Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Dari.Nemáš to lehké.Jestli cítíš,že s manželem to není ono,asi bych do toho nešla. Věřím,že ho máš moc ráda,ale měl by tě být oporou ve všem a hlavně se nestavět na první kolej.Až by jste měli drobíska,celý svět se bude točit kolem něj.Zvážila bych,jestli za to stojí tvoje zdraví a nervy. Vím,že pro tebe to musí být jak umučení,když by jsi chtěla malé a nejsi si jista co máš dělat.Určitě máš navíc a netrápit se.Strašně držím palečky.Vendík
Ahoj holčiny.Tady by někdo bumbal,co?Také bych si dala.
22.9.jdu do poradny a budu už mít termín laparoskopie.Už aby to bylo za mnou.A pak huráááá do Natalaru.
Mějte se dnes fajň. Pa Vendík
Darjo, ja nevim cim to je, ale vzdy brecim, kdyz si ctu Tve maily- ne nelituju Te, ale proc slusne holky musi mit voly misto chlapu…
Tak znova- jsi nase slunicko, zname se sice virtualne , aleu z dlouho a prozily jsme spolecne taky dost. A tak bych udelala klasicke reseni - napsala si na papirek, co na nem miluji a co mi na nem vadi a dle toho resila dal. Na IVF ci IUI bych se ted vybodla( osobne si myslim,ze potkas sve stesti a pak to pujde samo bez doktorů). darji, bud sama sebou a mysli ted spise na sve stesti, na to, co ti dela radost v zivote a premyslej, co ti prinasi manzelstvi a jestli to stoji za to… Ono rozvest se neni ostuda, vetsi prusvih je byt s nekym, jen " kvuli detem" ci jine prihlouple poznamc. Takove manzelstvi pak stesti neprinese nikomu. Mou kamaradku opustil manzel mesic pred porodem druheho ditete( sel za jinehou, poznal, ze pry jejich vztah nema perspektivu..)- mozna si reknes, alespon ma dve deti, ale ve sklutecnosti o vzdy ty deti odnesou. Tak to jeste jednou zvaz, mam te rada, jsme s tebou neunahluj se, udelej si poradek v dusi. pohovor s manzou a koukej kolem sebe, jak se lidem zije…
A promin, ze se porád do toho Tvého navážím, ale čekala jsem dlouho, než jsme našlal ten svůj poklad a pár blbů jsem taky potkala a tak i myslím, že vím o čem mluvím… prostě mám pocit, že zamilovaná jsi jen ty a vlastnosti, které na něm chválíš jsou sice velmi fajn, ale trochu " sterilní" - možná tomu chybí kapka vášně, radosti ze života, zamilovanosti z jeho strany…Víš, možná by bylo fajn odjet třeba na týden sama pryč-na chalupu, na hory či kamkoliv, kde budeš mít čas o všem přemýšlet. a taky bych dala tentokrát na to co říkají kamarádky a známé- často ti nejbliž vidí věci, co zůčastnění si neuvědomují, právě proto, že příliš milují.
Darji bud statečná a bojuj za své štěstí, at se vydáš jakoukoliv cestou…
Ad Vladi- moc drzim palce a nesmut, urcite to vyjde, mas to jiz za par dni, tak at ty // jsou pekne tluste.
To same preji i Luci, Marcine atd…
Misu i Hanah zdravim doufam, ze je obema dobre, chvalim i kluky Barbánka a Steli- krasneho Jonase i Tadika, mate je holky vystavni.
Pa Sutka
Ahoj koťátka,všem posílám pozdrav,dneska jsem měla tolik práce,že jsem si Vás přečetla až teď ![]()
Jinak koukám,že všechny postupně máte druhou čárečku,to je úžasný!!!
Doufám,že se brzy připojím ![]()
Včera za mnou byla v práci kolegyně se 3 měsíčním chlapečkem,tak jsem se zase skoro rozbrečela,je kouzelný.
Tak hezký den všem a já pomalu jdu dom.
Pa Macek
jeee ahoj Perli,vidim,ze jsi prihlasena!!!Kdepak ses toulala cely den???
Ja jsem musela jet na chvili na chatu,uz mi doma peknye hrabe ![]()
Ahoj Marcinko, no jó, právě jsem se přihlásila ![]()
Já jsem dneska zas totálně nepoužitelná, mám hlad, ale podívám se na jídlo a je mi zle, chce se mi furt spát a třeští mě hlava. Ale nic z toho mi vůbec nevadí, já si to užívám
! Teď jsem do sebe narvala polívku a je mi konečně trochu líp.
Marci, jak se cítíš ty? Musím si dočíst, co jste tady nabrebentily
.
Jo, však jsem se taky musela sama sobě smát. Dopoledne mi bylo zle, a já si říkala, jak jsem šťastná, že mi je zle
.
Marcinko neboj, ještě pár dnů a taky se dočkáš
!
Perli dneska jsem jen tak ze srandy zkusila test,segra ke me prisla i s testama,ja vim ze je brzy,ale nikdy jsem si test nedelala tak proc ne.Mela jsem tam moc slabou carku ,ale ted jsem cetla na profickach jak se Lucik pta jestli to po tydnu jde poznat uz z krve tak tam psaly,ze ne tak natoz ,aby to vyslo z klasickeho testu ne???Jsem to ,ale trdlo.Ale stejne s tim nepocitala
Marci , já tě moc dobře chápu, ono se to prostě vydržet nedá, ale být tebou, dělám si test nejdřív v pondělí. A co se týká Lucika, mám pocit, že jsem se s ní o tom bavila i tady, no jó, tady se mi prostě nevěří.....
!
ja budu testovat v utery.Po ET mi laborantka rekla,ze u me jsou nejdulezitejsi 3 dny,jelikoz jsem ty embryjka mela do konce PK.V patek ET,v sobotu by to melo pukat a nedele pondeli zavrtavat,tak mi to rekla.
A lucik ma IUI ne??Tak u me se pocitaji ty dny navic co jsem mela embryjka venku ne???Teda nevim,myslim
Jo, Lucík má po IUI.
No já jsem chtěla testovat 14 dní po ET, nakonec jsem to nevydržela, ale jenom o den
. Jé, já jsem si ani neuvědomila, že pozítří už jdu konečně do CARu!!! Ještě 2× se vyspinkám
. Už ať je pááátek!!!
A copak je s Bonie?
Bonie , co jsem ti říkala, nakonec jsi zjistila, že máš testy s citlivostí 50
! Ale Bonie, podle mě, když u takového testu jsi měla slabou čárku, tak jsi jasná!
Dneska tam mamka od Bonie vezla testy tak jsem zvedava jak dopadla,ale kdyz mela slabou / na 50 tak na 20 ji bude mit tlustici!!!
Já jsem taky přesvědčená, že plašila úplně zbytečně. No jó, ale to my občas všechny, že
?!
Já se v:,–(ím, že těhu je.
Marci, a mě to až teď došlo - ty jsi měla na testu slabou čárku
?! Kolikátý den je to od pukce?