Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všichni,
Andri, tak to tě čeká fůru věcí. To se teda nudit nebudeš. Jsem ráda, že to všechno bereš tak dobře. Máš před sebou alespoň fůru vyšetření a pokusů a určitě to dopadne velice dobře a brzo budou //.
Dario takže dovolenka byla super. HMM tak to bych si taky nechala líbit.
Evčo, je opravdu jedno jestli jsi doma nebo v práci. Záleží jen na tom aby jsi se cítila dobře.
Tak držím palce ať tam jsou //. Hlanvně nic netahat a nepřepínat se.
Perloo, s tím bříškem tě naprosto chápu. Taky mě poslední dobou (2-3 dny) nějak zlobí a nemyslím tím jenom vaječníky, ale tak celkově. Jsou to věci, které mě už párkrát chytli i když ne takto celkově. Mohou to být jenom dvě věci buď ano nebo ne. No uvidím pokud to testu nedostanu mrchu tak to může být nadobré cestě.
Ahojky, přeji všem krásné pondělí!!!
Chcete něco vědět? Byla jsem si dnes ráno koupit testíky. Chtěla jsem testovat zítra, ale prostě jsem to už nevydržela…
PERLI OBRR GRATULACE!~!!! Cetla jsem te na profickach a taky jsem to videla!!!!!Ja jsem vedela ,ze Ti to vyjde???uz jsi to rekla manzovi????
Celá se klepu, koukám na to a brečím. Nemůžu tomu uvěřit. Moc se bojím, jestli to třeba nemůže ovlivnit Utrogestan, nebo něco.
Perli ta druha carecka je dost jesna tak to vypada,ze by tam mohly byt 2 nebo 3 kulisci????? ![]()
Perli,gratuluju,protože takovejhle testík nemůže ovlivnit vůůůbec nic
![]()
Marci, taky mě to napadlo. Ta čárka je dost výrazná, teď po chvilce ještě víc. Musím to vydržet do pátku, třeba ve Fertimedu půjde už něco vidět. Pořád se klepu a nedokážu to zastavit. Mám pocit že je to sen.
Holky, hrozně moc všem držím palečky, věřím, že tohle uvidíte na testíku i vy!!!!
Jo, a teď už chápu i ty moje nálady ![]()
Holky, moc vám děkuju.
Jsem docela pořád v šoku i z toho, jak je ta druhá čárka výrazná. Já jsem čekala, že pokud tam bude, bude hrozně slaboulinká.
PERLI,to je úplně jasně těhotenství!!!!!Gratuluju mooooc!!!!
Tenhle test jsem měla před 7 lety taky a byl z něj kluk jako buk a čárka byla stejně tlustá!!!!!Mám z tebe radost a moc ti to přeju,je to bomba ![]()
ahoj Perličko a vůbec všecinky kočky!!!
Perličko ani nevím jak já su šťastná za tebe !!!!!!!!!!! to je náááádhera. to je jasné, jsou tam, určitě JSOU, páč to je hotová tlustice !!!!!!
![]()
Já jsem se teď na pár dní odmlčela, odjela jsem na hory a vlastně jsem tady do teď, tak se mi nechtělo vytahovat laptopa a motat se v těch káblech. Teď už to je ok. Perličko já se cítím zatím fajn, přestaly mě bolet ale prsa, tak nevím. No včera jsem zkusila testnout a byla tam slaboulinká čárečka, no a dneska jsem zkusila jiný test a nebylo tam nic
tak nevím, protože jsem si ty testy sesypala do jedné krabičky, tak teď pořádně nevím, který je který, tak nevím, jestli je jeden citlivější a druhý třeba ne a možná se tam ukázala jenom jako ukázka toho, že kdyby tam byly mimísci, tak tam by se ukázala tlustice a ne taková slaboulinká
ach jo. Vyzkouším zase zítra a zkusím najít ten co mi prve ukazoval tu slabulinkou čárečku. Přeci máš o jeden den náskok co?
dnes jsem mluvila s kočkou co měla ET s tebou, ona odešla na ten pokoj a ona začala špinit, no tak jsem jí uklidňovala ale i tak to nesla dobře, říkala že se určitě nějaké ze 3 kulíšků co jí zavedli asi uvolnilo. Tak mi drž taky palušky, já držím taky všem co čekajííííí
a přeju ať máme taky takovou tlustici jako TY ![]()
Ahoj holky.
Již delší dobu si čtu vaše příspěvky.Všem vám přeji mnoho úspěchů a ať jste brzy maminami. A co to momentálně zjistili móóóóóc gratuluji.I můj příběh není nejveselejší.V říjnu mě čeká již pátá laparoskopie.Ty roky čekání už ani nepočítám.Byla jsem léčena s endometriózou a jelikož to jde s ní otěhotnět špatně ( spíš vůbec),rozhodla jsem se pro IVF u nás v Plzni.Mám skvělou gynekoložku,takže jsme udělali pár vyšetření,abych byla do Natalaru lépe připravena.Strašně se na vše těším,ale nevím,jak dlouho a co mě jěšťě čeká,než půjdu na první IVF. A jak dlouho trvá schválení od pojišťovny?Dík Vendík.
Ještě jednou mockrát děkuji!!!
Bonie, neztrácej prosím naději. Vím, že se mi to teď říká, ale stále máš šanci, že to dobře dopadne. Za prvé jsi po transferu o den později a za druhé nevíš, jak citlivý jsi měla test. Já měla ten nejcitlivější. A ještě jedna věc, taky je možné, že mě se fakt chytlo více broučínků, proto ta čárka je tak silná. Je možné, že tobě se chytil jeden a proto čárka byla slabounká. Bonie, drž se, ještě zdaleka není nic ztraceno!!!
Holčinky moje, moc všem držím palečky, já jsem to začala a vy se přece musíte přidat, těhuvlna začíná !!!!!
Bonie,slabá čárka je taky čárka-tak neboj,taky na tebe moc myslím ![]()