Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Evi, jasně že nemocenskou mám pořád. To ti neukončí, za 10 dní je kontrola, tak já nevím, odkdy se případně dává těhu průkaz, ale kdyby tam mimi opravdu bylo, tak jsi pořád na nemocenské.
Tak to si budu pamatovat Klezla! chi chi…hned mám dobrou náladu…užíj si film a vůbec…pěkně si to těhotenství holky užívejte!
Holky, Perli, Bonie, klíííííííííííd! Tedy jestli vás to trošku uklidní - já když objevila // (až 17. den po ET) a celá žhavá volala do CARu s tím, že tam druhý den naklušu na krev a na UZ, sestřička mě objednala až asi za 14 dní, prý to dřív nemá cenu, páč by na UZ nebylo nic vidět.
Perli, myslím, že zvětšený vaječníky jsou normální, ale nevím jak moc. Snad si ten tvůj dá říct. A hlavně snad ta cysta dostane rozum a dá se na ústup. Musíte jí kdyžtak ukecat, jste na ní 4 - ty, tvoje levná polovička, miminko a miminko.
Vladi, ty buď zatím taky vklidu, máš ještě čas, ne? Nebo už jsi měla testovat? Taky nějak ztrácím přehled… ![]()
Holky, docela vám závidím, že chodíte do jednoho CARu, můžete probrat úplně všechno (Klezla nemá chybu
), já jsem si jednoho doktora pracovně pojmenovala doktor Liška, je totiž podobnej tomu z „Erpéček“
Evi , s tou nemocenskou má Bonie pravdu.
Bonie , už jsem se trochu zklidnila. Byl tam Vodička, ale já byla úplně poslední a ještě jsem přijela o 5 min. později, protože na cestě byla zácpa, tak mi to asi dal vyžrat
. No on se fakt tvářil, jako že to je divné, že to tam není vidět a snad 3× se mě ptal, jestli jsem měla na testu tu druhou čárku skutečně dobře viditelnou. No asi už byl taky přetaženej a já to odnesla. Prý, že když mi vyšly //, tak tam určitě min. jedno bude, otázka je kde
! No prostě způsob, jakým mi to všechno říkal byl hrozný, když jsme odjížděli tak jsem to už nevydržela a začala brečet - vztekem a lítostí!
Barbánku , moc ti děkuju, tímhle jsi mě opravdu uklidnila
. Díky!!!
Jo, a ještě s tou cystou, to mě taky vyděsilo, jak se zatvářil. Prý je hodně veliká, a když mi to pak říkal, psal u toho číslo 7 (on vždycky píše do karty co říká), ale nevím co to znamená. Že by mm? Já vůbec nevím co je hodně, co je málo.
Tak a dost, kašlu na „Klezlu“
a jdu si dělat těhumetřík. Mám 2 testy s // tak jsem těhu a basta! ![]()
Ahoj holčiny.
Bonie a Perlo,určitě to vyjde.Jste přece silné holky,vy to zvládnete i s mimísky.Moc vám to přeju.
Vladi,držím palečky při dalším IVF.
Dario,je skvělé,že jsi to nakonec nevzdala!!!Drž se.
Také vítám nováčky.
Mějte všechny krásný víkend.
Pa Vendík
Jéééé,asi jsem to popletla. Na 2 IVF půjde asi Leňdule,ne? .To je se mnou něco.
Stejně držím palečky všem.
Krásné sny o mimískách.
Vendík.
Ahojky holčiny neděste se a nenervujte souhlasím s Barbánkem.Já měla asi 10 pozitivních testů taky jsem si myslela že musí být už něco na UTZ vidět a co myslíte nic prý je moc brzo..Byla jsem na nervy a máme Jonáška.Jo a krevní testy taky jsem si musela volat druhý den hned nám to neřekli.Takže klídek jo ![]()
Holčinky, klídek!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
U nás v CAR v Ostravě se jde na krev 14dní po ET a vůbec ne na UTZ, to až tak po týdnu nejdřív!
Dříve by to ani nemělo smysl!
![]()
Takže potichounku gratuluji, já teď čekám o víkendu MS, včera jsem měla teplotu, tak ležím, bolí mě v krku a ségra měla hnusnou chřipajznu, tak to nechci přechodit a budu mít „veselý“ víkend, měla jsem jít na hřiby a místo toho ležím úplně sama samotinká v posteli ![]()
Jdu se zase zavrtat.
Opatrujte se, těhulky!
Daria
ahoj holky, ten „Klezla“ měl asi špatnou náladu celý týden , na mě byl v úterý taky takový odměřený, ale já jsem si říkala, že jsem asi já podrážděná, že mi připadají i doktoři protivní, ptotože předtím byl vždy milý! no a on jen tak stroze…kolik vám je let?…a vy už jste na jednom IVF byla , že?…PŘITOM TO MÁ V KARTĚ…asi mu ta jeho doma odmítá…chi chi ![]()
Ahoj, přeji všem krásné sobotní ráno!!!
Digi , moc se ti omlouvám, úplně jsem na tebe zapomněla
! Co se týká toho špinění, jestli se nepletu, bylo to druhý den po transferu. Já si myslím, že to mohlo souviset s tím transferem, já mám pocit že nám to v CARu i říkali, že se může stát. Přece jenom byli v tobě, že?! Nedělej si s tím hlavu, špinit můžeš i třeba v době, kdy se mimčo zavrtává. Neboj, je to ještě moc brzo na to aby to znamenalo něco špatného. Hrozně moc ti držím palečky!!!
Evino , mě se taky nikdy dřív nestalo, aby měl Vodička blbou náladu, já z toho normálně měla šok
.
Darinko , jupí, za chvilinku půjdeš na IUI, hrozně moc ti budu držet palečky!!!
Stelli , hehe, no jó, když my bychom už nejraději měli 14 dní po transferu ty prcky v náručí
!
Holky, nováčci, nechcete přidat do seznámku?
![]()
Perli, teď jsi mě pobavila!
14 dní po transferu prcky v náručí!
No jo, já se taky nemohla dočkat. Teď toho prcka v náručí držím (a to doslova - datluju tady jednou rukou), ale po transferu mám skoro rok! To to letí…
Barbánku , no ale je to pravda, ne?! ![]()
Hm, tobě se zdá, že to letí, a mě se zdá, že prožívám ty nejdelší dny v mém životě. No jó, čas je relativní. Třeba se za rok tomu budeme všechny smát, jak jsme byly hloupé a zbytečně ze všeho vystrašené, místo toho, aby jsme si to užívaly…
Na druhou stranu, když tak za uvažujeme s mým chlapem, co všechno se stalo za ty tři roky, co bojujem za mimi, tak se nám zdá, že to ani nemůže být pravda, tohle fakt uteklo.
Včera večer jsem si s mým mužem prohlížela „naše“ miminka po IVF, ukazovala jsem mu, jak jsou všichni nádherní. To bylo až dojemné, jak jsme se oba nad tím rozplývali
!
Perli, no jasně že je to pravda!
Však mě taky celý těhotenství přišlo kratší než ty dva týdny po ET. A ty máš tenhle víkend dlouhej asi tak 5 let, viď? Že pozdravuju mužíčka a vyřiď mu, že budete mít skoro nejhezčí miminka pod sluncem! Nejkrásnější je totiž Tadeášek! ![]()