IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
18.9.06 09:18

Vladi kukám na seznámek od Perly a ty dneska máš testík???? tak co??? doufám, že se teď neztrapním, že už jsi něco k tomu nepsala :( CO????
Evča a Macek už jsou nějaké příznaky? nebo už jste prubly čůrankový proužek??? já už v té době testovala? :lol: :lol: :lol:
Ach jo, vy tu snad žádná nejste. Tak já se jdu na chvíli napíchnout na firmu, to se musím odpojit s mimina. Tak až se za chvilku zase připojím pište pište!!!! já su tak zvědaváááá :D Perli co děláš spíš???? nebo už žhavíš telefon do OL? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
18.9.06 09:21

Perli to já myslím vážně. Já su tak nasraná, že jdu radši pracovat !!! Tak si svůj časometr dej na neurčito, páč kdo ví, kdy to ty paka opraví a kdo ví taky, jak to bude fungovat :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.9.06 09:22

Ahoj Bonie a Perličko,to musejí být nervy,že bych se zbláznila.Škoda,že jste obě tak daleko,já bych Vám nabrala krev a do hodinky byste věděly výsledek!!!! :wink:
Bohužel to,že se rozbije stroj,se stáva,ale ty nervy,který musíte mít,to tam nikomu nedochází!!! :evil: Holčičky,tak ráda bych Vám pomohla,ale výlet do Prahy je pro Vás dálka,tak to budete mudśet vydržet :cry:
Jdu si dočíst celý víkend a pak se vrátím.
Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112

Chuďátka moje (Bonie, Perlaa), Ti Vás teda nechávají trápit, to by mělo být trestné :evil:

Jinak co se CARů týká, já jsem tady taky už psala, že jsem od Opavy a dojíždíme až do Brna, protože jsem slyšela jen samou chválu, že jsou dobří a na Ostravu zas jen samé nadávky, ty cesty jsou sice o hubu, ale za 2 hoďky se to dá zvládnout, pokud se nic nestane na dálnici a můj chlap mi řekl, ať se rozhodnu sama, kam chci chodit, že on to bude tolerovat a fakt zatím ani jednou necekl, že musíme tak daleko, je to moje zlatíčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279

Já jdu asi zkusit, jestli mi to HCG někde neudělají na počkání… akorát nevím, jestli když přijdu do laborky bez papíru od Dr., jestli mi to udělají. Já mám fakt teďka infarktové stavy!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
18.9.06 09:25

Macku a je možné, že by fungoval blbě po opravě? :cry: radši nepiš, že jo, nebo se s Perlou sypnem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
18.9.06 09:28

Perlíku nechci tě strašit, ale vzpomeň si, že jsme na každý odběr co jsme měli mimo centrum museli mít z centra žádanku, kvůli následnému proplacení danému špitálu či zařízení od pojišťovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
18.9.06 09:32

No já si to klíďo zaplatím, mě už je to jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.9.06 09:37

Bonie,to není možné,po opravě by měl být OPRAVENÝ :wink:
Perli,tak to udělej tak,že zajdi někde u vás do laborky a tam se domluv.Jestli narazíš na slušnou laborantku,tak ti to udělají!!!!Nebo bych šla do nemocnice a poprosila bych setřičku na příjmu.Prostě bych se pokusila,aby mi to někdo nabral.Protože čekat bych nevydržela!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
18.9.06 09:38

Bonie, teď jsem tam volala, mám to zkusit odpoledne!!! Já fakt asi zešílím!!! :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.9.06 09:47

To je asi jediná výhoda práce ve zdravotnictví,že nemusím čekat na výsledky několik dní!!!! 8O
Perli,klídek,určitě těhotná jsi a Bonie,ty taky,takže nejlepší bude jít spát a spát a spát,až do zítřka!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
18.9.06 09:50

Macku , ráda bych, ale to bych se asi prvně musela pořádně opít :lol: !
Hele, tak mě napadlo, nechceš si udělat exkurzi do Štramberka :wink: ?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
18.9.06 09:55

Ahojky Bonie a Perloo, tak to je síla, že musíte čekat. Asi bych taky zkusila zajet do nějaké laborky ať mi tam udělají testy. Ale vy jste určitě těhulky. Teď bude jenom otázka kolik jich tam budete mít. Další trojčátka :lol: :lol: :lol: , nebo dvojčátka :lol: :lol: nebo jednoho krásnýho mimíska :lol:

Já jdu na krev zítra. A výsledky budu vědět cca do 2 hodin. Na výsledky si počkám v car. Dnes jsem si dělala testík a opět ani náznak. Takže je to opravdu více než jasné, ale alespoň že Vám to vyšlo. V úterý se rozhodnu co a jak dál s čím budu pokračovat. Podle mýho doktora můžu začít hned další cyklus. Tak o tom budu dneska celý den přemýšlet.

Filo -no to je bezva že jste našli domeček a všechno ostatní tak rychle. Tak ať se Vám tam líbí a pokud bys měla nějakou fotečku, tak ji dej do Foto alba. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.9.06 09:56

Perli,ráda bych,ale je to strašně daleko!!! :wink:
To jsem zvědavá,jestli někdy uděláme těhu sraz…na půli cesty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
18.9.06 10:02

To je stejně sranda, že jsme se tu sešly z úplně jiných konců republiky!

Vladi, to je mi moc líto, ale pořád si stejně myslím, že pokud mrcha nedorazila, máš ještě pořád malilinkatou naději! Hrozně moc držím palečky, aby ta zítra v CARu překvapili!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová