IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
18.9.06 20:21

Ahoj holčinky,

všechny vás moc a moc zdravím a přeji HOOODNĚ ŠTĚSTÍČKA :lol: :lol: :lol:

Speciální gratulace míří k našim novým maminám!!!! Perli, Bonie, užívejte si své štěstíčko :! :! :! Teď ještě KOLIK? Ale jak říkal manža Peričky (myslím) berte všechno. Já dostala těhuprůkazku taky někdy v 11. týdnu, ale ta není rozhodující …

Fili, tak nám za tou louží dávej na mimísky pozor a hlas „postřehy od jinud“

Vladi, moc ti s chlapečkama držíme pěstičky!!!

VŠECHNY JMENOVANÉ I NEJMENOVANÉ … BOJUJTE ZA MIMÍSKY, AŤ UŽ JE TA CESTA JAKKOLI DLOUHÁ, TEN VÝSLEDEK STOJÍ ZA TO :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
18.9.06 20:25

Andri,Evco dekuji za povzbuzeni,ale obavam se,ze jsem to uz tak trochu vzdala.

No nic,treba neni jeste ten spravny cas.Ale jsem rada,ze se Ti Andri dari dobre.Ja premyslim,ze bych sla na imuno,meli jsme velice kvalitni vajcka a u me je problem jen ve vejcovodech tak mozna tam jeste mam nejake protilatky nebo neco.Uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.9.06 21:02

Marci, určitě to vyjde, ale vím, jaké je zklamání, když to nevyjde.....ono to ale jednou přeci vyjít musí a to štěstí se unaví a sedne i na tebe a na nás ostatní čekatelky!!! jen tomu musíme věřit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.9.06 21:20

Ahoj holky,
jsem tu nová. Snažíme se o mimi přes dva roky (2 a 3měs.) Máme za sebou jedno IUI. Můj přítel má opakovaný nález na spermiu. Leukocytospermie. Prý to brání v pohybu. Jiná vyšetření nám nedělali (např. proč se ten zánět stále vrací, horm. profil, průchodnost vejcovodů a pod.) Bylo nám doporučeno ihned IVF. Jsem teď z toho dost zmatená, nevím jestli postoupit ještě nějakou jinou léčbu, nebo do toho IVF jít. Poraďte prosím, máte tu mnohem víc zkušeností. Díky Elisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.9.06 21:27

Marci, budu Ti moc držet palce, to zklamání - kdybych mohla, úplně ušlapala, aby nesedlo na už nikoho!!! Je to fakt těžký, ale nezbývá nám nic jiného, než se s přírodou porvat a přeprat jí. A my jsem silné holky (viď Darjo :wink: ) a my vyhrajeme !!!

Marci, opravdu moc držím, aby to bylo těhu. Kdybys byla smutná, klidně mi napiš SZ, pokud budu moct, ráda pomůžu.

A ty přírodo - už přestaň zlobit a buď na nás všechny hodná!!!! Ty ty ty!!!
My chceme miminka a budeme ty nejlepší mámy na světě, tak si to běž korigovat někam jinam a nás už nech a dopřej nám // !!! Děkujemeeeee!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
18.9.06 21:41

Andri , páni, takže žádné čekání půl roku? To je supeeeer!!! Takže už brzy si vyzkoušíš IUI :D ?!
Darinko, Andri , moc moc moc vám přeju, aby IUI bylo to pravé a abychom vám příští měsíc mohly gratulovat!!!!!

Marcinko , moc držím palečky, aby to špinění se nerozjelo v mrchu, aby to nic neznamenalo!!!

Eliso , vítej mezi námi! Je hrozně těžké ti v takové situaci radit. Ale vím, že kdybych byla já ve tvé situaci a doktoři mi doporučily IVF, neváhala bych. Ale každá jsme jiná, musíš si sama zvážit, jak moc mimi chceš, jak dlouho si ochotná čekat atd. Já osobně jsem šla do IVF, protože mi doslova už ruply nervy a chtěla jsem za každou cenu udělat další krok, měla jsem pocit že sojím furt na místě. Kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.9.06 22:11

Ahoj Perloo,
díky moc za odpověď. V pátek máme jít k doktorce, takže už moc času nezbývá. Je mi 26 a příteli 28. Mimi si opravdu moc přejeme, ale z IVF mám strach. Už i to IUI bylo celkem na nervy a to je myslím slabý odvárek. Po IUI dozrálo sedm vajíček a nic. Teď bych měla být ještě pod účinkem hormonů, ale podle teploty ovu vůbec nebyla. Každý den se mi to mění. Jednou jsem na sto % rozhodlá že jo, potom si zas něco přečtu a říkám si, že by to mohlo jít ještě jinak. Ach jo. Tobě moooc gratuluju k mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.9.06 22:18

Perloo, jak dlouho jsi byla snažilka? Co jsi musela všechno podstoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
18.9.06 22:46

Ahoj Eliso,

držím ti pěstičky. Je to těžké se rozmyslet, ale pokud se snažíte už 2 roky, tak už byste do IVF mohli jít, nezdá se mi to předčasné :wink: :wink: :wink: ale musíte na to být oba připraveni. Pokud ne, tak počkejte ještě rok (víc už ale ne … :oops: :oops: :oops: ), jste mladí, tak nemusíte dělat něco, na co se třeba ještě necítíte… :wink: :wink: :wink:

Zkoušli jste nějaké alternativní metody, třeba homeopatii, akupunkturu apod. (ale opravdu s odborníky). My měli také neslavný spermiogram, homeopatka odhalila, že můj drahoušek měl vleklý zánět ve varleti, po půl roce homeopatické léčby má spermio OK. Ale stejně jsme zkusili IVF (je mi už 35 a po 2 letech snažení jsme TO chtěli alespoň zkusit…) no a vyšlo to, hned na první pokus a čekáme 3 chlapečky :P :P :P

Tak přeji hodně štěstíčka :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.9.06 06:25

Ahojky, přeji všem krásné ráno!!!

Eliso , podle mého názoru abys podstoupila IVF musíš být k tomu pevně rozhodnutá a věřit tomu. Já jsem k tomuto rozhodnutí došla v době, kdy jsem chodila už rok do CARu a mimi pořád nikde. Byla jsem už zoufalá a prostě jsem se rozhodla, že pro to udělám naprosto všechno. A ztrach jsem z toho měla taky, šílený, však holky by ti mohly povykládat :wink: . Ale všechno se dá přežít, v životě jsou daleko horší věci než je podstoupení IVF. Do SZ ti napíšu můj příběh, třeba ti to pomůže v rozhodnutí.

Vladi , dneska jsem se zase vzbudila v 5 a hned jsem si vzpomněla na tebe. Hrozně moc na tebe myslím a držím ti palečky. Moc moc moc ti přeju, aby to vyšlo i přes ty ošklivé testy :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.9.06 06:56

Dobré ránko,
vítám nováčka Elisu, Eli, my jsme se snažili asi 15 měsíců o mimi a když nám řekli, že manža má slabší spermio a já nejistou OVU a doporučili nám IVF+ICSI, tak jsem neváhala ani chvilinku a šli jsme do toho, 30.6. jsme byli poprvé v CARu a 8.8. začátek stimulace (pichulky) a 5.9. OPU, 8.9. ET a teď čekám jak jsme dopadli, testovat budu poprvé v sobotu i když mám až pondělí, ale jsem zvědavka :oops: Tak Ti přeju hodně štěstí při rozhodování a pevné nervy. Papáááá

Peličko, Ty zase nemáš spaní? 8O

Vladi, držím pěstičky!!!

Marcino, tak co jak jsi na tom? Špinění nebo už ruďoška :?: Myslím na Tebe, drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.9.06 07:02

Evčo , ahojky, no jó, já nevím proč zas nemůžu spát. Normálně jsem vždycky byla strašný spáč, byla jsem schopná spát do 11 hodin, ale teď se budívám nějak brzo. A nejhorší je, že když se vzbudím, tak mi hned začne pracovat mozek, myslím na spoustu věcí, a to už neusnu.

Ty jsi v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.9.06 07:07

Jojo, jsem v práci :roll:

Já myslela, že Tě včera už uklidnili a že budeš hezky spinkat a Ty jsi zasi první na nohách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.9.06 07:14

Jo, uklidnili. Ale víš co bylo první na co jsem si vzpomněla, když jsem se probudila? Obrázek z ultrazvuku :D . Měla jsem to před očima a říkala jsem si, tohle je moje mimi a už se mě nesmí pustit!!!
No a pak jsem začala přemýšlet, co se dneska bude dít, kdo jde dnes k doktorovi buď na krev nebo na kontrolu, a to už jsem se probrala úplně.
A navíc je mi nějak těžko, špatně se mi dýchá.

Od kdy máš pracovní dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.9.06 07:20

Tak to je zase krásná představa hned tak poránu :) , já taky hned jak rozlepím oči, myslím na holky z emiminka, koho co čeká, atd. jsme tady asi všechny pěkní cvoci :lol: Navíc mě každé ráno čeká manžílek s injekcí Agolutinu, který pěkně štípe, tak si hned vzpomenu i na ty moje 2 kulíšky :lol:

Já dělám od 6:30, vstávám už 5:10, protože dojíždím 13 km do práce a domů dorazím 15:15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová