Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dneska 6 den.ale fakt slaba ,ale jde videt,ale stejne to bylo po limitu.po 15 min a ne z rani moce.Je pravda,ze si tak trochu delam nedeje tak sned to vyjde.
Hm, tak to si myslím, že je moc brzo. Akorát mi teď vrtá hlavou, jestli ten Utroš fakt ty testy neovlivňuje. Jak dlouho je sestra těhu? To bude super, když budete těhu spolu, že?! ![]()
ona am zpozdeni 5 dni MS,ale ona uz ma 2 deti a navic je starsi tak premysli co dal.
Dneska me boli strasne zada tak si pujdu na chvili lehnout.Jinak v patek Ti drzim pesticky a hned dej vedet kolik mimisku tam mas!!!
Zatim pa
Já se taky chystám do pelíšku, chce se mi spinkat. Tak se měj, papa.
Tak už tady nikdo není, všichni spinkaj a odpočívaj
Já jsem se dneska pustila do puzlle. Pěkně jsem se u toho uklidnila a na nic nemyslela. Bylo to super.
ahojte všecičky !!!
tak vy tu o mně a já nikde
já jsem zase na nervy. Tak mamka mi přivezla 2 ks testů, já jsem čučela jak puk. Baba v lékárně jí vnutila nakonec citlivost 10 !!!! no to jsem ještě neviděla
, tak bylo poledne, tak letím na ten záchod a tam bylo psané, že za 5 min. výsledek a že se nedoporučuje odečítat výsledek po 10 minutách a u toho vykřičník. Tak si říkám nechám si ho tu na stolíku kuknu za 5 minut, ale nepočítala jsem to. No přijdu za chvilku a byla taková… no nebyla prostě tak bachratá jak ta kontrolní. říkám si hm, tak zase ho…, zase nejsem o nic chytřejší, nechala jsem ho na stolku a šla jsem si s našima sednout před chaloupku. No pak mi to nedalo, nevím jestli 15 min. fakt nevím, no a ona tam tlustice. Tak teď jsem zase v pasti, páč nevím, proč tam píšou že po 10 minutách se už nemá odečítat výsledek. Co to jako má znamenat???
To mě fakt s…!!!
Takže mám ještě jeden a udělám ho ráno a basta fidli. Teď mě dostala Marci, že měla po 6 dnech slaboučkou, hm, tak teď nevím, já ji měla taky slaboučkou po tom správném limitu tak já nevíííííímmmmm, ach jo.
Prosííííím povzbuzenííííí.
ahojte
zase zklamaná Bonie ![]()
Taťka
jé já bych mu tak chtěla už říkat, ale nesmím se prokecnout
už si pro mně přijel na hory a už mě veze domůůůůůů, jupí, pryč tady od těch lišek a vlků a samoty. Dám se doma dokupy, vypadám jak vydlák a v pátek jedu na krev do Fertíku tak ať se mě doktor jak tam zvednu ty kopyta nezlekne
zase se napíchnu doma kolem 20 hod. tak pište co si myslíte o těch trapných slibo testech
![]()
Ahoj berušky,
přelétla jsem poslední příspěvky a myslím Bonie, že budeš maminka
Pokud byla slabá čárka, ale viditělná po chvíli a po 15ti minutách tlustice, je to tam !!!
Moc Vám držím palce, musí to být krásný pocit…
ahoj holky- těhulky…normálka z vás všech to těhotenství srší…doufám, že za měsíc bude i ze mě
…opatrujte se!
Bonie tak to je jasne ,jsi mama!!!!!! ![]()
Ja jsem mozna mela vidiny nebo jsem ji tam chtela videt nebo ja nevim.Ve stredu testnu tak uvidime.
Bonie, tak to je jasné jako facka, jseš normální TĚHULE!!! ![]()
Holky, jen doufám, že se nám ta těhuvlna nerozplyne, zatím je to velice nadějné.
Ahoj Bonie.Gratuluji.Je to tůto,když jsou tam//.Koukám jako blázen,tady se ta vlna těhu pěkné rozjíždí.Já už chci takýýýýýýýýýýýýý.Vendík
Ahoj holky.Tak jsem doma zase sama.Asi se potřebuji vykecat,tak píši..Manža přijíždí dom až zítra,je mi tu smutno.Zrovna mám ovu,hrozně mi bolí břicho,ale to skoro pokaždé.Co beru Calibrumbabyplan,tak mám v době ovu nateklé prsa a bolí mi.Že by to bylo léky?Pořád si říkám: mohlo by se to povést,než vyrazím na IVF.Ale je mi jasné,že přes endometriózu asi ani ťuk.No,kéž by to vyšlo.Těším se, až po IVF budu také počítat dny,kdy si mám udělat těhot. test.Já vám tak holky závidíííííííííím.Tak to by snad stačilo,asi vás otravuji blbostma.Zatím pa a dobrou.Vendík
vendíku neotravuješ…však tady máme každá své…a hodně podobné problémy…proto tu jsme!
Dobré ránko, holky!
Tak jsem tady první ranní ptáče!
a těším se na vaše dnešní //…
![]()
Daria