IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
15.9.06 06:44

Ahojky!!! Přeji všem krásné ránko!!!

No jó, zase nemůžu spát, hádejte proč? Jsem nervózní, jsem fakt strašná, já tomu svému broučkovi (nebo broučkům) dávám skutečně zabrat :oops: . Doufám že to se mnou vydrží :wink: !

Digi , dneska máš transfer, tak ti moc držím palečky. Do jakého CARu chodíš? Co se týká toho, jak se chovat po transferu, mám pocit, že v každém CARu říkají něco jiného. Ve FERTIMEDu v Olomouci mi řekli, že tak 3-4 dny se snažit polehávat a nic moc nedělat. Potom prý menší domácí práce povolují, ale žádné skládání uhlí (ha ha). Ale přiznávám se, že já se povalovala celou dobu, protože mi manžel nedovolil doma na nic sáhnout :oops: :wink: . Testík jsem poprvé vyzkoušela 13. den po transferu.

Bonie , ty dneska stejně jako já jedeš do Fertimedu, hrozně moc držím pěsti, moc věřím, že přivezeš pozitivní zprávičky!!!

Holčinky moje, všechny co vás čeká testování, moc na vás myslím, hrozně moc všem držím palečky, ať všechny objevíte na testíku //!!!

Těhulinky, opatrujte si své poklady v bříšku, posílám pohlazení bříška. Všem miminkům posílám pusinku, maminky zdravním a přeju pevné nervy :wink: !!! I když u takových andílků asi nejsou potřeba :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.9.06 07:23

Ahojky holčinky,
Nejdříve VÉÉÉÉÉÉLKÁ GRATULACE Šmoulan, to je nádhera 3 kluci, tak se drž, ať je všechno O.K. a přeju Ti zítra nádherný svatební den a ať všechno klapne, tak jak má. :wink:

Perlaa - bobinku, neboj dneska Ti už bude jen spousta lidí gratulovat k mimiškům :lol: , tak si ten den pěkně užij a brzy dej o sobě vědět, budu celá napjatá jak to probíhalo.

Vítám nováčky Lucku a Digi. Digi, tebe dneska čeká transfer? tak se drž a užij si to, je to krásný pocit, že jsi právě otěhotněla. Co se týče programu po transferu, tak se hlavně pořád usmívej, šetři se, nic těžkého nedělej, něco dobrého spapej a měj dobrou náladu. Já chodím do Unicy do Brna a tam mi řekli, že můžu fungovat normálně, takže jsem ležela jen chvíli, pak se šla pomaličku projít a udělala si pohodový víkend. Uvidíme 25.9. jestli to bylo dobře nebo špatně. :P

Lucko - to je fajn, že to byl takový fofr, aspoň jsi to měla rychle za sebou, né?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.9.06 10:15

Dobré ránko,

to je nádhera,že už je pátek,viďte? :wink: Konečně zítra nebudu muset vstávat v 5.30 hod.

Dneska máte,Perličko a Bonie,velký den!!!Tak držím palečky a plivu tfuj tfuj tfuj!!!! :D :D :D

Jinak taky už to snad dostanu začátkem příštího týdne,tak to taky rozjedu.Už se těším a zároveň i šíleně bojíííím :? :? :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
15.9.06 10:25

Perlo a Bonie,hrozně vám držím palce a věřím,že to tam bude!

jinak jsem po strááášně dlouhé době viděla postupku a koukám,že tam stále jsem,tak vám chci poděkovat,že jste mě tu nechaly.
jinak by chtěla asi trochu aktualizovat a vymazat ty staré amnia a genetiky a tak,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.9.06 10:26

Ahoj Macíku, já vstávám 5:10 8O , jsem lepší :lol:
Nebój, to bude takový fofr, že se nestačíš ani ohlédnout a už budeš mít břicho až pod nos. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
15.9.06 10:36

jo,jo,to můžu jen potvrdit. břicho mám fakt pořádný. a hlavně jak mi poskakuje ze strany na stranu,jako bych tam měla vetřelce! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
15.9.06 11:06

Holky, tak jsem zvědavá na vaše potvrzené testíky, ať můžeme oficiálně gratulovat :! :! :! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já teď čekám na MS a pak asi půjdu na IUI…už jsem se jakž takž rozhodla, že to risknu. Ono to IUI není až zase takový risk, já jsem zdravá, takže pro tělo žádné hormony navíc, a necháme to na přírodě, však ona sama nejlépe ví, kdy je ta příhodná doba. 8)

Přeji všem krásný víkendík!

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
15.9.06 11:11

Ahoj Perlo, včera jsem si dala večer zaváděcí gel crinone a ted jsem byla na záchodě a zdá se mi že trochu špiním, mám na kalhotkách takové hnědé tečky, myslíš že to je ještě z úterka jak jsem byla na punkci tak jsem trochu krvácela. Já mám takový strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
15.9.06 11:16

Jo a chodím do Zlína do CARu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.9.06 12:15

Ahojky holky,
všechny vás moc zdravím.Omlouvám se, že otravuju. Jsem dnes nějak přejetá :roll: Začínám už být nervózní, v pondělí jdu na kontrolu - ultrazvuk a krev, chtějí zjistit, zda po 14denním užívání Synarelu mi klesla hladina hormonů, aby mi mohli na:,–(it injekce. Bude to stimulace na druhé IVF, moc bych si přála, aby to teď vyšlo!!!
Všem držím palečky, ať se nám splní naše přání - mít mimi!!!A těm, co už se to podařilo, ať je vše v pohodě!!! Mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
15.9.06 12:35

ahoj holky, vsechny vas zdravim, ale dneska obzvlast DIGI protoze je spolubojovnik ze zlinskeho caru!!!! tak drzim pesti…
ja celou dobu lezela… tak se drz!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
15.9.06 12:39

Dario, takze uz ses rozhodla, tak to je fajn… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
15.9.06 12:55

Jo Míšo, už jsem se rozhodla, čekám na MS a pak volám do CARu, trošku té přírodě pomůžeme a s manžílkem se to taky snažím dát do pořádku! A 3.IVF když tak později, zatím bych zkoušela ty IUIčka :lol: :lol: :lol:

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
15.9.06 13:04

Dario, je skvělé, že jsi se rozhodla. Já teďka přemýšlím pro jaký další postup se rozhodnu. Jestli jít do 2.IVF nebo radši ještě chvilku počkat. Dokonce začínám přemýšlet o laparoskopii - nedělali to někomu?
Dneska jsem to nevydržela a udělala si testík :( ani náznak. Takže je to opravdu jasné. Nehtěla jsem Vás tady dneska smutnit, ale Vám všem to určitě vyjde. Já jsem v pohodě. :lol: :lol: nesmutním

Perloo, Bonie - těším se, že to dneska potrvrdíte. Je to opravdu skvělé a jsem hrozně ráda, že to vychází. :lol: :lol: Takže se potom ozvěte. Už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
15.9.06 13:14

Dario, tak to je super… vis, samozdrejme zalezi pripad od pripadu, ale ja se obcas ridim heslem, ze neni umeni se rozvest… samozdrejme to neni ani zadna ostuda… no, nechci se do toho zamotat!
Vladko, treba to jeste z krve bude jine, musis verit!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová