IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
12.9.06 07:49

Ahoj holčinky!
Nevíte, kdo je teď na řadě s testováním? Já na to hupsnu asi za týden v úterý (bude to 13.den po IUI).
Perli, jak se jmenoval ten tvůj test? Já měla vždycky jen s citlivostí 25, ale příští týden bych chtěla zkusit citlivější.
Jinak strach manži teď tak trochu vypust z hlavinky a mysli pozitivně, raduj se, zpívej si, směj se - a uvidíš, že vše bude OK a bříšánko hezky poroste.
Všem přeju, aby těhutsunami přibírala na síle!!!!
Těhulky - mám z vás obrovskou radost, dneska jsem se probudila už ve čtvrt na čtyři a myslela na vás, jsem zkrátka moc ráda, že vás mám. No a už zase řvu..... :cry: :cry: :cry: ale štěstíčkem z vašich // :cry: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
12.9.06 08:03

Ahojte,dneska mam nejake depky,ze to nrvyjde.To uz brzo co????Vubec nemam zadne priznaky ,jenom spim ,ale to je z toho utrose.Ja asi nemam takovou trpelivost jak Vy holky!!!!!

Perli jak se citis????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
12.9.06 08:04

Ahoj Evco!!Jak se mas???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
12.9.06 08:23

Marci , já jsem minulý týden brečela, že určitě těhu nejsem, že nemám žádné příznaky. Prosím tě, vůbec žádné příznaky nesleduj. Já byla 2× těhu a vždycky jsem to věděla ještě před testováním, protože mě děsně bolely bradavky a později celé prsa. Teď vůbec nic a já jsem z toho byla úplně na prášky. A vidíš, úplně zbytečně. Buď prosím v klidu, vyjde to, uvidíš. Jsi přece s námi na stejné vlně, ne? :wink:

Lucíku , včera jsem zkoušela BEST2 (ale bacha, myslím že jsou 2 druhy, tenhle má modré balení). Dneska jsem to nevydržela a chtěla vyzkoušet i jiný méně citlivý test. Zkoušela jsem MAMATEST a čárka je tam vážně slabší, ale je!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
12.9.06 08:40

Ahoj holky,
to se tak krásně čte… :lol:
Cherry - jestli máš metřík na rodičích vytvořený, tak na poslední stránce je „Pouití metříku v diskuzích“, na úplně posledním řádku zkopíruj do podpisu jen tu druhou polovinu - začíná to . To url za tím už ne. Tak ať se zadaří! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
12.9.06 08:42

Barbánku , ahojky, jak je? Včera jsem si prohlížela Tadíkovy stránečky a fotečky. Nádhera, slzičky mi u toho tekly, jak mě to dojímalo. Je vážně nádherný, od porodnice až doteď. Posílám mu pusinku na čelíčko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.9.06 08:50

To je peklo, furt tu někdo čumákuje a já Vám nemůžu psát :lol:
Asi chtějí abych pracovala 8O , ale to je blbost :D
Ahoj Marcino, já se mám fajn a co Ty, už pozoruješ nějaké změny? Já jsem včera přišla z práce domů a vytuhla jsem do 19:00 a v 21:00 jsem se zase chystala do hajan. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
12.9.06 08:55

Ahoj Perli!
Děkujeme za pochvalu, pusinku jsem předala!
Já si myslím, že po IVF jsou ty nejhezčí děti. No uznej, při „normálním“ těhu je to prostě vajíčko, který je zrovna na řadě a rychlá spermie. Kdežto při IVF je vajíčko i spermoška to nejlepší a nejkvalitnější, ostatní odpadnou. Proto se rodí tak náááááádherný děti! Tobě předpovídám páreček - kluka a holku, holka bude brunetka a klučík blonďáček! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
12.9.06 09:04

Máš pravdu :lol: , já jsem si tu už dokonce i o tomhle s někým psala, že v normálním těhu je to náhodné vajíčko a náhodná spermijka a při IVF jsou to jen VIP vajíčka a VIP spermijky :lol: . No a ztoho přece musí být VIP nádherné miminko!!! :D

Jenom s tím párečkem - no nevím, já bych ho brala všemi deseti, ale nevím nevím jak bych doma vysvětlovala toho blonďáčka, když jsme oba s manžou hnědovlasí :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.9.06 09:29

Ahoj holčinky,
chyběly jste mi. Ještě jsem neměla čas si vás dočíst, ale vím, že život je krutý a někdy si s námi pěkně zahrává. Momentálně bojuji a pořád jsem tak nějak na stejném místě.. :?
Tak jsem se rozhodla, že to risknu a podělím se s váma. Však mě znáte už dlouho.
Jsem znamením Ryba, takže hodně obětavá, myslím více na druhé lidi než na sebe, a to někdy není dobře a nevyplácí se mi to. :twisted: :twisted: :twisted:
Na dovolené bylo krásně. U moře je vždycky krásně. Tak nějak jsem si uvědomila, že můj muž ještě není připraven stát se otcem, i když si to sám neuvědomuje. Uvedu příklady: na dovolené byl unavený z práce, chápu, měl toho v poslední době hodně, on podniká..chodili jsme spát v 10hod a o romantických procházkách podél moře ruku v ruce jsem si mohla jenom nechat zdát. Šel spát stylem „mě se chce spát - žádný hluk, žádné světlo, televize jen úplně tlumeně…" a to jaké měl názory na děti, že pořád řvou, lítají…ale ony taky byly na dovolené, přece nebudou sedět na jednom místě, jako pěny…
Pak tam byl pár s náááádherným miminkem- chlapečkem, ten byl tak nádherný a oni se mu věnovali, na večeři mu maminka připravila kašičku, pak ho krmili, trvalo to dlouho, ale bylo to nádherné, jaké házel ksichtíky…no přála bych vám to vidět, já sama jsem nemohla odtrhnout oči…a můj manžel na to : „No to je otrava, napřed nakrmit to děcko a až pak se najíst, to já bych se napřed najedl…" a mě píchlo u srdíčka, to je člověk, kterého 7let miluji, chci s ním mít děti a nemůžu, chodím na IVF…
Takže: na 3.IVF NEJDU. Teď ne. Napřed se manžel musí změnit, musí se změnit jeho přístup k dětem (ale jak, když má pořád hodně práce a skoro ani nežije). Nakonec mám ještě docela čas, je mi 28let, sice už 4 roky se snažíme a já moc toužím po miminku…
Dneska jdu k psycholožce, řeknu jí tohle, co jsem napsala, a pak vám dám vědět, ju?

Já jen chtěla napsat, že i když někomu nevyjdou 4 IVF, tak pořád je naděje, že to páté vyjde..hlavní je, když je LÁSKA. 8)

A ještě k mému muži: já ho nechci kritizovat a ani to nedělám, on je prostě takový, navenek vypadá nesympaticky, už mi hodně lidí řeklo, jak s ním můžu vydržet, já taková vysmátá optimistka, ale on je zase na druhou stranu spolehlivý, věrný, pracovitý… a to jsou vlastnosti, kterých si cením. :) :) :)

Zajímají mě vaše názory, tak jestli chcete, piště. A pořádně mě zkritizujte! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.9.06 09:40

Holky,moc Vás zdravím a těší mě,že už se tady bavíte o mimíscích :lol:
Jsem v práci a jak ráno dorazím,tak už visím tady mezi Vámi a čtu si Vás :wink: poslední dobou totiž v práci nedělám nic jiného,než,že koukám tady na mimino a když jde někdo okolo mě,tak to stahuju :P a dělám,že píšu něco jiného-jsem jako školáček,který zlobí :?
Tak už se taky nemůžu dočkat,až dorazí mrcha a rozjedu to s Vámi,i když třeba z toho odběru v narkoze mám trochu strach… 8O Jsem asi 23.den cyklu,tak ještě týden musím počkat.
Pa pa pa Macek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.9.06 09:57

Ahoj Macku, odběru v narkóze se vůbec nemusíš bát, já byla taky pořádně vyklepaná, ale nakonec to bylo úplně v pohodě, jen večer mě začalo bolet bříško, ale to jsem už šla do hajan, dala si brufen a ráno už to bylo dobré. Takže hlavu vzhůru a DO TOHO!!!

Darinko, je mi to moc líto, úplně Tě chápu, jsem taky ve znamení ryby a taky dávám přednost všem ostatním před sebou, ale já mám naštěstí manžílka se kterým si oc rozumím (zatím) a on chce mimi stejně jako já, tak v tom mám štěstí. Ale co se Tebe týče, zase děláš stejnou chybu, zase upřednstňuješ zájem svého manžela před svým. To Ty toužíš po miminku a jestli má tolik práce, tak jsi určitě pořád sama a mimi by Ti určitě obohatilo život. A manžílek to snad musí pochopit! To Ty se budeš o mimiška starat, takže on se klidně může najíst „první“, víš jak to myslím, to Ty si odtrhneš od pusy a uděláš tu kašičku, nakrmíš a pak teprve se najíš sama. Myslím, že neustálé odkládání není moc dobré, nakonec zjistíš, že je příliš pozdě. Ale nechci Tě nijak stresovat, uvidíš, možná Ti poradí ta psycholožka, je dobře, že jdeš za odborníkem. držím Ti pěstičky. :wink:
 Evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
12.9.06 09:57

Ahoj Darinko , vítej zpátky!!!

Dari, já úplně chápu tvé rozhodnutí, protože vím, že po každém neúspěchu to byl právě manžel, co mě hnal dál. To on mi vždycky říkal - neboj, jednou to vyjít musí. Taky mě žene dopředu to, že vidím, jaký má hezký vztah ke svým synovcům a třeba i to, když jsme někde na procházce a on mi řekne, jak moc by už chtěl vozit kočárek a co všechno by mimču ukázal a učil. Neumím si představit, že by to bylo jinak.
Proto si dokážu představit, jak se ti to snažení a trápení při IVF může zprotivit, když vidíš, že manža zas tak po tom netouží, jako ty.

Na druhou stranu, těžko říct, ale někteří chlapi se změní až po narození mimča, znám i takové. Celé těhu nezájem, jako by se nic nedělo, děti taky nezájem, ale potom se mohli z mimča pos..t. Nevím, ono se to hrozně těžko mluví, když tvého manžu neznám. Máte v rodině malé děti, máte synovce, neteře? Jestli jo, jak se třeba chová k nim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
12.9.06 10:07

Ahoj všem!
Dari, to jsi napsala moc hezky, i když je to smutné. Pokud jsi k takovému rozhodnutí dospěla, tak to je dobře. Chvilku počkáte, ono se všechno nějak umoudří - i manžel a třeba i příroda. Nakonec to bude ještě dobře, když ted nemáš ten správný pocit, tak to odlož. Jsi poměrně mladá, takže o nic nejde a za chvíli bude všechno jinak. Třeba ti to psycholožka vše vysvětlí a poradí ti, jak se v tom zorientovat.
Posílám ti hodně síly, ale ty ji máš dost a všechno zvládneš. Měj se moc hezky.
I vám ostatnm přeju pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.9.06 10:15

Holky, díky.
U nás v rodině bohužel žádné maličké děti nejsou :( a já po miminku moc toužím, a už jsem se skoro rozhodla, že zkusíme příští cyklus IUI. Mě se krásně přes prázdniny srovnal cyklus, bez hormonů…tak to chci nechat na přírodě a trošku jí pomoct, a když to náhodou nevyjde, tak to nebude bolet tolik, jako když nevyjde IVF. A hned další měsíc se dá opět jít na IUI… 8)
Teď čekám, jestli mi to „schválí“ i psycholožka, ona mi totiž radí dát napřed do pořádku náš vztah s manželem…
No uvidíme. Každopádně vás budu informovat. Musím se někomu svěřit, a máte pravdu, jsem hodně často sama doma a počítám s tím, že to naše miminko vypiplám jednou sama. :lol:

Holky, vám se blíží testování, tak přeji // a pořádné!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová