Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už jsem opět bez metříku.Chtěla jsem přepsat text pod metříkem,tak jsem ten původní vymazala a nezdařilo se mi to s novým.Jsem úplně nemožná ![]()
Tak já budu bojovat a zkusím to znovu.
Stelinko, to je určitě pravda, kdo jiný než my může mít hodné a krásné dětičky, vždyť my jsme si je vymodlily nebo teprve vymodlíme. ![]()
Bonie, jo to jsem já ten blázen co zařezává od6:30 do 14:30 v práci, pak příjde domů a chrápe celé odpoledne, ale aspoň mi to rychleji uteče, aspoň doufám
Ale je fakt těžké pracovat, když furt chodím na miminko ![]()
Vladi, to jsem ráda, že to máš stejně a co nebere Tě, že bys testla už dřív než 18.9., už máš doma test?
Macku, ten pocit, že ležím s nohama vzhůru mi nevadil, spíš jsem se bála narkózy, byly tam sestřičky, doktor a anesteziolog, tak mi to přišlo „normální“ a vyholené jsem měla jen tak normálně, jako do plavek ![]()
Macku, nic si z toho metru nedělej, zkus nový, já ho tam sice mám, ale zdá se mi, že se ta beruška zasekla a už 2 dny mi ukazuje stejně, tak nevím, počkám do zítřka a jestli se nehne, tak ji budu muset rozpohybovat, ale to bude boj, protože nevím jak ![]()
Dík,Evčo ![]()
U Tebe to taky bylo poprvé,tak mi určitě rozumíš ![]()
Na ten den,co jsi měla odběr,to jsi měla dovču?Pamatuju se,že to byl pátek a v pondělí už jsi šla do práce,viď.
Asi to udělám stejně,na dva dny dovču a pak sem půjdu a až když se to povede
,tak bych šla na neschopenku.
Já jsem si nechala orazítkovat propustku a měla jsem ten den (punkce)jako návštěvu u lékaře a jelikož jsem od Opavy a jezdíme do Brna, tak jsem měla nárok na celý den. To bylo v úterý a v pátek jsem byla na ET, tak to jsem měla to stejné a mezi tím ty dva dny ST+ČT jsem měla dovču a od pondělí už dělám.
Jéééééééé, já jsem stálice, huráááá ![]()
Pomalu fičím domů, dneska uteču dřív, ale nikomu ani muk ![]()
Perlo a Filo moc vam gratuluji a ostatním držím palce, aby i jim tesíky hlásíly //!!!
Milá Darjo, tak nějak nevím, co říci. osobně si myslím, že nelze jít na IVF či IUI pokud tě partněr nepodporuje a tvého muže neznám a nemohu se k tomu vyjádřit. jJen se bojím toho, abys ve svém neustálem ustupování neubližovala nakonec sama sobě.trošku podezírám toho tvého že je sobec a do dětí se mu nikdy pořádně nebude chtít,ale možná mu křivdím, neznám ho.
promin, dnes asi neumím Tě správně potěšit, jsi rozumná že chodíš k psycho,. která tomu jistě rozumí víc a lépe poradí.
Moc a moc na Tebe myslím, držím palce, aby se vše umoudřilo a podařilo.
Ahojky Macku,
podle mě ti tam za img chybí http://
vyzkoušej to, jinak nevím
Tak,kočky,já jdu dom.Už mě to tu neba/myslím v práci/.
tak pápá
Ahoj holčinky, tak jsem vás dočetla a nějak mě bolí srdíčko a taky mi není fyzicky o.k.
Dario, ani nevíš, jak moc ti rozumím. Já jsem také skoro pořád sama a vím, že mimi budu i téměř sama vychovávat a na všechny nemoci a bolístky budu též sama. Také jsem stála před stejným rozhodnutím jako ty - tzn. jít nebo nejít dál??? (CAR, hormony,atd…) ale já to vzala z druhé strany. Partnera miluju nade vše, je to on, s kým chci mít miminko a já sama uvnitř cítím, že je opravdu čas ho mít. Takže jsem se rozhodla pro IUI (6.9.) a teď čekám. Také docházím k psychologovi a myslím, že svůj podíl na nezdaru při otěhotnění hraje i psychika. Měla bych se hodit do pohody, ale někdy to prostě nejde. Ale snažím se, fakt!!!
Dneska jsem nějak mimo, bolí mě bříško, zase tam mám kolotoč a myslela jsem, že nedojdu ani domů z práce. Z ničeho nic se mi udělalo slabo a i trochu na zvracení, ale nešlo to. Břicho mám ztvrdlé a jako by nafouklé, ale je to taková divná bolest, spíš tupá (dá se vydržet) spíš něco jako před MS, ale já jsem teprve 19.DC, tak myslím, že na MS je ještě brzy. Testovat mám v plánu 19.9. Test sice doma mám, citlivost 25, ale chci koupit citlivější a ne dřív, než v pondělí, aby mě to nesvádělo.
Holky, děkuju moc, že se vám taky můžu vypísmenkovat, ne nadarmo se říká: Sdělená starost, poloviční starost…
Všem snažilkám brzké // a těhulkám hodně zdravíčka!!!!!
Asi tu jsem sama.....
Holkýýýýý, kde jstééééé
![]()
je mi smutňoučko
![]()
Ahojky,
tak mě tak nějak pře hoďkou chytla pořádná depka. Už jsem se z toho tak nějak dostala, ale už tomu dneska nějak nevěřím, že to vyjde.
Testovat mám až v pondělí a krev v úterý - tak si do té doby alespoň užiju volna. Jsem dneska tak trošku nepoužitelná, pokuším se dostat do lepší nálady. Snad mi manžílek pomůže až přijde z práce (za hoďku a půl)
Pomaličku sbírám síly buď na další KET (už máme jenom jednoho mrazáčka) nebo II. IVF.
Vladi, u mě se nálady strašně střídaj, jednou si myslím, že se to tentokrát povede a po chvilce mě přepadne pocit, že to absolutně není možné a sama sobě nadávám, jak můžu být tak naivní a věřit, že to vyjde. Jsem hrozná, chjo
![]()
Koukám, že budeme testovat skoro stejně a taky se nám asi skoro stejně budou zvyšovat nervíky
![]()
Ale hlavu vzhůru, třeba.......
OOKABOOKA................
![]()