luciku taky jsem byla na IUI, než jsem se rozhodla pro IVF,moc držím palečky :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
8.9.06 20:24

Ahojky Filo,
agolutin samozřejmě píchám taky. Každý den - teda manža - já bych to nezvládla.
Jinak jsme každá trošku jiná a proto máme každá trošku jiné prášky a injekce

Lucik - tak s tímto neporadím. S tímto se setkávám prvně, ale vypadá to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.9.06 21:55

Ahoj holky,
tak to mám za sebou, dneska jsem byla na transféru a mám v bříšku dva kulíšky. Prosím Perlo, oprav si mě v seznámku, už jsem čekatelka na //, testovat mám 25.9.2006. AŽ!!! 8O
Marcina se ještě neozvala? Taky byla dnes na transféru, že!?
Perlo, psala jsi, že si povídáš s embrijkama, tak to já jsem si začala povídat už na sále :oops: , no snad je to neodradí a vydrží u mě :)
Filo - mi taky manžílek každé ráno vráží injekci agolutinu do zadku, je to fajn, aspoň nemusím nikam chodit.
Jinak, dnešní den byl moc hezký, na sále jsem dostala záchvat smíchu z ničeho nic a málem jsem ze sebe vychechtala to zrcadlo v rozkroku, zašli jsme si na dobrý obídek, pak jsme se dokodrcali 160 km domů, šli si hajnout, pak krátká procházka a návštěva u rodičů a teď šupky hupky do postílky. Takže pěknou dobrou noc všem.
Všechny moc zdravím, zatím jsem plná optimismu, tak doufám, že se mi podaří Vás trochu nakazit. :lol:
Pápááááááááá Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
9.9.06 10:28

Ahoj vsichni!!!
Napsala jsem roman ,ale nejak to neodeslalo :twisted: :twisted: Tak musim psat znovu

Takze mam za sebou ET a mam 2 bobanky v sobe!!!!!Lezela tam se mnou holcina ,ktera ted podstoupila 3 IVF, mela v Gyncentru a zaplatila tam pres 50 000kc,pry je zajimaji jen penize,a ted uz musela mit darovane vajcka na ,ktere cekala pul roku.

Perli Dr.Vodicka rikal,ze mam prodlouzenou MS tak o 12 az 13 dni(samozrejme doufa,ze to nedostanu) a na tas jdu taky az za 16 dni,25.9.Pry z toho duvodu,ze pujde uz neco videt i na utz.Takze vidim velkou nadeji v Tobe!!!!

Evco tak mi to mame uplne stejne!!!Drzim palecky!!!

Zdravim vsechny cekatelky,tehulky,stimulky!!!!!Proste vsechny!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová