IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
9.9.06 13:08

Ahojky, přeji všem krásný víkend!!!

Evčo a Marcinko, držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.9.06 13:47

ahoj holky…všem krásný víkend…napište mi prosím, zda a jak dlouho je u IVF nemocenská…v úterý budu vědět od kdy se stimuluji, tak ať si nakoupím nějaké knihy na odpočívání …díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
9.9.06 17:18

Ahojky Evčo a Marcino,
držím palce ať u Vás mimísci vydrží. Věřím že ano. Tak pěkně odpočívejte a ležte a nechte se hýčkat. :lol: :lol:

Evino, s neschopenkou to záleží na tobě. Já jsem ji při IVF měla už od prvního ultrazvuku, nebo můžeš mít od OPU nebo od ET. :lol: Opravdu záleží na tom jak budeš chtít. Potom do kontroly nebo testu a když tam jsou // tak ještě dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.9.06 18:32

dík vlaďko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
10.9.06 17:29

Ahojky holčiny moc vás tu všechny zdravím.Držím všem palečky at už máte brzy // a těhulkám at už mají brzy miminka.Dala jsem do galerky fotečky Jonáška at vidíte jak rosteme.Držte se a hlavně klid ono to určitě jednou vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
10.9.06 18:39

Ahoj holky,
tak víkend máme skoro za sebou a já zase zítra fičím po týdnu lenošení do práce, je tady vůbec někdo kdo je po ET ještě v práci. Mi doktor říkal, že to vůbec není nutné a že se nemám omezovat, tak jsem si nemocenskou nenechala vypsat, ale abych toho za 14 dnů nelitovala, že jsem udělala něco špatně.
Já jsem tento víken fungovala úplně normálně, procházky, vaření, atd.
Jo mám big problem 8O , jelikož mám břicho nafouklé jako balón, nemám si zítra co vzít na sebe, nevím jak to vyřeším. :?
Všem, kdo mi drží pěstičky moc děkuji. A co jinak? Dnes je tady nějak mrtvo!
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.9.06 18:59

ahoj Evčo, já znám pár holek co byly na IVF ,ale žádná do práce nechodila, každopádně pokud se cítíš a máš fyzicky a hlavně psychicky nenáročnou práci tak je to možná dobře, protože budeš mít alespoň méně času myslet na nezdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
10.9.06 19:05

Zkouším vložit meřík.
http://tickers.TickerFactory.com/…71/event.png

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
10.9.06 19:08

Ahoj Evi,
já se cítím fajn, v práce je to většinou taky v pohodě, jsem kancelářská krysa :lol: , taky si myslím, že budu mít aspoň méně času na uvažování a rychleji mi to uteče, ale bojím se jestli nedělám chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.9.06 19:14

já budu opatrnější, myslím si, že po první IVF , kterou jsem měla v Ostravě a po 20 minutách mě pustili domů, jsem bobíšky vytřepala hned na prvním kolejovém přejezdu…teď to chci všechno v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
10.9.06 19:51

A co Ti řekl doktor? Ležet? Já jsem byla úplně v klidu, protože mi doktor řekl, že mechanicky, tedy normálním „provozem“ nemůžu mimíšky vytřást, ale dneska tu byla švagrová, která byla na IVF asi 5× (přesně to nevím, protože je to tajnůstkářka) a strašně se divila, že neležím, že ona musela ležet 4 dny a mohla jen na záchod a stejně se jim to ani jednou nepovedlo. Jezdila do Ostravy a my do Brna, tak se mi asi snaží naznačit, že jsme úplně blbí, že jsme se vydali tak daleko. Prý: „Stejně to všude dělají stejně.“ Úplně mě rozhodila, nevím jestli to opravdu beru moc lehkovážně, ale já přeci dělám jen to co mi řekl doktor! No stejně to nevyřeším, uvidí se až 25.9.2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.9.06 20:09

já myslím, že to bude tou Ostravou…chi chi…můžu srovnat Ostravu a Olomouc a věřím, že nyní po vyšetřeních, hormonálních hladinách a super přístupu se to povede (narozdíl od OV, kde pana doktora zajímalo jen kdy donesu penízky a žádné jiné vyšetření mi nedělal!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
10.9.06 21:01

Já jsem taky slyšela na Ostravu jen to nejhorší, ale švagrová mi připadá, že na ni nedá dopustit a přitom se jim to ani jendou nepovedlo, jsem z toho blázen. 8O
Asi mi to nechává pořádně sežrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
10.9.06 21:14

Ahoj holčinky, přeji všem krásný nedělní večer!!!

Stellinko , no konečně ses tu taky ukázala :D ! Jonášek je úžasnej, posílám mu pusinku na čelíčko.

Holky, mě už druhý den bolí dost bříško. Kdybych aspoň věděla, jestli je to dobře nebo špatně :evil: :evil: :evil: .

Bonie , dlouho jsi tu nebyla, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.9.06 21:14

když jsme u těch švagrových…mé švagrové to v Ostravě vyšlo na první pokus…je to zajímavé, obě máme švagrové, které mají stejné problémy jako my! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová