IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
887
11.9.06 11:01

Ahojky všichni,

Andri, tak to tě čeká fůru věcí. To se teda nudit nebudeš. Jsem ráda, že to všechno bereš tak dobře. Máš před sebou alespoň fůru vyšetření a pokusů a určitě to dopadne velice dobře a brzo budou //.

Dario takže dovolenka byla super. HMM tak to bych si taky nechala líbit.

Evčo, je opravdu jedno jestli jsi doma nebo v práci. Záleží jen na tom aby jsi se cítila dobře. :lol: Tak držím palce ať tam jsou //. Hlanvně nic netahat a nepřepínat se.

Perloo, s tím bříškem tě naprosto chápu. Taky mě poslední dobou (2-3 dny) nějak zlobí a nemyslím tím jenom vaječníky, ale tak celkově. Jsou to věci, které mě už párkrát chytli i když ne takto celkově. Mohou to být jenom dvě věci buď ano nebo ne. No uvidím pokud to testu nedostanu mrchu tak to může být nadobré cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
11.9.06 11:02

Ahojky, přeji všem krásné pondělí!!!

Chcete něco vědět? Byla jsem si dnes ráno koupit testíky. Chtěla jsem testovat zítra, ale prostě jsem to už nevydržela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
11.9.06 11:06

PERLI OBRR GRATULACE!~!!! Cetla jsem te na profickach a taky jsem to videla!!!!!Ja jsem vedela ,ze Ti to vyjde???uz jsi to rekla manzovi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96

PERLI!!!!!Tak co???????? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279

Celá se klepu, koukám na to a brečím. Nemůžu tomu uvěřit. Moc se bojím, jestli to třeba nemůže ovlivnit Utrogestan, nebo něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
11.9.06 11:09

Perli ta druha carecka je dost jesna tak to vypada,ze by tam mohly byt 2 nebo 3 kulisci????? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
11.9.06 11:13

Perli,gratuluju,protože takovejhle testík nemůže ovlivnit vůůůbec nic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
11.9.06 11:13

Marci, taky mě to napadlo. Ta čárka je dost výrazná, teď po chvilce ještě víc. Musím to vydržet do pátku, třeba ve Fertimedu půjde už něco vidět. Pořád se klepu a nedokážu to zastavit. Mám pocit že je to sen.

Holky, hrozně moc všem držím palečky, věřím, že tohle uvidíte na testíku i vy!!!!

Jo, a teď už chápu i ty moje nálady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
11.9.06 11:16

Holky, moc vám děkuju.
Jsem docela pořád v šoku i z toho, jak je ta druhá čárka výrazná. Já jsem čekala, že pokud tam bude, bude hrozně slaboulinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
11.9.06 11:22

PERLI,to je úplně jasně těhotenství!!!!!Gratuluju mooooc!!!!
Tenhle test jsem měla před 7 lety taky a byl z něj kluk jako buk a čárka byla stejně tlustá!!!!!Mám z tebe radost a moc ti to přeju,je to bomba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
11.9.06 11:24

Perloo, gratuluju. :lol: :lol: To je skvělé. Jsem nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.9.06 11:27

ahoj Perličko a vůbec všecinky kočky!!!
Perličko ani nevím jak já su šťastná za tebe !!!!!!!!!!! to je náááádhera. to je jasné, jsou tam, určitě JSOU, páč to je hotová tlustice !!!!!! :D 8O
Já jsem se teď na pár dní odmlčela, odjela jsem na hory a vlastně jsem tady do teď, tak se mi nechtělo vytahovat laptopa a motat se v těch káblech. Teď už to je ok. Perličko já se cítím zatím fajn, přestaly mě bolet ale prsa, tak nevím. No včera jsem zkusila testnout a byla tam slaboulinká čárečka, no a dneska jsem zkusila jiný test a nebylo tam nic :cry: :cry: tak nevím, protože jsem si ty testy sesypala do jedné krabičky, tak teď pořádně nevím, který je který, tak nevím, jestli je jeden citlivější a druhý třeba ne a možná se tam ukázala jenom jako ukázka toho, že kdyby tam byly mimísci, tak tam by se ukázala tlustice a ne taková slaboulinká :cry: :cry: ach jo. Vyzkouším zase zítra a zkusím najít ten co mi prve ukazoval tu slabulinkou čárečku. Přeci máš o jeden den náskok co? :D dnes jsem mluvila s kočkou co měla ET s tebou, ona odešla na ten pokoj a ona začala špinit, no tak jsem jí uklidňovala ale i tak to nesla dobře, říkala že se určitě nějaké ze 3 kulíšků co jí zavedli asi uvolnilo. Tak mi drž taky palušky, já držím taky všem co čekajííííí :D a přeju ať máme taky takovou tlustici jako TY :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.9.06 11:45

Ahoj holky.
Již delší dobu si čtu vaše příspěvky.Všem vám přeji mnoho úspěchů a ať jste brzy maminami. A co to momentálně zjistili móóóóóc gratuluji.I můj příběh není nejveselejší.V říjnu mě čeká již pátá laparoskopie.Ty roky čekání už ani nepočítám.Byla jsem léčena s endometriózou a jelikož to jde s ní otěhotnět špatně ( spíš vůbec),rozhodla jsem se pro IVF u nás v Plzni.Mám skvělou gynekoložku,takže jsme udělali pár vyšetření,abych byla do Natalaru lépe připravena.Strašně se na vše těším,ale nevím,jak dlouho a co mě jěšťě čeká,než půjdu na první IVF. A jak dlouho trvá schválení od pojišťovny?Dík Vendík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
11.9.06 11:48

Ještě jednou mockrát děkuji!!!

Bonie, neztrácej prosím naději. Vím, že se mi to teď říká, ale stále máš šanci, že to dobře dopadne. Za prvé jsi po transferu o den později a za druhé nevíš, jak citlivý jsi měla test. Já měla ten nejcitlivější. A ještě jedna věc, taky je možné, že mě se fakt chytlo více broučínků, proto ta čárka je tak silná. Je možné, že tobě se chytil jeden a proto čárka byla slabounká. Bonie, drž se, ještě zdaleka není nic ztraceno!!!

Holčinky moje, moc všem držím palečky, já jsem to začala a vy se přece musíte přidat, těhuvlna začíná !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
11.9.06 11:51

Bonie,slabá čárka je taky čárka-tak neboj,taky na tebe moc myslím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová