Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No pan doktor říkal, že vidí „dutinku“ a já se zeptala, jestli to teda znamená, že se chytlo jedno a on že o tom by ještě nespekuloval, že je na to moc brzo, takže nevím. Příští pondělí jak pojedu do CARu mi to prý už řeknou s jistotou. Ale když jsem volala do CARu, řekla mi sestra, že HCG mám docela vysoké, tak uvidím.
Ale je mi to fakt jedno, důležité je, že se povedlo, na počtu mi nezáleží. Můj chlap na to řekl, BEREM VŠECHNO! Myslel tím všechny možnosti.
Vladi , já si tak hrozně moc přeju, aby si nám zítra celá šokovaná napsala, že počůrané testíky zklamaly a že to vyšlo!!! Pořád ti držím palečky!!!
A co Bonie???
Ahoj Perlo.Od rána jsem napnuta,jak dopadneš.Móóóóóóóc gratuluji,mám radost.Strašně tě držím palce i mimísku .Jen ať se drží.
Zdravím všechny a všem držím palečky.
Pa Vendík.
Perličko, já bych si taky dovolila tě poprosit o posun o bloček v tvém seznámku níže
![]()
Perli ani nevíš jak ti závidím, že máš jistotu, že jsou v domečku. Já jsem pořád tak nějak na nervy. I když už to,že to vyšlo z těch sobkových pesimistických řečí - JA SU TAK ŠŤASŤNÁ !!!!! tys byla normálka u gynďaře? ten můj je po-st-pá. Tak to je zajímavé, že ještě minulý týden Klezla neviděl nic a teď už je vidět, že? Myslíš že když zajdu ve středu, že mě taky řekne jestli jsou vidět? poraď prosíííím. Jo a mně řekla sestřička, když jsem se ptala jestli je HCG vysoké že je nějak 286 no tak já říkám, to je hodnota tak na jedno mimi že? a ona že jo, že na dvoj,troj a u mne více
to nevypadá.
Perli co mám dělat, mám tam zajít ve středu? za to nic nedám ne? a mám ho tady u baráku. Jo a Perli, kdy se dávají těhu průkazky až bije srdíčko? dík za všechny rady.
papa a hezký den všem.
Perli moc ti gratuluji!!!!!!!Tentokrat uz oficialne!!!!
To ja dneska jsem zacala spinit,ale jen s tim utrosem to slo ven a ted zas nic.Bricho me neboli tak nevim co to je,navic to bylo take nazloutle(omlouvam ,ze to tu tak pisu). ![]()
JUPÍ JUPÍ JUPÍ!!!
TĚHUVLNA SE ROZJÍŽDÍ!!!!!!
BONIE , MÓÓÓC GRATULUJU!!!
Bonie, kdepak jsi. Čekám na krásný výsledek jako u Perlyy
![]()
Perloo - no zázrak se konat nebude.
Spíš si naplánuju nějaký krásný nový postup - jsem zvědavá co mi doktoři řeknou. A můj jede se mnou - z toho jsem taky nadšená - on totiž většinou nemá čas (nechtějí ho pustit z práce), ale tentokrát má čas. Alespoň tam nebudu muset čekat sama. Každé rozhodnutí bude nás obou a z toho mám největší radost.
Dario, UIU tě čeká už tento cyklus? tak to je bezva. My to uchodíme. ![]()
Bonie , já jsem s tím svým gyn. byla domluvená, že přijdu dneska, protože jsem myslela, že v té době už budu mít výsledky z krve. No ale jak jsem tam přišla, řekla jsem mu že mám akorát ty pořůrané pozitivní testy a že potvrzené ještě nic nemám a do CARu jedu až příští týden, tak on hned sám, že se podívá.
Co se týká těhuprůkazky, u každého gyn. je to jinak. Když jsem byla loni těhotná, naposledy jsem byla na kontrole na začátku 10.tt, pak měl 14 dnů dovolenou (byli vánoce) a na nový rok jsem si měla přijít pro průkazku. No a už jsem nedošla…
Někteří ale vím, že průkazku dávají když vidí srdíčko. Jo, a taky nevím, jestli náhodou do 12.tt nebudem chodit do Fertimedu a až pak nás předají svým gyn. To by ale znamenalo, že průkazky bychom asi dostaly až po těch 12.tt.
A určitě si k němu ve středu zajdi, já myslím, že vidět by to už mělo jít!!!
Bonie - gratulujuuuu. Já mám takovou radost, že Vám to holky vychází. Tak to je super.
Já myslím, že na UTZ to už trošku vidět bude, ale za týden už to bude o něco viditelnější.
![]()
Hurráá, Hurráá
Ahojda, jdu vás pozdravit.
Vladi, jak to s tebou vypadá? Copak se děje?!?
Jinak bonie a Perle moc gratuluju. Ohledně výšky HCG - nevím - mně krev nikdy nebrali, protože 14 dní po ET jsem měla // a za dva dny už viděl embryjko v děloze.
Jinak těhu průkazku mi dali asi asž v 10tt a to už jsem byla 14 po posledním vyšetření v CAR předána na gyndu.
Ahojky Hannah,
výsledky budu mít až zítra + promyšlení dalšího postupu. Test negativní. Zítra krev.
Jinak holky trošku jsem probrouzdala emimino a našla toto, tak Vám to snad pomůže
Hodnoty hCG při biologickém těhotenství
od početí Od PM (mIU/ml)
7 dní (1. týden) 3 týdny 0 - 5
14 dní 28 dní (4 týdny) 3 - 426
21 dní 35 dní (5 týdnů) 18 - 7,340
28 dní 42 dní (6t) 1080 - 56,500
35 - 42 dní 49 - 56 dní (7-8t) 7,650 - 229,000
43 - 64 dní 57 - 78 dní (8-11t) 25,700 - 288,000
57 - 78 dní 79 - 100 dní (11-15t) 13,300 - 253,000
17 - 24 týdny Druhý trimester 4060 - 65,400
Od 25 týdne Třetí trimester 3640 - 117,000
V případě dvojčat je hladina hCG vyšší než u jednoho miminka. ** **
Vladko, tak ale ještě nezoufej - vždyť krev tě teprv čeká… Tak pokud jsi to nedostala, tak naděje stále je!!! Moc ti fandím, aby to tam bylo, budu na tebe myslet.
Pokud někdo chcete, tak mám někde stažené taky hodnoty HCG - v moči a krvi, tak je kdyžtak pošlu nebo najdu.
Holky, díky, jste hodné, ale prý je to po IVF trošku jinak než u přirozeného. Aspoň teda myslím.
Zdenik z profiček mi našla tabulku, kde jsou hodnoty HCG po IVF:
http://www.ivfer.com/hcg.htm#…
je tam tabulka s nadpisem DAYS POST RETRIEVAL, a to by mělo být počet dnů po punkci.
ahojky vy těhule
moc gratuluju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!já měla HCG přes 5700 jednotek jo a těhu průkazsku nám dali až po 12 týdnu kdy jsem začala chodit do těhu porAdny do té doby jsem chodila do CAR