Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ala, ale, na copak jsi si vzpoměla dneska, že jsi už neusla?
Dobré ránko přeje taky všem Macek.Já to nechápu,proč jsem to ještě nedostala?!Jednou bych tady tu mrchu uvítala a pořád nic.
PS:test je negativní.
Dneska mám v práci klídek,nebudu skoro nic dělat,hurááá!!!!
Odpolko jdu k zubaři,jen na kontrolu.
Tak hezký den,papa
ahojte všecinky,
nejdříve mooooc díky za všechna blahopřáníčka. Jsem se chvilku odmlčela, tak jsem dočítala
. Já mám poslední dva dny nějaký hnusný splín, pořád myslím perli na tebe, že už máš fotečku a já nemám pořád tu hnusnou „jistotu“ že je mimi opravdu v domečku a ne někde ve vejcovodu
tak jsem se rozhodla a volala jsem teď ráno svému gynďařovi, jestli bych mohla dnes přijít, tak mě sesřička objednala na 14 hod. Tak snad nebude dělat cavyky a udělá mi UTZ a možná taky fotečku co? Perličko, myslíš, že když ty máš ET o den dříve a u už mám fotečku, že je tam tvůj doktůrek viděl, že už tam uvidí něco i u mne? to je na nervy.
Jinak držím všem moc palušky, nevím, kdo se ptal, myslím že Evča ohledně toho nachlazení, tak já jsem se nachladila a to festovně už v caru, takže po ET jsem tady jenom soplila a pčíkala, však jsem tady psala, že je určitě vypčítám mimísky ven.
a vidíš, snad tam myslím, aspoň jeden je
ale byla jsem vážně na hromadě, nejhorší je, že nemůžeš vůbec žádné léky ani paralen, takže jen čaje, med a citron, což odeznívá pak později.
Perlíku, už ti je lépe než včera? doufám že jo. ![]()
Ahoj Bonie,koukám,že jsi pořád na nervy,ale buď v klidu,co by asi dělali mimísci ve vejcovodu,když je dali rovnou do dělohy?
Ultrazvuk to všechno uvidí až tak 4 týdny po oplodnění,mi říkal doktor.Důležité je,že máš HCG pozitivní a netrap se tolik.Před osmi lety jsem taky ležela v nemocnici s podezřením na mimiděložní,neviděli nic,jen HCG bylo 182 a dál rostlo,tak mě tam nechali 14 dní čekat a bylo to ok!!!!
Tak klíííííííd.pa
Ahojky, ještě jednou vás všechny zdravím!!!
Tak jsem stačila jenom pozdravit Evču a vypli nám proud
! Já jsem byla tak nas.....! Zapli ho až teď, tak jsem jako správná závislačka okamžitě letěla k PC.
Evčo , tímto se omlouvám, že jsem na tebe pak už nereagovala.
Bonie , já tě úplně chápu, šílela jsem úplně stejně jako ty, do toho pondělka to prostě nešlo vydržet. Zkus jít za tím svým doktorem. Já myslím, že by tam mělo jít vidět to co mě v pondělí, ale pozor!!! Každá jsme jiná, u každé všechno roste jinak, tak né že budeš bláznit, když tam nic neuvidíš!!!
Bonie, berunko, držím palečky, aby se to dneska vyřešilo a ty sis to už konečně mohla začít užívat!
Jo a mě je už dneska dobře, akorát se mi motá hlava, ale to je O.K., asi tlak.
Macku , ahojký!!! To je mrcha ta mrcha, viď
! Hihi, to znám, já ji tady taky před stimulací vyvolávala
!
Teď byla za mnou v práci kolegyňka s 8-mi měsíčním Jiříčkem, tak jsem si ho pomuchlal, bul božíííí, takový mazlíček ![]()
Hned mám lepčejší náladičku. ale tady je koukám nějak mrtvo, Vy určitě všechny hajinkáte, že?!
Já teda bohužel nehajinkám,ale ráda bych
,to vstávání mě totiž jednou zabije!
Už jsem to trošku vymyslela,jak to nejspíš udělám v práci.Na odběr vajíček/pokud to bude všední den/si vezmu dovolenou a pokud mi bude dobře,budu chodit do práce až do testu.Pokud by se to podařilo,tak až by to bylo potvrzené,tak bych šla na riziko.Ale představa,že tady 14 dní nebudu a pak se zase vrátím,to by asi nešlo.V práci je to blbý,když tu nejsem.Nemám takzvaně zástup.A kdybych se nedejbože vrátila po 14 dnech nemocenské,tak by na mě koukali skrstprsty ![]()
Tak ještě,aby mi to prošlo doma,protože ten můj by chtěl,abych byla hned doma.
Mrcha ještě nepřijela!!!!!!!!
Macku, jsme na tom úplně stejně, mě taky vstávání zabíjí a pracuji po celou dobu stimulace i po ET jsem šla hned do práce, naštěstí mi to vyšlo na pátek, tak jsem byla so+ne doma.
Čau Holky,
nevím, jestli si mě po tak dlouhé době někdo ještě pamatuje,ale s dvojčatama mám takové fofry že vás občas přečtu,ale psát nestíhám.Teď mám vyjímečně chvilku klid a tak jsem toho využila a poslala vám fotečky do galerky IVF-ICSI.
Moc zdravím staré známé-všem novým maminkám gratuluju a přeju zdravé a hodné dětičky a těhulkám klidné těhu a taky pěkně dopečené děti
a snažilkám držím palce ať to výjde co nejdříve
My s manželem jsme tomu nakonec taky pomohli a to jsme přímo z oboru IVF-manžel embryolog,já ženská sestra-takže možná trochu deformace z povolání ![]()
Ale dnes bych se už vůbec nerozmýšlela jestli jít do IVF a samo že všechna ta trápení v těhu stála zato,hlavně že jsme to zvládli ![]()
Specielně zdravím Heli-ta má taky dvojčátka a jsou moc krásná-ikdyž dnes už jsou určitě taky jiná než po porodu
,určitě ještě krásnější!
Je to sice pěkný záhul,navíc nemáme babičky a tak toho mívám večer plné brýle,ale zase když se na nás oba usmějou je všechna únava pryč
.Jsou to prostě naše zlatíčka
![]()
Mějte se všechny krásně,už se mi ti dáblíci pro změnu budí.Tak pa Zuzi a spol.
ahoj, já se taky třesu co na to řeknou v práci, chci jim až si začnu píchat (od příštího týdne) říct, že za týden půjdu na tři týdny na marodku…to bude pozdvižení, když jsem byla na první IVF, bylo to na začátku prázdnin a já měla dovolenou…, ale co teď!…ale je mi to vcelku fuk…ať si říkají co chtějí, pro mě je mimi akce číslo jedna!
halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo je tam !!!!!! kulička moje. Perliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ja su tak šťastnááááááá. Má 4,3 mm a mám taky fotečku
No říkal doktor, že tam je ještě něco, jakože možná druhé, ale že to má nějaký nepravidelný tvar, takže to může být jenom nějaká prohlubeň nebo něco. No ale že záruku mi nedává, že tam nebude druhé
fotku mám jenom toho jednoho, to druhé, asi bylo „za rohem“
No říkal, že příští týden už by mohlo bít srdíčko
já su z toho celá vykulená. Je mi fajn, akorák, mám pořád chuť na hovězí vývar se spoustou nudlema. Když na to přijde, tak už druhý týden taky skoro nic jiného nejím, zrovna teď se mi vaří v papošu další kýbl
Bože, ať v domečku zůstane a je mu tam dobře
Perlíku v kolik jsi objednaná v to pondělí do OL? já jedu na 7,50. To se bude zase vstávat
Jinak v práci to budu muset říct v pondělí, že se asi min. 3 měsíce nevrátím, to mě ukamenují, já taky nemám zástup, ale jsem připojená na firmu z domu, ale to taky není řešení na dlouho, takže nevím jaká bude reakce, nepočítám, že by oslavovali
no co naděláme že jo, je mi 33 tak přeci nemůžou počítat, že budu dýchat pro firmu dalších 9 let, jako dosud
manža nechce o mém návratu, či příp. návštěvách firmy ani slyšet a můj gyn. je stejného názoru, že stres by mi doporučoval ze všeho nejmíň. ![]()
Jo teď nevím kdo psal, že nelze po IVF mimoděl. otěhotnění. Nu toť omyl, páč je to možné, ověřeno, mě dokonce navrhli, jestli nechcu před IVF odstranit i ten druhý vejcovod co mi po minulém mimod. těh. zbyl, že je větší šance na uhnízdění, že to neuteče do toho vejcovodu. Tak proto ty moje nervíky.
Holky děkuji moc za všechna povzbuzení, Perlíku ty jsi můj andílek na stejné lodičce, tak já hltám všecinko co o sobě taky napíšeš a držím holky všem palušky, páč já čekala na tuto chvíli dlouhatánských 7 let !!!!!
Jdu už vypnout ten papiňák nebo vybouchne
![]()
Bonii, blahopřeji! To je tak nádherné, to štěstí z tebe úplně srší! Moc, moc, ještě jednou blahopřeji!!!
Bonie hrozně moc ti gratuluju!!!! Úplně u toho bulím, to je super!!!
Ve Fertimedu se v pondělí sejdem, já tam jsem objednaná na 7.45!!!
Já mám z toho tak obrovskou radost, úplně to prožívám s tebou!
Můj chlap mi teď volal a byl vyděšený proč brečím
!