Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
asi to je pokaždé jiné a každý to má jiné…já jsem při prvním píchala injekce zároveň se spreyem a vůbec to nebylo takové zdlouhavé,,,a ten agolutin jsem myslím neměla vůbec
No, já si mám píchat Agolutin až do toho 25.9., pak jim mám zavolat, jak dopadl test a podle toho mi pak řeknou, co mám dělat dál. Ještě baštím divinu, prednison a metformin.
teda to jsou názvy…co to je? hormony, vitamíny? to jsem neměla
Těžko říct, já se v tom moc nevyznám a příbalové letáky nečtu
Prostě mi řeknou bašti, tak baštím
Ale divina a prednison jsou myslím hormony a metformin beru, protože mi zjistili vyšší testosteron, tak to mám na snížení.
A z vitamínů beru Calibrum babyplan a listovku.
Taková normální „narkomanka“.
Ahojte holčiny, tak už jsem druhý den po transferu a manža mě nedovolí vůbec vstát z postele. Aspoň si pořádně odpočinu a pořádně se mi to tam zavrtá. Doktor říkal, že tam ted mají těhu vlnu, tak že doufá že jim to nepřekazím. Ted už je to na mimískách. Jo a na test jdu 29.9.
ahoj Digi, tak si to krásně s mimíškama užívejte…kolik jich tam máš?
Ahojky, přeji krásnou neděli!!!
Evčo , Agolutin jsem měla od punkce do transferu, pak jsem dostala místo toho léky Utrogestan, které baštím pořád.
Digi , to je dobře, jen hezky odpočívej. Mimochodem, mě můj chlap nedovolí nic dělat doteď ![]()
Bonie , mluvila jsem s Petrou. Představ si, na transferu jsme byli 4 a z toho 3 dostaly menzes, včetně Petry. Jsem teda docela v šoku. Petra to ale bere dobře, říkala že jí prý chce doktor poslat do lázní. Ale chuděra, odnesla to pořádně. Prvně byla v nemocnici s hyperstimulákem, pak do toho onemocněla a brala antibiotika. Jo a doktor jí říkal, že letos těch hyperstimuláků měli nějak hodně. A taky si myslí že pokud jsme doteď nedostaly menzes, tak jsme prý jasně v tom. No ale stejně bojim bojim, ještě 23 hodin do výsledků.
Evi ahojky, jak je?
Ahoj, dali jsme si dva mimísky.Doufám, že se uchytí aspoň jedno.
Šmoulánku , jestli se nepletu, včera byl tvůj velký den. Doufám, že jste si to krásně užili i se Šmoulíkama. Přeju ti moc a moc štěstíčka a zdravíčka s manžílkem, žádné neshody a ať se z těch vašich tří Šmoulíků jen a jen radujete!!!
Ahojky děvčata,
Jé šmoulan gratuluju a doufám, že jste měli krásnou novomanželskou noc
![]()
Evčo, ty léky co jsi vyjmenovala mám taky - dojednoho. Občas beru listovku. Ten agolutin - manža už bezvadně zvládnul techniku, takže už je to mnohem příjemnější a ve většině případů to ani nebolí.
To že má přijít mrška mám pocity skoro pořád, ale to k tomu všemu patří a i když jsi těhulka tak to ještě chvilku tak cítit budeš. Vaječníky jsou nastimulované a trošku zvětšené - tak to je tím.
![]()
Digi - určitě se svezeš na těhu vlně, pěkně odpočívej a užívej si to. ![]()
ahojky…je krásná neděle a miminka vám v bříškách určitě krásně rostou…já zatím jen sprejuju nos…tak si to užívám, mám trochu rýmu, tak to doufám neovlivní…byla jste některá během stimulace nachlazená?
Ahojky všechny,
Vladi, díky za info, jak Ti je? Jak se cítíš? Zkoušela jsi ještě testovat nebo až zítra? Můj manža taky píchá Agolutin na 1*, máme to ale šikovné chlapy, vůbec si neumím představit, že bych musela za někým chodit a prosit se o pichanec. ![]()
Šmoulän, taky se připojuji s gratulací, až budeš mít chvilku, přijď nám povykládat zážitky, ju?!
Perloo, to je tak úžasné jak to máš pěkne napočítané, kolik zbývá do výsledku
Ale chápu Tě, je to hrozné a náročné na nervy, tak se drž, teď už to poletí jako vítr. ![]()
Bonie a Perlo,moc vám chci pogratulovat.
Jste těhuhlky a to vám nikdo neodpáře.
Je normální,že na UZ není nic vidět. Ba naopak se divím,že vám takhle brzy ten UZ vůbec dělali.
Já byla 14 dní po ET na krvi a pak za dalších 14dní na UZ,kde už je pak vidět srdíčko.
Dřív v našem CARu nezvou,protože to stejně neovlivní.
Takže vy na dalším UZ uvidíte dutinky,ale jěště ne srdíčka.
Ahoj berunky,
Perli a Bonnie - zítra se těším na slavnostní oficiální těhu !!!
Vladi - mačkám palce ze všech sil, ať tam mimísek je !!!! Šmouli - velká gratulace ke včerejšímu dni D a hlavně ke třem klučíkům
pobavilo mě to, je to přesně tak, jak jsem v létě popisovala dovolenou v Rakousku - prošla kolem mě paní se dvěma klukama cca 1,5 roku a za nimi šel tatínek se třetím
vzpomněla jsem si na Šmoulánkova trojčátka a je to tady !!! Fakt super
!!!
Ostatní moc zdravím!!! Nebyl by Perli seznam? Ztrácím se… díky Andri