IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
16.9.06 21:33

asi to je pokaždé jiné a každý to má jiné…já jsem při prvním píchala injekce zároveň se spreyem a vůbec to nebylo takové zdlouhavé,,,a ten agolutin jsem myslím neměla vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
16.9.06 22:07

No, já si mám píchat Agolutin až do toho 25.9., pak jim mám zavolat, jak dopadl test a podle toho mi pak řeknou, co mám dělat dál. Ještě baštím divinu, prednison a metformin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.9.06 22:41

teda to jsou názvy…co to je? hormony, vitamíny? to jsem neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
16.9.06 22:46

Těžko říct, já se v tom moc nevyznám a příbalové letáky nečtu :? Prostě mi řeknou bašti, tak baštím :D Ale divina a prednison jsou myslím hormony a metformin beru, protože mi zjistili vyšší testosteron, tak to mám na snížení.
A z vitamínů beru Calibrum babyplan a listovku.

Taková normální „narkomanka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
16.9.06 22:48

Tak já fičím spinkat, dobrou noc a sladké sny. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
17.9.06 10:22

Ahojte holčiny, tak už jsem druhý den po transferu a manža mě nedovolí vůbec vstát z postele. Aspoň si pořádně odpočinu a pořádně se mi to tam zavrtá. Doktor říkal, že tam ted mají těhu vlnu, tak že doufá že jim to nepřekazím. Ted už je to na mimískách. Jo a na test jdu 29.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.9.06 10:30

ahoj Digi, tak si to krásně s mimíškama užívejte…kolik jich tam máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
17.9.06 10:33

Ahojky, přeji krásnou neděli!!!

Evčo , Agolutin jsem měla od punkce do transferu, pak jsem dostala místo toho léky Utrogestan, které baštím pořád.

Digi , to je dobře, jen hezky odpočívej. Mimochodem, mě můj chlap nedovolí nic dělat doteď :oops:

Bonie , mluvila jsem s Petrou. Představ si, na transferu jsme byli 4 a z toho 3 dostaly menzes, včetně Petry. Jsem teda docela v šoku. Petra to ale bere dobře, říkala že jí prý chce doktor poslat do lázní. Ale chuděra, odnesla to pořádně. Prvně byla v nemocnici s hyperstimulákem, pak do toho onemocněla a brala antibiotika. Jo a doktor jí říkal, že letos těch hyperstimuláků měli nějak hodně. A taky si myslí že pokud jsme doteď nedostaly menzes, tak jsme prý jasně v tom. No ale stejně bojim bojim, ještě 23 hodin do výsledků.

Evi ahojky, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
17.9.06 10:33

Ahoj, dali jsme si dva mimísky.Doufám, že se uchytí aspoň jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
17.9.06 10:57

Šmoulánku , jestli se nepletu, včera byl tvůj velký den. Doufám, že jste si to krásně užili i se Šmoulíkama. Přeju ti moc a moc štěstíčka a zdravíčka s manžílkem, žádné neshody a ať se z těch vašich tří Šmoulíků jen a jen radujete!!!

http://www.gify.nou.cz/…bory/151.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
17.9.06 11:44

Ahojky děvčata,

Jé šmoulan gratuluju a doufám, že jste měli krásnou novomanželskou noc :lol: :lol:

Evčo, ty léky co jsi vyjmenovala mám taky - dojednoho. Občas beru listovku. Ten agolutin - manža už bezvadně zvládnul techniku, takže už je to mnohem příjemnější a ve většině případů to ani nebolí. :lol: To že má přijít mrška mám pocity skoro pořád, ale to k tomu všemu patří a i když jsi těhulka tak to ještě chvilku tak cítit budeš. Vaječníky jsou nastimulované a trošku zvětšené - tak to je tím. :lol: 8)

Digi - určitě se svezeš na těhu vlně, pěkně odpočívej a užívej si to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.9.06 13:49

ahojky…je krásná neděle a miminka vám v bříškách určitě krásně rostou…já zatím jen sprejuju nos…tak si to užívám, mám trochu rýmu, tak to doufám neovlivní…byla jste některá během stimulace nachlazená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.9.06 14:29

Ahojky všechny,

Vladi, díky za info, jak Ti je? Jak se cítíš? Zkoušela jsi ještě testovat nebo až zítra? Můj manža taky píchá Agolutin na 1*, máme to ale šikovné chlapy, vůbec si neumím představit, že bych musela za někým chodit a prosit se o pichanec. 8O

Šmoulän, taky se připojuji s gratulací, až budeš mít chvilku, přijď nám povykládat zážitky, ju?!

Perloo, to je tak úžasné jak to máš pěkne napočítané, kolik zbývá do výsledku :lol: Ale chápu Tě, je to hrozné a náročné na nervy, tak se drž, teď už to poletí jako vítr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.9.06 16:59

Bonie a Perlo,moc vám chci pogratulovat.
Jste těhuhlky a to vám nikdo neodpáře.

Je normální,že na UZ není nic vidět. Ba naopak se divím,že vám takhle brzy ten UZ vůbec dělali.
Já byla 14 dní po ET na krvi a pak za dalších 14dní na UZ,kde už je pak vidět srdíčko.
Dřív v našem CARu nezvou,protože to stejně neovlivní.
Takže vy na dalším UZ uvidíte dutinky,ale jěště ne srdíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
17.9.06 18:27

Ahoj berunky,
Perli a Bonnie - zítra se těším na slavnostní oficiální těhu !!!
Vladi - mačkám palce ze všech sil, ať tam mimísek je !!!! Šmouli - velká gratulace ke včerejšímu dni D a hlavně ke třem klučíkům :D pobavilo mě to, je to přesně tak, jak jsem v létě popisovala dovolenou v Rakousku - prošla kolem mě paní se dvěma klukama cca 1,5 roku a za nimi šel tatínek se třetím :D vzpomněla jsem si na Šmoulánkova trojčátka a je to tady !!! Fakt super :D !!!

Ostatní moc zdravím!!! Nebyl by Perli seznam? Ztrácím se… díky Andri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová